Gość: Krystian IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.10, 15:41 nie wiem jak wam ale mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Zalew Wiślany ma nowe logo! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.10, 23:47 fajne i proste. pomyslowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burstin Re: Zalew Wiślany ma nowe logo! IP: *.wmbp.edu.pl 27.07.10, 13:45 moze nie jest skomplikowane ,ale troche zawijaste i nie takie rozpoznawalne, ale elblążanina i moze byc nawet te fale nawiazujace do morza nie przeszkadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowak Re: Zalew Wiślany ma nowe logo! IP: *.elblag.vectranet.pl 27.07.10, 11:13 bardzo ładne, gratuluję autorowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Zalew Wiślany ma nowe logo! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.10, 15:52 trochę mało czytelne jak dla mnie trzeba się wpatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miećka Re: Zalew Wiślany ma nowe logo! IP: *.tpnet.pl 29.07.10, 13:14 hm , juz jest powiększone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torro Re: Zalew Wiślany ma nowe logo! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.10, 21:02 Gratuluje autorowi pomysłu...zaczerpniętego z WZT Tolkmicko. Dla porównania img688.imageshack.us/i/logokjvl.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Zalew Wiślany ma nowe logo! IP: *.elblag.vectranet.pl 04.08.10, 11:29 Złodziej! I pijak! Bo każdy pijak to złodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Zaskiewicz Re: Zalew Wiślany ma nowe logo! IP: *.centertel.pl 20.05.11, 08:23 Samo logo nie oczyści Zalewu Wiślanego, nie przegoni bakterii coli, nie otworzy plaż i portów. Oprócz działań papierowych trzeba coś robić, aby ten teren uaktywnić. Albo go osuszyć. I nie będzie problemu. Polecam stronę www.mojewendrowki.eu - są tu materiały m.in. na temat projektów osuszenia Zalewu Wislanego. Jerzy Zaskiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Zalew Wiślany ma nowe logo! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.11, 19:30 Ekolodzy powinni monitorować wszystkie rzeczki wpływające do Zalewu,monitorować też brzegi poprzez patrole policji lub innej instytucji,bo jak tak dalej będą wpuszczać ścieki z okolicznych szamb to już na początku sezonu plaże będą zamykane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Zalew Wiślany ma nowe logo! IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 19:03 fajne ;) Odpowiedz Link Zgłoś