Dodaj do ulubionych

CH Rapsodia w Elblągu na dobrej drodze

IP: *.elblag.vectranet.pl 26.04.09, 19:43
http://rnw.pl/artykuly/aktualnosci/ch-rapsodia-w-elblagu-na-
dobrej-drodze,6046.html

"Jak informuje agencja, dotychczas udało jej się podpisać listy
intencyjne ze marketem budowlanym na 8 000 mkw. i na 3 800 mkw. ze
sklepem komputerowym. Trwają prace nad umowami najmu." Sklep
komputerowy na powierzchni rownej 1/5 CH. Ogrody?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: CH Rapsodia w Elblągu na dobrej drodze IP: *.elblag.vectranet.pl 26.04.09, 19:54
      Obstawiam na Saturna ;p
      • mrjulek Re: CH Rapsodia w Elblągu na dobrej drodze 26.04.09, 20:07
        Oby to byl Saturn albo MediaMarkt albo ElectroWorld. Ale nie zadne
        Avansy, RTVAGD czy Domary! To juz mamy w Elblagu!
        • Gość: pR0SiAczek komercjalizacja CH Rapsodia w GG na dobrej drodze IP: *.gorzow.mm.pl 26.04.09, 20:24
          jesli to grupa metro to jesli maja intencje wejsc z praktikerem i mm lada dzien
          powinna pojawic sie informacja o intencji wejscia z realem ;)
          • mrjulek Re: komercjalizacja CH Rapsodia w GG na dobrej dr 26.04.09, 23:11
            Osobiscie wolalbym Auchana + Leroy Merlin, a na dodatek cos z Metro:
            MediaMarkt lub Saturn (choc Saturn mi ostatnio podpadl - jedna rzecz
            kosztowala 2x wiecej niz w MediaMarkt).

Pzdr.
            • francuz_el Re: komercjalizacja CH Rapsodia w GG na dobrej dr 27.04.09, 12:10
              A po co kupować w elektromarketach? Gdyby tam chociaż było taniej albo lepiej.
              Za bardzo nie lubię kupować poprzednich modeli sprzętu, za który mogę kupić
              najnowsze po tej samej cenie, tyle że w sklepie internetowym.
              • Gość: JA Re: komercjalizacja CH Rapsodia w GG na dobrej dr IP: *.elblag.vectranet.pl 27.04.09, 16:23
                o prawie wsaystkim można powiedziec iz po co kupowac w sklepie jak można kupic
                przez internet, a no po to bo masz chociazby porównanie, mozesz
                obejrzec/posłuchac na żywo i od razu kupic ;p a i w takich elektromarketach
                często jakies promocje fajne są
              • mrjulek Re: komercjalizacja CH Rapsodia w GG na dobrej dr 27.04.09, 17:30
                Wiesz Francuz, ale absurdem byloby kupowanie zarowek czy baterii
                przez Internet i czekanie na nie 2 dni, kiedy jest to potrzebne
                wlasciwie od zaraz. A poza tym, ja lubie sobie polazic po sklepach.
                Tak juz mam :D
              • Gość: pR0SiAczek Re: komercjalizacja CH Rapsodia w GG na dobrej dr IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.09, 18:54
                a ja wole duza elektronike kupowac w sklepie w miescie. ponegocjowac, ustalic
                uczciwa cene i miec serwis (pomoc) "pod reka", a nie pod skrzynka pocztowa w
                ustrzykach dolnych bo 200zl mniej ;)
                • francuz_el Re: komercjalizacja CH Rapsodia w GG na dobrej dr 27.04.09, 22:23
                  Przeżyłem największy szok, kiedy za swój telewizor zapłaciłem o 1 500 zł mniej
                  niż w sklepach (zamiast 4 200 zł - 2 700 zł). Nie czekałem, tylko 24h po
                  złożeniu zamówienia, podjechałem do siedziby sklepu internetowego i zwyczajnie
                  kupiłem sprzęt. A z serwisem problemów nie mam, bo SONY się nie psują;-P Stąd
                  moje upodobanie do netu, zamiast do tych wszystkich elektromarketów. A żarówki
                  można kupić w wielu miejscach:-)
                  • mrjulek Re: komercjalizacja CH Rapsodia w GG na dobrej dr 27.04.09, 23:36
                    Francuz, ale nie czekales prawdopodobnie dlatego, ze siedziba sklepu
                    internetowego byla Warszawa. Mieszkajac w Elblagu, zapewne bedziesz
                    musial czekac!

Pozdrowki!
                    • Gość: gosc Re: komercjalizacja CH Rapsodia w GG na dobrej dr IP: 89.174.178.* 28.04.09, 08:14
                      SONY sie psuje? KUpilem aparat i pod koniec gwarancji padl
                      wyswietlacz LCD. Mysle sobie pewnie serwis jest dobry i to w kazdy
                      miescie, bo to sony przeciez. A tu d..a. W Gdansku punkt przyjec,
                      skad sprzet wysylaja do naprawy do Poznania. Fakt czekalem okolo 3
                      tygodni stracilem kase na dojazd do GD, ale naprawili!
                      • Gość: da Do Goscia IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.09, 18:43
                        Wiec sie wyfrejerowales z tym wyjazdem do GD, bo serwis Sony w Elblągu
                        jest w SONY CENTRE na Apolitycznym rogu 2 maja.
                        • Gość: Ja Re: Do Da IP: *.elblag.vectranet.pl 28.04.09, 18:54
                          Hehe a ile ten serwis jest miesiąc czy dwa?
                          • Gość: gosc Re: Do Da IP: *.elblag.vectranet.pl 28.04.09, 19:16
                            to bylo okolo roku temu
                  • Gość: pR0SiAczek ehandel - aby plusy nie przeslonily Wam minusow IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.09, 19:49
                    a ja nie przezywam szoku kiedy sklep o nazwie costam.pl w opolu daje cene o 40%
                    nizsza niz w tradycyjnym rtv. odwiedzam kilka sklepow i staram sie uzyskac 25%
                    rabatu rozmawiajac z "decydentami". ostatni raz kiedy kupilem z neta za wieksza
                    kase to byl rok 2003 kiedy w raczkujacym w owych czasach gral.pl nabylem
                    przywoity aparat fotograficzny. mimo ze jestem zadowolony z zakupu to nie kupie
                    tv czy lodowki przez neta - ale na cene z etykiety tez sie nie zgodze ;) zreszta
                    po co w necie ograniczac sie do PL? mnostwo lepszych ofert jest w niemieckich
                    czy brytyjskich esklepach. A inna wtyczka to naprawde drobiazg - zreszta
                    wiekszosc polskich esklepow tam kupuje i daje "europejska gwarancje", bo na
                    ustawe o sprzedazy konsumenckiej nie ma co liczyc - zwykle znikaja z rynku
                    (pojawiaja sie pod nowa nazwa) z powodu zbyt niskich cen nie dajacych szans na
                    pokrycie kosztow przyszlych reklamacji! wysyp ehandlu zwykle zaczyna sie w
                    pazdzierniku a zamykanie po komuniach...
                    • Gość: mieszkaniec Re: ehandel - aby plusy nie przeslonily Wam minus IP: *.elblag.vectranet.pl 22.08.09, 15:15
                      na skyscraperze uzytkownik tego portalu znalazl info ze jednym z najemców tego
                      CH bedzie MEDIA EXPERT (RTV)
                      • mrjulek Re: ehandel - aby plusy nie przeslonily Wam minus 22.08.09, 15:24
                        Ehh, szkoda. Myslalem, ze wreszcie do Elblaga wejdzie MetroGroup z
                        MediaMarkt albo Saturnem. :/
                        • 1lazio Re: ehandel - aby plusy nie przeslonily Wam minus 22.08.09, 17:28
                          z budowlanki obstawiam Leroy Merlin nie wiem jak wPolsce ale we
                          Wloszech Leroy przejmuje Castorame
                          • Gość: mieszkaniec Re: ehandel - aby plusy nie przeslonily Wam minus IP: *.elblag.vectranet.pl 23.08.09, 01:19
                            kto wie moze i bedzie leroy w Elblagu przeciez od dluzszego czasu wisza reklamy
                            tego sklepu na elblaskich ulicach
                      • Gość: gosc Re: ehandel - aby plusy nie przeslonily Wam minus IP: *.elblag.vectranet.pl 23.08.09, 18:25
                        Media expert jest w malborku 37 tys mieskancow, troche chala jak na
                        elblag!
                        • Gość: s mediaexpert IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.09, 20:37
                          media expert jest rowniez w Poznaniu i Olsztynie
                          • Gość: napisawszy Re: mediaexpert IP: 172.16.8.* 24.08.09, 14:16
                            Patrząc na mapę występowania sklepów Media Expert, to faktycznie nie
                            jest to dla Elbląga nobilitujące. Przyznaję, że też miałem nadzieję,
                            że będzie to sklep którejś z sieci Media Markt lub Saturn (obie
                            należą do tego samego koncernu).
                            • antypajac.1 Re: mediaexpert 24.08.09, 15:19
                              media markt najwyraźnie nie chce sama sobie robić
                              konkurencji.electro world też najwyraźniej za blisko.no i została
                              nam sieć taka raczej bez obrazy, ale małomiasteczkowa.
                              • Gość: adr Re: mediaexpert IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.09, 21:14
                                electro world ucieka z Polski a co do media markt czy saturna to nie wiadomo czy
                                nie będą w Porto 55
    • Gość: mieszkaniec Re: CH Rapsodia w Elblągu na dobrej drodze IP: *.elblag.vectranet.pl 26.08.09, 09:08
      www.elblag24.pl/elblag,gddkia_odpowiada_na_zarzuty,22776,0,0,0.html to
      jak to sie ma do CH Rapsodia.
      • Gość: amir Re: CH Rapsodia w Elblągu na dobrej drodze IP: *.elblag.vectranet.pl 04.09.09, 14:33
        dziennikelblaski.wm.pl/Jak-wyglada-dialog-w-rozumieniu-GDDKiA-w-Olsztynie,77887

Stowarzyszenie bardzo dobrze odpowiedziało GDDKIA w Olsztynie ;-)
        • Gość: pR0SiAczek Re: CH Rapsodia w Elblągu na dobrej drodze IP: *.gorzow.mm.pl 17.12.09, 12:00
          Ta dobra droga już - obym miał złe info - już jest zakończona. Tak jak zamiary
          budowy CH Rapsodia. Od pewnego czasu "miasto" faworyzowalo wydmuszke NEPH - co
          wyraznie sugerowaly poprzez plany utworzenia Wezla-Lotnisko. Dziekujemy bardzo
          Panie Prezydencie! Rapsodie przeploszono, NEPH pewnie nigdy lopaty nie wbije bo
          Minister nie zgodzi sie na Wezel :(
          • 1lazio Re: CH Rapsodia w Elblągu na dobrej drodze 17.12.09, 16:20
            ja się zastanawiam kto przy zdrowych zmysłach chciał postawić 2 tak
            duże centra tak blisko siebie?!rozumiem jedno w Gronowie a drugie
            przy wężle w Kazimierzowie, wtedy miałoby to racje bytu i nie byłoby
            problemu z budową węzłów co 1km,a przy okazji gdyby doszło do budowy
            centrum ,,Siódemka,, to może pociągnąć tam tramwaj na koszt
            inwestora daleko nie ma od pętli na Druskiej
            • Gość: macho Co ma Elbląg do CH Rapsodia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 18:46
              Nie jesttem zwolennikiem prezydenta HS ale co on ma do CH Rapsodia?
              Ani to nie jest w Elblągu, ani z tego co wiem to nie on wymyslił
              przepisy o węzłach na ekspresówkach!;)
              • Gość: cyt Re: jestem za lotniskiem IP: *.centertel.pl 17.12.09, 19:51
                Nie mozemy sobie zablokowac portu samolotowego, ale jak to pewny z
                tymi sklepami inwestor to wszedzie sie ulokuje i bedzie naprawde
                ponaglał. moze na modrzewinie
                a czemu na modrzewinie ? no bo na lotnisku nie bardzo
                • Gość: mieszkaniec No to chyba mozemy tą inwestycje wlozyc miedzy baj IP: *.elblag.vectranet.pl 23.12.09, 18:27
                  www.info.elblag.pl/5,16829,Inwestycja-w-Gronowie-Gornym-zagrozona.html
                  Jak zwykle nie moze nic ciekawwego w elblagu powstac:(
                  • Gość: gronowo Re: No to chyba mozemy tą inwestycje wlozyc miedz IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.01.10, 19:14
                    www.galeriehandlowe.pl/go.live.php/PL-H861/aktualnosci-biznesowe/SNDAzMA%3D%3D/cw-jednak-nie-skomercjalizuje-galerii-rapsodia.html?title=C&%20jednak%20nie%20skomercjalizuje%20Galerii%20Rapsodia wiec chyba coraz wiecej wątpliwości się rozwiewa- coraz dłuższa droga do centrum w Gronowie
                    • Gość: kusipaa Re: No to chyba mozemy tą inwestycje wlozyc miedz IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.10, 20:25
                      won z tym śmieciastym srolsztynem
                    • francuz_el Re: No to chyba mozemy tą inwestycje wlozyc miedz 05.01.10, 20:29
                      Tak to wyglądało od początku, wystarczyło spojrzeć na mapę. Ta lokalizacja nie
                      mogła uzyskać wystarczająco dobrego dojazdu ze względu na bliskie sąsiedztwo
                      węzła Elbląg-Wschód. Nie dziwię się, że Gmina Elbląg w końcu poszła po rozum do
                      głowy.
                      • Gość: lalka Re: No to chyba mozemy tą inwestycje wlozyc miedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 14:01
                        Jaki rozum wystarczyło puscic ruch Szafirową przynajmniej szybciej
                        by pobudowano chodniki i przejścia dla pieszych. A Gmina niech sobie
                        zrobi symulacje ile milionów straciła przez to że pani Kwoczkowa
                        rozpętała burzę o paraliżu gronowa.
                        • regres159 Re: No to chyba mozemy tą inwestycje wlozyc miedz 07.01.10, 17:47
                          Mam rozumieć,ze z tego wszystkiego nici?:(
                          • Gość: mieszkaniec Re: No to chyba mozemy tą inwestycje wlozyc miedz IP: *.elblag.vectranet.pl 07.01.10, 21:18
                            na to wygląda...ehhh czemu u nas nie mogą powstawać porządne obiekty. U nas
                            tylko udaje się postawić coś w stylu Świata dziecka i gildii kolejny przykład
                            takiego budynku budują naprzeciwko cerfa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka