pudelek09 10.08.11, 01:05 ma ktoras mama?godny polecenia(prawda ze dlugo podgrzewa?)?mam butelki z tej firmy i zastanawiam sie nad podgrzewaczem,i czy wogole potrzebny.Mozna kupic dodatkowe miseczki? dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wszystko-wiedzaca Re: podgrzewacz LOVI 10.08.11, 11:12 kupilam podgrzewacz przy synku uzylam trzy razy, przy corci nawet nie rozpakowalam, szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
isiaisia Re: podgrzewacz LOVI 10.08.11, 13:10 moim zdaniem tez zbędny wydatek gdy miałam w mieszkaniu mikrofale to brałam szklanke wody/miałam zapas przegotowanej stale/ i przygrzewałam w mikrofali a jak sie przeprowadziłam gdzie mikrofali nie było to miałam dzbanek zimnej wody + termos stale gorącej i w ten sposób mieszałam wode na mleko moja mała słoiczki jadła sporadycznie a jak juz to grzałam normalnie w garczku (ze słoika do garnka) Odpowiedz Link Zgłoś
mojmikuniu Re: podgrzewacz LOVI 10.08.11, 14:17 Ja również miałam ten podgrzewacz i uważam, że to zbędny wydatek. Nie przydał mi się wogóle, użyłam go ze dwa razy z ciekawości i sprzedałam Za to butelki i smoczki Lovi bardzo sobie chwalę, używamy tylko tych. Odpowiedz Link Zgłoś