yoshi25 09.10.11, 17:31 Gdzie zrobić echo serca w Łodzi (bądź okolicach Łodzi)? Może orientujecie się jakie terminy są na NFZ,a jak długo czeka się na prywatną wizytę, oraz jaki jest koszt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_lex Re: Echo serca - Łódź 09.10.11, 17:52 Centrum Zdrowia Matki Polki na przykład na NFZ raczej ciężko będzie z terminami w tym roku... ja dzwoniłam w sierpniu, termin miałam na listopad, na szczęście udało się wcześniej. wizyta prywatne będzie kosztować ok. 200 zł dzwoniłam też tu: katalog.mediweb.pl/centrum-medyczne,s16919.html (tu właśnie powiedziano mi, że prywatna wizyta może być "na dniach", koszt - 200-300 zł) a tu masz spis poradni, podzwoń, popytaj szukaj.sluzbazdrowia.pl/Kardiologia-dziecieca/Lodz/D54,W10,M846,20,1.html masz skierowanie konkretnie na echo? ja miałam skierowanie ze szmerem nad sercem, młoda miała zrobione ekg i lekarz, który ją badał później stwierdził, że echo niepotrzebne. ogólnie szybko i sprawnie wszystko poszło byłam u dra Woskowicza w Matce Polce (byłam ja z młodą i jeszcze jedno dziecko zapisane na cały dzień, więc chyba trzeba naciskać na wizytę, bo inaczej powiedzą, że brak terminów...) Odpowiedz Link Zgłoś
paulamalinka Re: Echo serca - Łódź 09.10.11, 21:30 My robiliśmy w przychodni - poradni Jarmed NZOZ Generała Jarosława Dąbrowskiego 17/21, Łódź, 42 663 54 14 Fachowo, krótkie terminy, najnowszy sprzęt Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi25 Re: Echo serca - Łódź 14.10.11, 22:05 Dzięki W poniedziałek zadzwonie i się dowiem szczegółów. Tak jak myślałam - pewnie zakończy się na prywatnej wizycie. Skierowanie mamy (choć pewnie prywatnie nie będzie potrzebne). Mała ma szmery w serduszku. Jest wcześniakiem i pani doktor myślała że miną,ale niestety nie mineły wiec każe zrobić echo. I troche jestem w panice,bo wiem,że to bezbolesne,ale mała ogólnie jest osobą nieufną, boi się każdego obcego i wiem,że nie położy się spokojnie i nie da sobie zrobić tego echa. Czy może orientujecie się czy lekarze mają jakieś sposoby na takich pacjentów? Przecież jak się bedzie wyrywać czy też przytulona do mnie nie uda się zrobić tego badania Odpowiedz Link Zgłoś
hop_angel Re: Echo serca - Łódź 15.10.11, 11:51 W Medaxie u prof. Moll 250 zł wizyta plus echo, czekałam 2 tygodnie na wizytę Odpowiedz Link Zgłoś