Gość: kontent IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.09, 23:31 fajno chyba sie przejde ale szkoda ze to nie reka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bq Re: Międzynarodowy turniej koszykówki w Elblągu IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.09, 02:08 Zal mi tych ciot co graja w kosza Forca Olimpia Elbląg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec do bg IP: *.elb.vectranet.pl 10.01.09, 14:17 Ja tez nie przepadam za koszem wole piłkę nożna i reczna, ale nie pisze ze koszykówka jest dla ciot itp. osób. ZAL mi ciebie za takie komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grymas Re: Międzynarodowy turniej koszykówki w Elblągu IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.09, 15:59 Już myślałem, że naprawdę coś wielkiego to będzie po tytule. Międzynarodowy turniej hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: Międzynarodowy turniej koszykówki w Elblągu IP: 88.220.106.* 11.01.09, 11:52 cioty to grają w nogę , bo w kosza nigdy nie umiały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Międzynarodowy turniej koszykówki w Elblągu IP: *.elb.vectranet.pl 11.01.09, 21:50 to tak samo można napisać ze cioty to tylko graja w kosza bo w piłke nie umiały:P Odpowiedz Link Zgłoś