Dodaj do ulubionych

mieszkania w Elblągu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:34
Które to najciekawsze rejony w Elblągu na zamieszkanie? A ktorych
zdecydowanie unikac. Jak ksztaltuja sie ceny za m2 i gdzie (mieszkania). Po
jakiej cenie za m2 sa dzialki budowlane?
Podoba mi sie ten Wasz Elbląg
Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Elbinger Re: mieszkania w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:36
      Bardzo nam miło. To może poczekaj aż zbudują mieszkania na modrzewinie? Teraz
      koło mnie budują gmach mieszkalny na ul. konopnickiej, ale nie wiem ile tam
      kosztują mieszkania. To naprawdę ładny budynek.
    • fx_el Re: mieszkania w Elblągu 19.07.07, 08:27
      ceny mieszkań mozesz sprawdzić np na www.portel.pl/dzial.php3?id_dz=7 lub innym elbląskim portalu....
      • Gość: Tomek Re: mieszkania w Elblągu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:39
        poprzygladalem sie, nic nowszego typu 2000 rok nie znalazlem, a ceny to tak
        3600 do 4500 za m2. A okolice "na stoku" to te ciekawsze okolice Elblaga czy
        moze te ktore warto jednak omijac. Co do mieszkan na Modrzewinie to chyba
        jeszcze dobrych kilka lat nim cokolwiek tam zaczna budowac. Przygladam sie
        bacznie i dowiaduje coraz wiecej co sie tam u Panstwa dzieje. Wciaz interesuje
        mnie kwestia zarobkow w Alstom'ie, konkretne przyklady na konkretnym stanowisku.
        Pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: mieszkania w Elblągu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 10:37
          Mieszkania w Elblagu np. www.mytych.com.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka