Dodaj do ulubionych

drewniane zabawki

IP: 213.241.8.* 26.05.02, 00:03
Kupiłam fajną grę z drewna. jest księżyc i walcowate kolorowe klocki różnego rozmiaru , jest kostka z kolorami takimi jak klocki,rzuca się kostką i układa się klocki na księżycu klocki są różnych rozmiarów. coraz trudnie położyć kolejny klocek księżyc się buja. przegrywa ten któremu przewróci się księrzyc.Wszystko jest bardzo kolorowe.świetna zabawa kupiłam to w sklepie w warszawie w Carrefur Wileński na Pradze północ jest tam dużo świetnych zabawek z drewna polecam!!
Obserwuj wątek
    • Gość edziecko: wiesia Re: drewniane zabawki- a co mnie podkusiło? IP: 195.116.213.* 27.05.02, 12:54
      W sobotę pojechaliśy na zakupy do Ikei (125km w jedną stronę do najbliższego sklepu). Celem były meble do pokoju dzieciecego ,a że niczego nie wybraliśmy to dla zasady trzeba było kupić cokolwiek. Tym "czymkoliwiek" okazała się zabawka, której zresztą przed długi czas bezskutecznie poszukiwałam w innych sklepach, o nazwie "przebijanka". Całą zabawka składa się z trzech deseczek zbitych na kształt litety H, z otworami w deseczce pozionej. W te otwory są wsadzone kolorowe kołeczki , a w komplecie jest mały młoteczek, którym owe kołeczki można sobie przebijać z dednej strony deseczki na drugą. Zabawka prosta i świetna dla dzieci w wieku 1,5-2,5 lat. Aż za bardzo - całą drogę powrotna z tyłu samochodu dochodził stukot młoteczka, ale najgorsze zaczęło się w niedzielę. Rano obudził mnie stukot dochodzący z pokoju dziecka. Cały dzień małe się tłukło, albo osobiście albo zmuszając za zmianę rodziców do tłuczenia się w jego imieniu. Po kilkunastu godzinach przeklinałam chwilę w której mój wzrok spoczął na owej "przebijane" ;-). A najgorsze katusze zapewne przechodzili sąsiedzi, bo dzień gorący , okna pootwierane i dźwięki bez przeszkód rozchodziły się po okolicy.
      • Gość edziecko: Magda mama Mikołajka Re: drewniane zabawki- a co mnie podkusiło? IP: 193.178.213.* 28.05.02, 08:38
        Oj znam to urocze ustrojstwo. Swojego czasu opiekowałam się czteroletnią dziewczynką i ta ilekroć zdenerwowała się na mnie, bo czegoś jej nie pozwoliłam zrobić - na złość wyciągała właśnie "to to" - stawiała na drewnianej podłodze i waliła.A huk był niesamowity, podziwiam że udało Wam się wrócić te 125 km bez uszczerbku na zdrowiu.Pozdrawiam i życzę troszkę cichszych poranków,Magda mama Mikołajka
    • krzy1333 Re: drewniane zabawki 03.10.15, 09:48
      Klocki drewniane warte Polecenia:
      e-puchatek.pl/p/15/1566/klocki-drewniane-w-skrzyni-135-elementow-kolorowe-klocki-zabawki.html
    • vartop Re: drewniane zabawki 06.11.15, 20:40
      Hej dziewczyny, jeśli szukacie drewnianych zabawek na niebanalny prezent mikołajkowy to polecam sklep E-Pinokio www.e-kupon24.pl/goto/e-pinokio/ - drewniane klocki, pojazdy, koniki, puzzle, kręgle... Naprawdę jest w czym wybierać, no i macie pewność że raczej nikt nie powieli prezentu... smile
      • ewa6875 Re: drewniane zabawki 12.11.15, 20:27
        ja polecam piękne kołyski dla lalek kupiłam córci. solidna, ładna i niedroga www.facebook.com/monika.kolasa.7?pnref=story
    • zabawkowex Re: drewniane zabawki 30.11.15, 23:20
      Klocki drewniane "Kreatywny budowniczy". Klocki nadają się do ciekawej zabawy, rozwijają zdolności manualne u dziecka. Dowolność budowli zapewnia ciekawą zabawę oraz rozwijanie wyobraźni.

wysoka jakośc materiału polecamy zabawkowex.pl
      • ewelina_678 Re: drewniane zabawki 13.12.15, 13:34
        tu są też fajne zabawki drewniane : swiat-urwisa.com/pl/c/ZABAWKI-DREWNIANE/38
    • stokrota113 Re: drewniane zabawki 03.01.16, 19:45
      polecam balansującą żabę ( i inne z tej serii - balansująca arka, sowy)
    • kent88dan Re: drewniane zabawki 26.01.16, 12:56
      Pamiętam ze swojego dzieciństwa - ulubione klocki były właśnie drewniane, w jednym kształcie, brązowe - niby zupełnie zwyczajne ale w mojej wyobraźni codziennie były czymś innym
    • natala963 Re: drewniane zabawki 29.02.16, 15:45
      Myślę, że warta uwagi jest też ta strona:

www.play4us.pl/glowna/73-nowy...e=&theme_font=

znalazłam tu ciekawe drewniane zamki dla maluszków. Mam z głowy moich rycerzy na długie godziny wink zajmuje, trochę miejsca bo na żywo jest większy jak się spodziewałam ale fajna i solidna zabawka.
    • iga1181 Re: drewniane zabawki 09.04.16, 09:52
      Ja ostatnio wpadłam na świetna stronkę w sieci dladzieciaczka.pl/. Można tam zakupić wszystko czego dziecko obecnie potrzebuje. Dobrej jakości i niedrogo.
    • aoala Re: drewniane zabawki 13.06.16, 08:46
      drewniane zabawki są bardzo fajne
    • ania.zielona.gora32 Re: drewniane zabawki 18.06.16, 00:08
      Tak, zgadzam się, drewniane zabawki są super!
      Ja uwielbiam zabawki z tej strony, jeszcze nigdy się nie zawiodłam e-bajkowy ( kropka ) pl
    • agulatom Re: drewniane zabawki 08.08.16, 13:49
      Nikt właśnie nie wspomniał o pięknych klockach drewnianch np. woodenstory www.fabrykawafelkow.pl/215_wooden-story Polska marka z tradycjami, a same klocki są ponadczasowe. Bawiła się podobnymi moja mama, ja, a teraz mój syn.
      • frotti Re: drewniane zabawki 28.02.18, 10:14
        U Cioci Doroci znajdziecie 20 różnych sposobów na zabawę klockami. Świetna sprawa: www.youtube.com/watch?v=CRad4_sM4W0
    • torbaczepl Re: drewniane zabawki 12.09.16, 12:18
      a czy znacie drewniane zabawki firmy Haba?
    • karina.walorek Re: drewniane zabawki 18.10.16, 13:38
      Moje dziecko też bardzo lubi zabawki drewniane, najbardziej kolejki i wszystkie takie "konstrukcyjne", często oglądamy i kupujemy je w smyku (www.smyk.com/zabawki-gry/zabawki-drewniane.html) często mają promocje, więc generalnie to dobry trop zabawkowy smile
      • karina.walorek Re: drewniane zabawki 26.10.16, 20:42
        źle wkleiłam link, tu prawidłowy: www.smyk.com/zabawki-gry/zabawki-drewniane.html
    • sabin.ka36 Re: drewniane zabawki 08.01.17, 09:49
      Jeśli szukacie ciekawych zabawek drewnianych zajrzyjcie tutaj www.sklep-turysty.pl/zabawki-dla-dzieci-c-103.html
      Bardzo fajne są te bujaki smile
    • mama.2.dzieci Re: drewniane zabawki 01.02.17, 17:56
      Hej, jak drewniane zabawki to janod i melissa&doug, polecam smile można kupić na www.bajaboo.pl Można uzyskać rabaty jak się polubi na fb i udostępni wybrany post, trzeba pisać wiadomości o rabat
    • polakreatywnie.pl Re: drewniane zabawki 05.04.17, 19:34
      Ja uwielbiam drewniane zabawki, od kilku miesięcy wprowadzam na rynek zestawy kreatywne dla dzieci. W takim zestawie są np drewniane elementy klej, farbki instrukcja i dziecko musi samo poskładać, skleić pomalować traktor czy samolot albo autka.Mają dużo frajdy i satysfakcji, że sami coś zrobili a potem szanują tą zabawkę jak żadną inną smile www.polakreatywnie.pl/12-zestawy-z-drewna
    • kajaparolina Re: drewniane zabawki 08.05.17, 16:12
      ja uwielbiam drewniane klocki, zawszze mi się z dzieciństwem kojarzą big_grin no i fajnie jest dzieciaki wprowadzić do tamtych czasów gdzie nie było interaktywnych zabawek z plastiku smile
      • frotti Re: drewniane zabawki 28.02.18, 10:13
        Jak drewniane klocki, to tutaj znajdzie Pani 20 różnych pomysłów na zabawę:
        www.youtube.com/watch?v=CRad4_sM4W0
    • woman Re: drewniane zabawki 11.11.17, 11:15
      ja swojej córeczce kupiłam drewniany wózek dla lalek i jest to hit wsrod jej zabawek. Bardzo mi sie podoba i jest w starodawnym stylu, fajnie wyglada w jej pokoju. Wozek jest caly z drewna, pomalowany na biało. Kupiłam na babyconcept.pl i polecam.
    • frotti Re: drewniane zabawki 28.02.18, 10:11
      Znam smile fajna zabawka smile zapraszam tutaj: www.youtube.com/channel/UCCjab5CyhAWUlvveDg2xEEQ
      Znajdzie tam Pani wiele ciekawostek dla dzieci i rodziców. Same wartościowe i ważne treści. Ten kanał pomaga wychowywać dzieciaki. Inspiruje do wspólnej zabawy smile
    • happylemur.pl Re: drewniane zabawki 01.04.20, 18:00
      Dla mnie fenomenalne drewniane klocki dla dzieci:
      happylemur.pl/pl/products/drewniany-samolot-z-klockow-mini-24.html
    • malapomocnica Re: drewniane zabawki 09.01.21, 10:58
      Jeśli chodzi o drewniane zabawki to polecam ten sklep: Tekst linku Mają świetny wybór bardzo dobrych firm własnie jeśli chodzi o drewniane. W ogole drewniane zabawki to fajna alternatywa dla dziecka, są niezniszczalne i mają jeszcze inne plusy. smile
      • malapomocnica Re: drewniane zabawki 09.01.21, 10:59
        Coś nie działa ten link wyżej: podaję jeszcze raz toysboro.com/collections/drewniane-wooden
    • kostek2345 Re: drewniane zabawki 27.01.21, 16:56
      Ja z zabawek drewnianych polecam rowerek biegowy www.kolyskove.pl/rowerek-biegowy-drewniany-babysteps-p-1816.html
      To jakieś szaleństwo, nie spodziewałam się że można wykonać coś takiego z drewna.
    • agusiaczek100 Re: drewniane zabawki 01.02.21, 19:36
      Witam! ja jak najbardziej polecam Dziecięca Kraina i ich drewniane koniki na biegunach smile są solidnie wykonane, a przy okazji to polski producent, wiec wspieramy rodzimy biznes smile
    • bornusik Re: drewniane zabawki 21.07.21, 16:57
      Jedne chyba z najbardziej popularnych drewnianych zabawek, to te z firmy Janod. Od siebie dodam, że to świetne zabawki. Moje dzieci bawią się nimi praktycznie codziennie. W dobrej cenie są w al.to: Drewniane zabawki Janod taniej o 10%.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka