lenkowamama 25.03.11, 10:48 Ja do ekspertek - mam starszych dzieci Mam roczną córkę, chcieliśmy sprawić jej fajny jeździk, ale bardziej na dwór niż do zabawy w domu. Co byście polecały? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancymon123 Re: jaki jeździk polecacie? 25.03.11, 11:25 My mieliśmy Lwa z Fisher Price. Może są jeszcze. Ma melodyjki, świecący nosek, mały go lubił i na spacerze i w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: jaki jeździk polecacie? 25.03.11, 12:15 ja wlasnie chce kupic mojemu ( ma rok i 3 miesiace) cos takiego www.quicksmartbaby.com/scuttle-bug/. tylko niestety tu na forum nikt mi nic o nim nie napisal . znalazlam jedna super zachwalajaca opinie na forum chyba o zakupach. Odpowiedz Link Zgłoś
1nova2 Re: jaki jeździk polecacie? 25.03.11, 12:37 Mamy chicco quatro allegro.pl/chicco-quatro-quattro-4w1-jezdzidelko-pchacz-i1513653193.html Rewecja, nie ma ma dnia zeby na nim nie jezdzil Dostal go jak mial 10 miesiecy i od teog momentu uzywany jest codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 1nova2 proszę zmniejsz sygnaturę do regulaminowych 25.03.11, 12:43 4 wersów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: jaki jeździk polecacie? 25.03.11, 13:00 Ja na dwór to nie takie plastikowe okropieństwo (przepraszam. Ja kupiłabym taki: www.puky.net/pics/produktbilder/400x300/4026.jpg Ale to zależy od wzrostu bo jest od 80 cm (od 1,5 roku). Albo taki: www.puky.net/pics/produktbilder/400x300/4019.jpg Ten jest od roku (od 75cm). Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: jaki jeździk polecacie? 25.03.11, 12:52 My mamy big bobby i mój syn ciągle na nim zasuwa. Gdy był młodszy to były dnie kiedy schodził z niego tylko po to, żeby spożyć posiłek. Chyba trochę przez to autko nie chciało mu się chodzić (bardzo późno zaczął), bo zasuwał na nim tempem błyskawicy, potrafił na dworze kilka kilometrów nim przejechać i miałam zawsze problem, żeby do domu go zawrócić . A ten Quick Smart, który ktoś polecał, wygląda rewelacyjnie. Wygląda rewelacyjnie, chociaż u nas w Polsce pewnie ciężko byłoby go kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: jaki jeździk polecacie? 25.03.11, 12:59 chociaż tak po zastanowieniu, to on ze względu na swoją budowę może być bardziej wywrotny od takiego typowego auta. Mimo wszystko ma tylko jedno koło z przodu i małe dziecko wspinające się na niego może się przewrócić wraz z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: jaki jeździk polecacie? 25.03.11, 13:58 no wlasnie boje sie o ta wywrotnosc. a co do tego czy trudno dostepny-wlasnie wcale nie, bo jest kilku sprzedawcow na allegro i znalazlam tez w jakims sklepie internetowym i stacjonarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: jaki jeździk polecacie? 25.03.11, 14:03 rzeczywiście na allegro nie brakuje tych jeździków. Ja bym kupiła w wersji czterokołowej allegro.pl/sliczny-robaczek-jezdzik-4-kolowy-cena-szok-i1514947937.html Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: jaki jeździk polecacie? 25.03.11, 16:28 tylko ten 4 kolowy to taki raczej bardziej do domu, bo po warszawskich chodnikach to nie pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
free.groszek Re: jaki jeździk polecacie? 25.03.11, 19:49 Polecam Puky ten wcześniej zalinkowany. Mała zasuwa na nim odkąd skończyła rok. Odpowiedz Link Zgłoś
judytka01 Re: jaki jeździk polecacie? 25.03.11, 22:32 Nie ważne jakiej firmy kupisz, chodzi o to żeby były efekty dzwiękowe, światełka, chodzik powinien być lekki i nie mieć zbyt szerokiego siedziska. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: jaki jeździk polecacie? 28.03.11, 15:40 Najgłupsze zdanie w całym wątku O_o Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: jaki jeździk polecacie? 26.03.11, 11:18 My mamy wheely bug'a i wszystkie dzieci są nim zachwycone oprócz właściciela, który jest wybitnie antyjeździkowy. Na podstawie reakcji gości mogę chyba jednak polecić, bardzo szybki i zwrotny jest, sama nawet czasem sobie na nim jeżdżę. Odpowiedz Link Zgłoś
globus.histericus Re: jaki jeździk polecacie? 26.03.11, 11:25 My tez mamy, ale on zdecydowanie nie jest na polskie chodniki. Sprawdza sie tylko w domu, glownie na kafelkach. I moja cora tez jakos nie pala entuzjazmem, a na widok wszystkich napotkanych kiczowatych jezdzikow, czy rowerkow trojkolowych pieje z zachwytu. Zastanawiam sie nad tym linkowanym wyzej Puky. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrina_30 Re: jaki jeździk polecacie? 26.03.11, 13:30 Ja ze swoich obserwacji wiem jedno jeździk musi mieć większe koła i mieć że tak powiem zawieszenie wyżej. Co do fimy sie nie wypowiem, my mieliśmy najprostszy z możliwych coś takiego allegro.pl/super-jezdzidelko-jeep-baby-mix-promocja-i1510834518.html i wytrzymał codzienne szaleństwa w poźniejszym czasie drifty) przez 3 lata potem zrobił sie już za niski dla syna i dostał większy taki allegro.pl/jezdzidelko-jeep-baby-mix-switla-dzwiek-i1517723858.html i jak narazie 2 lat i równie dobrze sie trzyma. Ten mniejszy 1 przejeła teraz córa ). Odpowiedz Link Zgłoś
twitti puky czy quick smart.. 28.03.11, 13:05 Ja wlasnie sie zastanawiam nad jezdzikiem na dwor. Podobaja mi te: allegro.pl/jezdzik-3-kolowy-quick-smart-scuttle-bug-nowosc-i1509691702.html www.aktywnysmyk.pl/jezdziki/185-jedzik-puky-wutsch.html Zastanawiam sie ktory wybrac. Myslalam tez o rowerze biegowym, ale wydaje mi sie ze moja corka jeszcze do niego nie dorosla. Z tych dwoch puky wydaje sie fajniejszy, ale na filmikach na youtubie dzieci tak jakby zahaczaja nogami o te przednie kola.. Czy ktos kto ma ten jezdzik zaobserwowal to? jak sie sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
ania2003i2011 Re: jaki jeździk polecacie? 28.03.11, 13:25 dla chłopca poleciłabym ten starszak dostał, gdy miał 9 miesięcy i spokojnie użytkował przez kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: jaki jeździk polecacie? 28.03.11, 13:38 Ja ostatnio widzialam smyka jak jezdzil na takim fajnym motorku. Tak smigal, ze hej Odpowiedz Link Zgłoś