Dodaj do ulubionych

co to jest???

05.03.10, 21:25
Dzis podczas kapieli corka skarzyla sie na bol w okolicy krocza.Zagladnelam tam i sie przerazilam.Tak jakby z lechtaczki wychodzi zbita kremowa wydzielina.Co to moze byc???Probowalam to wycisnac ale wyszlo tylko troche i bolalo to córeczke wiec zaniechalam dalszej proby wydobycia.
Obserwuj wątek
    • anusia1912 Re: co to jest??? 05.03.10, 21:28
      Ja bym na twoim miejscu nie ruszała a tym bardziej nie wyciskała!!! Do
      lekarza...natychmiast!
    • semi-dolce Re: co to jest??? 05.03.10, 22:18
      Infekcja jakaś, grzybica... Do lekarza.
      • nie_fikaj Mam radę - sprawdzone! 06.03.10, 10:24
        To może być również stan zapalny. U dziewczynek się zdarza. Moja pani pediatra przy infekcji dróg moczowych zaleciła, oprócz leków, nasiadówki z Vagosanu (Herbapol). Czytałam na opakowaniu, że stosuje się go przy dolegliwościach okolic intymnych kobiet (tudzież małych kobietek).
        Preparat kosztuje niespełna 6 zł, składają się na niego mieszanki ziół, z których przyrządza się napar. Proponuje się nasiadówki, ale moja Zu nie jest zbyt cierpliwa. Przygotowywałam więc roztwór w większym stężeniu, nalewałam do wanny trochę wody, potem przecedzony wywar z ziółek i tak mała sobie siedziała, bawiąc się.
        Skuteczne, polecam, niezależnie od tego, czy dziecko przyjmuje jakieś leki, czy też nie. Powodzenia!
    • klubgogo Re: co to jest??? 06.03.10, 12:26
      Wycisnac!!!????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka