Gość: Mary Lou IP: 89.174.178.* 21.04.11, 15:01 Hej , ostatnio zastanowiłam się z czym właściwie kojarzone jest nasze miasto? dla mnie z piekarczykiem a dla was? zachęcam do zabawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: QQ Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 15:59 Olimpia Elbląg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urke Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: 193.107.32.* 21.04.11, 16:19 piwo EB Olimpia Elbląg Kanał Elbląski elbląski Zamech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziszz Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 17:06 z samicą nosorożca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woo Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 19:13 Samica wymiata :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunga Bunga Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 17:15 Do 4 grudnia 2010 roku kojarzy mi się z miastem zniewolonym !Komunizmem, ZSMP, SLD, SDPL, afera w domu dziecka, opieki, afera z hufcem w tle! Słoniną, wątroba i wróblem czy słynnym mareczkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: *.elblag.vectranet.pl 21.04.11, 17:30 Z marazmem w każdej dziedzinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powislak Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 21.04.11, 17:52 Z pania z biedronki i z alfikiem P.S.tak Ostroda zawsze kojarzyla mi sie z Kanalem Ostrodzkim Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 do Powislaka 22.04.11, 09:40 Światowy,ty buraku zajebany,spadaj na zmywak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: *.elblag.vectranet.pl 21.04.11, 18:34 Elbląg najbardziej ludziom w Polsce kojarzy się z geograficzną depresją. Odpowiedz Link Zgłoś
niepokojacy Mnie Elblag najbardziej kojarzy sie z Galeria-El 22.04.11, 13:26 Najlepsza i najbardziej znana w polnocnej Polsce w drugiej polowie ubieglego wieku.Oprocz tego: -z Kanalem Elblasko-Ostrodzkim -z Wysoczyzna Elblaska -z Zamechem -z dawnym wojewodztwem elblaskim - z mrzonkami typu przekop Mierzei,port morski,wlaczenie do Pomorza,druga stolica woj.W-M. Najbardziej lubie w Elblagu Wladka Mankuta-ktory dawno temu byl kamandirem w Pienieznie.Wtedy go poznalem i polubilem.Obecnie rzadzi lewica w wojewodztwie.Nie widzialem go juz 30 lat.Oprocz tego dosc lubie smoczka elblaskiego Alfika,ktory wyzywa wszystkich na forum i bluzga.Ale go nie znam i nie chce go poznac.Chyba by mnie oplul. P.S.A najbardziej sie dziwie,ze internautow w ponad stutysiecznym Elblagu nie jest stac na oplacenie jednego lub gora dwoch reporterow w portalu www.gazeta.pl/elblag,ktorzy zamieszczaliby na nim rozne informacje,felietony i komentarze oraz moderowaliby forum elblaskie.Mysle,ze 2 zlote miesiecznie od kazdego zalatwiloby sprawe na poczatek,aby ruszyc.Za miesiac mozna byloby wystapic do miasta o dofinansowanie portalu Elblag.Sprobujcie... Odpowiedz Link Zgłoś
niepokojacy Re: Mnie Elblag najbardziej kojarzy sie z Galeria 22.04.11, 13:28 Acha!I jeszcze z najlepszym piwem w Polsce/wowczas/.Nazywalo sie EB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.11, 17:06 kojarzy się z wyluzowanymi i wesołymi mieszkańcami,oczywiście z dużą liczbą dziurawych ulic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powislak Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 22.04.11, 18:50 Z elblonskimi trollami podszywajacymi sie pod mieszkancow Olsztyna ,leczacych na olsztynskich forach swoje malomiasteczkowe kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faust Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: *.xdsl.centertel.pl 22.04.11, 19:49 Typ poważnie myśli,że mieszka w dużym mieście.Wielkość i znaczenie Olsztyna została określona w KPZK 2030,co opłakiwałeś zresztą przez miesiąc.Takie są fakty i z nimi się nie dyskutuje.Tekstami o kompleksach się nie kompromituj chłopku,z czym do ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powislak Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 24.04.11, 21:41 Fakty sa takie jakie sa i zadne dekrety KPZK niczym za Stalina tego nie zmienia.Do roku 2030 rzady zmienia sie jeszcze kilka razy.Nie da sie ukryc ze Olsztyn jest i wiekszym i w kazdej dziedzinie lepiej rozwinietym miastem jak Elblag,ktory z reszta zostal okreslony jako miasto o znaczeniu subregionalnym.Mnie nie przeszkadza ze Elblag jest maly i prowincjonalny bo takie miasta tez maja swoj urok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanka Re: Z czym kojarzy się Elbląg IP: *.centertel.pl 24.04.11, 16:03 z kibicami Odpowiedz Link Zgłoś