19.07.03, 21:44
Dla niektórych to może mało, ale jeśli mieliby dostać taką sumę w USD to
bardzo ucieszyliby się;)

Zatem gdy już nadejdzie ten moment weźcie piwko w dłoń (preferowany Specjal)
i wypijcie za to.
Między kolejnymi łykami naszego wyśmienitego trunku spróbuj zajrzeć tutaj;)
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5888002
Obserwuj wątek
    • Gość: rosa Re: 15.000 IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.07.03, 00:13
      Jak dla mnie to jest miernota :(( Niestety potrel nie daje "mozliwosci" wybicia
      sie gazecie. To glownie tam i na elblag.wm.pl wypowiadaja sie ludzie z naszego
      miasta. Moim marzeniem jest, aby forum Elblaga bylo w "glownej serii" a nie po
      kliknieciu "wiecej miast" :P Jednak do tego dnia sporo wody uplynie w rzece
      Elblag ;DD
      P.S
      ja zamiast Specjala radze EB, lecz prawdziwy patriota wypije i to i to :))
      • student_el Re: 15.000 20.07.03, 20:26
        Gość portalu: rosa napisał(a):

> Jak dla mnie to jest miernota :((

Pamiętaj, że mogło byc gorzej gdyby nie pewne osoby.
        • Gość: rosa Re: 15.000 IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.07.03, 01:01
          No zapewn, ale przyznasz iz jak na 130 tysieczne misto jest to delikatnie
          mowiac dno :( A tym co sie przyczynili do tych 15000 chwala za to. Oby w
          krotkim czasie doszlo do 20000 bo wtedy mozna o czymkolwiek rozmawiac ;P
          • Gość: Do rosa!!! Re: 15.000 IP: *.vc.shawcable.net 21.07.03, 19:57
            Bez ZLOSLIWOSCI czy ZAGLADASZ na FORUM innych miast duzych pisza wiecej czy
            mniej czy to WAZNE????.Chyba bardziej LOGIKA sie lICZY niz ILOSC-Pozdrowionka
            dla LIDEROW-FRANCUZA-STUDENTA i INNYCH-Marek-Emigrant-
            • Gość: rosa Re: 15.000 IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.07.03, 21:18
              Nie, nie zagladam regularnie. Od czasu do czasu gdzies wejde i zauwazylem iz
              tam sie czesto leje wode i w sumie gadka jest o niczym, jednak ludziom z GW to
              chyba nie przeszkadza i to wlasnie ilosc decyduje o tym czy cos
              jest "wyroznione" czy tez nie. Prosty przyklad to podforum, o ktore Nasza ekipa
              juz walczy nie wiem jak dlugo. Z jakiegos powodu jej starania sa krotko mowiac
              olewane. Moim zdaniem decyduje miedzy innymi ogolna ilosc wiadomosci, lecz moge
              sie srogo mylic.
              • Gość: anna Re: 15.000 IP: *.umcs.lublin.pl 22.07.03, 08:31
                na lublinie ostatnio powstało nowe podforum komunikacja, nie wiem dlaczego i po
                co? nie wiem również czym się motywuje możliwość powstania takiego podforum a
                tym samym czym się motywuje możliwość "niepowstania" podforum? a to, że elbląg
                ukazuje się w drugim kliknięciu" a radom kielce czy płock w pierwszym (tzn w
                głównej liście) to też jest dla mnie niezrozumiałe, ale warto wierzyć, że coś
                jednak zadecydowało, a nie zwykłe lenistwo...
                • elbingensis Re: 15.000 22.07.03, 08:48
                  Gość portalu: anna napisał(a):

> a to, że elbląg
                  > ukazuje się w drugim kliknięciu" a radom kielce czy płock w pierwszym (tzn w
                  > głównej liście) to też jest dla mnie niezrozumiałe, ale warto wierzyć, że coś
                  > jednak zadecydowało, a nie zwykłe lenistwo...

kto chce, ten dotrze "nawet" do elbląga! ;) zapewne otwieranie się strony po
                  pierwszym kliknięciu byłoby - nazwijmy to w ten sposób - "bardziej prestiżowe",
                  z drugiej strony chyba nie ma o co rwać włosów z głowy... (bez urazy względem
                  tych, którzy gotowi są za tę ideę pójść na przysłowiowe noże!)

poza tym ta nutka "ezoteryzmu": forum elbląg dostępne tylko dla tych, którzy
                  POTRAFIĄ szukać... :o

pzdr
                  • Gość: anna Re: 15.000 IP: *.umcs.lublin.pl 22.07.03, 09:02
                    elbingensis napisał:

zapewne otwieranie się strony po
                    > pierwszym kliknięciu byłoby - nazwijmy to w ten sposób - "bardziej
                    prestiżowe",

dlatego pytam w czy jesteśmy "inni" (pewnie we wszystkim :)))))) od płocka
                    radomia i kielc? dlaczego Oni są (jesli można tak to określić) bardziej
                    prestiżowi?
                    specjalnie dałam za przykład te miasta, bo mniej więcej możemy być porównywalni
                    (poniekąd), nie dałam za przykład częstochowy (bo może jasna góra miała na to
                    wpływ :))))

> poza tym ta nutka "ezoteryzmu": forum elbląg dostępne tylko dla tych, którzy
                    > POTRAFIĄ szukać... :o

ale czy potrafią znaleźć????
                    ta ezoteryka mnie przekonała...nie mam już pytań :))))) nie mam wątpliwości,
                    jestem spokojna i zrelaksowana :)))))
                    "always look at bright side of life"
                    pozdrawiam

• elbingensis o.k.! 22.07.03, 09:41
                      ;)
                      proszę wziąć mój wpis jako wyraz porannego dobrego humoru. wypiłem filiżankę
                      znakomitej herbaty, przeczytałem nowe "treści" na naszym forum i wpisałem się,
                      może niezbyt szczęśliwie. winny dobry humor! ;)

a na poważnie: i mnie podobałoby się wchodzić od razu "do siebie", ale cóż...
                      tymczasem posiłkuję się skrótem bezpośrednio z pulpitu, i jestem w elblągu po
                      pierwszym kliknięciu. pierwszeństwo absolutne, na pohybel moderatorom gw!

pozdrawiam lublin i jego piękną, zrelaksowaną mieszkankę:)
                      • Gość: anna Re: o.k.! IP: *.umcs.lublin.pl 22.07.03, 12:11
                        elbingensis napisał:

> ;)
                        wypiłem filiżankę
                        > znakomitej herbaty,

jakiej, jakiej????? :))))

, i jestem w elblągu po
                        > pierwszym kliknięciu.

ja niestety nie, nawet jako startową nie moge sobie jej ustawić - nie mój
                        komputer,
                        > pozdrawiam lublin i jego piękną, zrelaksowaną mieszkankę:)
                        dziękuję i nie wnikam dlaczego założeniem jest to, że jestem piękna hihi

ale cały czas "trapi" mnie myśl dlaczego kielce, płock i radom??? weszłam na te
                        fora i odkryłam, że tam jest o wiele więcej wpisów...a o wiele więcej wpisów
                        jest tam gdzie dostęp nie jest w sposób jawny ograniczony, czyli możemy
                        wyciągnąć wniosek, że jeślibyśmy byli w pierwszym kliku (czyli mieli szybki
                        dostęp do elbląga) to mielibyśmy więcej wpisów i co za tym idzie łatwość w
                        tworzeniu podforów (w płocku jest chyba z 8 podforów)...czyli tramwaje
                        pojechałyby na bocznicę :))))

• elbingensis nie ma gotowych odpowiedzi... :| 22.07.03, 15:27
                          Gość portalu: anna napisał(a):

> elbingensis napisał:
                          >
                          > > ;)
                          > wypiłem filiżankę
                          > > znakomitej herbaty,
                          >
                          > jakiej, jakiej????? :))))

ceylońskiej O.P (orange pekoe) ze słodką śmietanką, rozweseli każdą duszę, byle
                          pić ją o poranku. ;)

>
                          > , i jestem w elblągu po
                          > > pierwszym kliknięciu.
                          >
                          > ja niestety nie, nawet jako startową nie moge sobie jej ustawić - nie mój
                          > komputer,
                          > > pozdrawiam lublin i jego piękną, zrelaksowaną mieszkankę:)
                          > dziękuję i nie wnikam dlaczego założeniem jest to, że jestem piękna hihi

w korzeniach europejskiej kultury można doszukać się poglądu, że mądrość jest
                          uosobieniem piękna, a że wpisy koleżanki są sympatyczne, stąd wniosek, że i ich
                          autorka... czy mam kończyć tę myśl?

>
                          >
                          > ale cały czas "trapi" mnie myśl dlaczego kielce, płock i radom???

bojkot elblążan? forum "gazety" jest b. popularne a w elblągu nie brakuje
                          internetowych "żeglarzy" (choć mimo to czasem zdarzają się u nas "chude" dni,
                          kiedy licznik elbląskiego forum "nie ciągnie") :|

> weszłam na te
                          >
                          > fora i odkryłam, że tam jest o wiele więcej wpisów...a o wiele więcej wpisów
                          > jest tam gdzie dostęp nie jest w sposób jawny ograniczony, czyli możemy
                          > wyciągnąć wniosek, że jeślibyśmy byli w pierwszym kliku (czyli mieli szybki
                          > dostęp do elbląga) to mielibyśmy więcej wpisów

na pewno nie ma sensu dokonywać wpisów ze względu na licznik, choć - z drugiej
                          strony - nie można nam tego zarzucić, bo - oprócz drobnych wyjątków - odbywają
                          się tu rzeczowe wymiany zdań, jak mało gdzie ściśle związanych z miastem i...
                          jego tramwajami :o))

> i co za tym idzie łatwość w
                          > tworzeniu podforów (w płocku jest chyba z 8 podforów)...czyli tramwaje
                          > pojechałyby na bocznicę :))))
                          >

• francuz_el Re: nie ma gotowych odpowiedzi... :| 22.07.03, 18:18
                            Forum Elblag nie jest za "pierwszym kliknieciem",bo nie mamy tutaj swojego
                            dodatku regionalnego i to jest jedyny powod. Ale wystarczy przeciez byc
                            zalogowanym i sobie ustawic nasze forum jako ulubione i wtedy jestesmy na
                            liscie nad tamtymi forami :)
                          • Gość: anna Re: nie ma gotowych odpowiedzi... :| IP: *.umcs.lublin.pl 23.07.03, 09:07
                            elbingensis napisał:

> Gość portalu: anna napisał(a):
                            >
                            > > elbingensis napisał:
                            > >
                            > > > ;)
                            > > wypiłem filiżankę
                            > > > znakomitej herbaty,
                            > >
                            > > jakiej, jakiej????? :))))
                            >
                            > ceylońskiej O.P (orange pekoe) ze słodką śmietanką, rozweseli każdą duszę,
                            byle
                            >
                            > pić ją o poranku. ;)

ooooofffff herbata i produkt mleczny to dla mnie bawarka, bez względu na to z
                            jakiego gatunku herbaty jest przyrządzona...chyba, raczej, prawdopodobnie się
                            nie skuszę na herbatę rozweselającą duszę (o poranku) :))
                            >
                            > > > pozdrawiam lublin i jego piękną, zrelaksowaną mieszkankę:)
                            > > dziękuję i nie wnikam dlaczego założeniem jest to, że jestem piękna hihi
                            >
                            > w korzeniach europejskiej kultury można doszukać się poglądu, że mądrość jest
                            > uosobieniem piękna, a że wpisy koleżanki są sympatyczne, stąd wniosek, że i
                            ich
                            >
                            > autorka... czy mam kończyć tę myśl?

NIE, już rumieniec...

> > weszłam na te
                            > >
                            > > fora i odkryłam, że tam jest o wiele więcej wpisów...a o wiele więcej wpis
                            > ów
                            > > jest tam gdzie dostęp nie jest w sposób jawny ograniczony, czyli możemy
                            > > wyciągnąć wniosek, że jeślibyśmy byli w pierwszym kliku (czyli mieli szybk
                            > i
                            > > dostęp do elbląga) to mielibyśmy więcej wpisów
                            >
                            > na pewno nie ma sensu dokonywać wpisów ze względu na licznik,

nie, zupełnie nie ma sensu, zgadzam sie z Tobą, piszę tylko, że
                            jeślibyłby "lepszy" dostęp, dla debiutantów, nie dla nas, którzy znamy drogę,
                            byłoby więcej wpisów...
                            > > i co za tym idzie łatwość w
                            > > tworzeniu podforów (w płocku jest chyba z 8 podforów)...czyli tramwaje
                            > > pojechałyby na bocznicę :))))
                            > >
                            ale w świetle tego co pisze Francuz w następnym poście nie mamy żadnych szans...

• francuz_el Re: nie ma gotowych odpowiedzi... :| 23.07.03, 11:16
                              Tak wlasnie niestety jest, sprawdzilem ta liste :(
    • Gość: the_generat Re: 15.000 IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.07.03, 13:23
      ale nas tam nie chcą
    • francuz_el Re: 15.000 20.07.03, 22:12
      Ale to i tak nic nie zmieni... oni nie chca tego uczynic i co im zrobic? :(
    • Gość: fbdbd Re: 15.000 IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 15:16
      bdfbdfbd dfbdfb dfbdfb bdfbdfb
    • Gość: fbdbdfb Re: 15.000 IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 15:16
      jhk,jh,ljhzfgngfhwtrhdbfmnm
    • Gość: ngfngfnf Re: 15.000 IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 15:17
      vbmnvhmnghm,hkjluyrtjrthtykhfkjhkl,hkmghkjggfjsgfjtsdyjh
    • elbingensis Re: 15.000 25.07.03, 13:33
      i jak tu nie ulec pokusie wpisania się?
    • kuba203 Re: 15.000 25.07.03, 18:40
      student_el napisał:

> Zatem gdy już nadejdzie ten moment weźcie piwko w dłoń (preferowany Specjal)
      > i wypijcie za to.

Moje :D
      Zaraz wypiję :)
      Pozdr :)
      • Gość: rosa Re: 15.000 IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.07.03, 21:41
        To ja wypije EB za 15001 wpis :))))
        • Gość: Jurek Re: 15.000 IP: *.tnt5.chi15.da.uu.net 26.07.03, 05:19
          Gość portalu: rosa napisał(a):

> To ja wypije EB za 15001 wpis :))))

>>>Na zdrowie ----wlasnie mam w reku dobre,zimne EB.
          • francuz_el Re: 15.000 26.07.03, 12:51
            No popatrz,popatrz...pierwszy raz sie zdarzylo,ze ktos "przypadkowy" przekrecil
            licznik ;P
            • kuba203 Re: 15.000 26.07.03, 13:55
              francuz_el napisał:

> No popatrz,popatrz...pierwszy raz sie zdarzylo,ze ktos "przypadkowy"
              przekrecil
              >
              > licznik ;P

Dlaczego przypadkowy? Post nr 15000 to jest dokładnie ten powyżej :)
              • francuz_el Re: 15.000 27.07.03, 19:25
                Zartowalem ;) Kiedys to ludzie wrecz czyhali,zeby jakiegos okraglego posta
                napisac ;P
                • kuba203 Re: 15.000 27.07.03, 23:17
                  francuz_el napisał:

> Zartowalem ;) Kiedys to ludzie wrecz czyhali,zeby jakiegos okraglego posta
                  > napisac ;P

A skąd się tu wziąłem akurat w tym czasie? ;P
                  • francuz_el Re: 15.000 28.07.03, 14:06
                    Hehe.. a no chyba,ze tak :)
    • Gość: The wiant Re: 15.000 IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.07.03, 17:58
      cheers
    • Gość: KOLEGA Z PRZEDM. Re: 15.000 IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.07.03, 15:02
      Pije za to EB
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka