Dodaj do ulubionych

z serii PIRACI - rej. NOL

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:00
Niestety nie pamietam numeru całego.

Przystanek przy gastronomiku (w strone centrum), podjeżdza tramwaj, samochody
sie zatrzymuja, ludzie przechodza, gdy tylko ludzie przeszli przez jeden pas
(Ci idacy do tramwaju, wysiadajacy jeszcze nie zdarzyli wysiasc) to NOL
przejechał sobie.
PRZEPISIS MÓWI JASNO: nie należy ruszać dopóki nie zamkną się drzwi tramwaju,
a ludzie nie znajdą się bezpiecznie na chodniku!
Obserwuj wątek
    • Gość: Nervenärztin Re: z serii PIRACI - rej. NOL IP: *.elb.vectranet.pl 23.09.06, 17:19
      Samochodow z rejestracja NOL sa dziesiatki,
      wiec informacja o tym fragmencie rejestracji jest bez sensu.
      Chyba, ze chcesz zaczac temat, ze Olsztyniacy jezdza gorzej niz Elblazanie.
      Jesli tak - to ja odpadam, dosc bzdurnych watkow na tym forum.
      • the_jazz Re: z serii PIRACI - rej. NOL 23.09.06, 17:46
        Nervenärztin ma slusznosc :)
        albo konkrety, albo dajmy sobie od razu spokoj.
        • Gość: xyz To było UFO!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 23.09.06, 19:09
          NOL = Niezidentyfikowany Obiekt Latający (po angielsku UFO - Unidentified
          Flying Object
      • generallo Re: z serii PIRACI - rej. NOL 23.09.06, 22:05
        To nie olsztyniacy,
        gdyż Olsztyn ma tablice NO
        a ci mieli tablice spoza Olsztyna ;)
        Czyli są to wieśniaski z Klewek :(
    • maszar Re: z serii PIRACI - rej. NOL 23.09.06, 20:47
      "PRZEPISIS MÓWI JASNO: nie należy ruszać dopóki nie zamkną się drzwi tramwaju, a
      ludzie nie znajdą się bezpiecznie na chodniku!"

zanim zaczniesz cytować, to przeczytaj najpierw kodeks drogowy;
      • Gość: Koles z Elblaga Do maszara IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.09.06, 21:57
        On nie cytuje przepisu, tylko co najwyżej mówi ogólnie jak jest:) pozdrawiam
        • maszar do kolesia; 24.09.06, 16:59
          znajdź mi w kodeksie drogowym przepis mówiący o konieczności czekania z
          ruszeniem do zamknięcia drzwi tramwaju - niczego takiego nie ma;
    • generallo Re: z serii PIRACI - rej. NOL 23.09.06, 22:04
      NOL - oznacza powiat ziemski olsztyński :(
      Czyli jednak Olszyn broi w Elblągu :(
      • nervenarzt Re: z serii PIRACI - rej. NOL 23.09.06, 22:24
        Ostatnio Policja gonila mnie na sygnale przez pol miasta:(
        Stalam na czerwonym swietle na 12-go lutego, na a pasie obok stala Policja.
        Kolezanka siedzaca obok mnie (nie zauwazyla Policji) wyrzucila fajke za okno..
        która wpadla do... radiowozu przez ich otwarte okno :-[[[[
        Zapalilo sie zielone, wiec ruszylam. Ci tez, na gwizdkach. Poniewaz mi do glowy
        nie przyszlo, ze to za nami, to jechalismy tak sobie... az do mojej chaty:[[
      • Gość: alfik Re: z serii PIRACI - rej. NOL IP: *.elb.vectranet.pl 24.09.06, 09:46
        A ilu elblażan jezdzi na olsztytńskich numerach?
        • generallo Re: z serii PIRACI - rej. NOL 24.09.06, 09:53
          Gość portalu: alfik napisał(a):

> A ilu elblażan jezdzi na olsztytńskich numerach?

>A ilu olsztynian jeździ na elbląskich (NE) numerach?
          • Gość: NE-racing NE - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:29
            Duzo olsztynian jezdzi na elblaskich blachach, zwlaszcza Ci co kupili samochod
            na gieldzie w olsztynie od Elblążan:)
            • generallo NE - 47930 24.09.06, 15:11
              Kierowca tego samochodu,
              ciągle narusza przepisy,
              i staje na tzw. kopertach :(
              • nervenarzt Re: NE - 47930 24.09.06, 15:36
                Doniosles juz na policje??

Mowmy jesli juz, o niebezpiecznych piratach, a nie o drobnych przewinieniach.
                ja czasem parkuje na miejscu dla inwalidy, jak nie mam miejsca do zaparkowania,
                a musze na chwile stanac.
                • generallo Re: NE - 47930 24.09.06, 16:08
                  Czyli ty też łamiesz przepisy :(
                  A o brak miejsca do parkowania,
                  się nie martw ;)
                  Gdybyś chciał je znaleść to byś znalazł,
                  ale najłatwiej zająć komuś bardziej potrzebującemu miejsce dla niego
                  przeznaczone :(
              • Gość: beerdoctor Re: NE - 47930 IP: *.elb.vectranet.pl 24.09.06, 16:05
                No to panie nervenartz (nerwowy lekarz - boze chron) chcialbys byc na miejscu
                niepelnosprawnych? W mediach az huczy on takich ja Ty! A ty spokojnie piszessz,
                ze czasmi na chwile...Ignorant jestes i moze twoja rejestracje powinnismy
                namierzyc?
                A poza tym to hipokryzja z Twojej strony - bos przez to pirat drogowy!
                • nervenarzt Re: NE - 47930 24.09.06, 17:01
                  Nie dramatyzuj i nie rob ze mnie potwora. Tam gdzie zdarza mi sie stanac jest
                  kilka miejsc dla niepelnosprawnych i zawsze wszystkie sa wolne. Nie
                  zatrzymywalabym sie tam, gdyby reszta bywala zajeta. I robie to w ostatecznosci
                  i rzadko. I chyba nie rozumiesz slowa "hipokryzja" - gdybym nim byla - nie
                  przyznalabym sie do tego, tylko zajela sie krytyka kierowcow, ktorzy parkuja w
                  miejscach niedozwolonych.
                  I nie bierz sie tez za tlumaczenie, skoro nie znasz jezyka niem.
                  • Gość: ANTYärztin Re: NE - 47930 IP: *.elb.vectranet.pl 24.09.06, 17:20
                    To byl zart z tym tlumaczeniem. Czyli mam do czynienia z pania doktor. Jesli
                    chodzi o lekarzy to masowa lamia oni prawo (wiec sie nia dziwie). Jest taka
                    reklama/klip:"Oficjalnie zarabiam 1500 na reke....ludzie daja wiec biore, a
                    czemu mam nie brac" - bawo dla "Zycia Warszawy", ze sie odwazylo pokAzac te
                    patologie. To w sprawie tej masowej hipokryzji, ktora widac bylo niedawno jak
                    lekarze-lapowkarze domagali sie podwyzek. To tyle o "lekarzach".

• nervenarzt Re: NE - 47930 24.09.06, 17:29
                      O boze.. widzisz a nie grzmisz!!!
                      Naprawde myslisz ze jestem neurologiem, albo, ze Francuz jest Francuzem,
                      Generallo generalem, a alfik malym Alfem????

• Gość: Anty.... Re: NE - 47930 IP: *.elb.vectranet.pl 24.09.06, 17:48
                        Juz pisalem znerwicowanym lekarzem..pewnie ze strachu przed zlapaniem ze te
                        lapowki;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka