Dodaj do ulubionych

zeby u 4 latka

21.12.10, 13:41
mam pytanie czy u 4 latka moga pojawiac sie juz zeby piatki i szostki.
Obserwuj wątek
    • ancymon123 Re: zeby u 4 latka 21.12.10, 13:56
      Piątki pojawiaja sie nawet już u 2-latków, mojemu maluchowi właśnie wychodzą (2,9). Szóstki to już chyba stałe są (poprawcie mnie jeśli sie myle), więc wychodzą w podstawówce razem z siódemkami. Ósemki mogą iść do wieku "starczego".
      • zjawa1 Re: zeby u 4 latka 21.12.10, 14:01
        Mleczaki wyrastaja do 5-tki wlacznie. Piatka chyba jako ostatnia. Moj ma ja od roku, wiec nie ma regulysmile
        • ancymon123 Re: zeby u 4 latka 21.12.10, 14:06
          Zjawa, czyli napisałam dobrze? No tak, wszystko się zgadza w mojej informacji.
          • zjawa1 ancymon123:) 22.12.10, 11:00
            No pewniesmile Jak zawsze zgadzam sie z Tobasmile) No chyba, ze my nie mamy racjismile
            Ogolnie to okres ,,wylegania sie" zebow jest okresem genetycznie uwarunkowanym. Z reguly dziecko zabkuje podobnie jak jego rodzice: mama lub tata. Mojemu diecku ponoc bardzo szybko wyrosl pierwszy zabek przed 5 miesiacemsmile Potem lawinowo kolene zaczely wyrastac. Z tego o pamietam byla jakas przerwa w ,,wysypie" i na koncu wyrosly 5-tki.
    • tijgertje Re: zeby u 4 latka 21.12.10, 14:05
      Piatki to moj mlody mial w komplecie na drugie urodziny. Szostki sa stale i teoretycznie zazwyczaj w okolicach 6 urodzin zaczynaja wylazic. Teoretycznie, bo moj mial jedna jeszcze przed piaymi urodzinami, na szoste mial juz komplet i zaczal wymieniac przednie. za poltora miesiaca konczy 7 lat i pozbyl sie juz 8 mleczakow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka