Dodaj do ulubionych

Echo serca - Łódź

09.10.11, 17:31
Gdzie zrobić echo serca w Łodzi (bądź okolicach Łodzi)? Może orientujecie się jakie terminy są na NFZ,a jak długo czeka się na prywatną wizytę, oraz jaki jest koszt?
Obserwuj wątek
    • a_lex Re: Echo serca - Łódź 09.10.11, 17:52
      Centrum Zdrowia Matki Polki na przykład
      na NFZ raczej ciężko będzie z terminami w tym roku... ja dzwoniłam w sierpniu, termin miałam na listopad, na szczęście udało się wcześniej.
      wizyta prywatne będzie kosztować ok. 200 zł
      dzwoniłam też tu:
      katalog.mediweb.pl/centrum-medyczne,s16919.html
      (tu właśnie powiedziano mi, że prywatna wizyta może być "na dniach", koszt - 200-300 zł)
      a tu masz spis poradni, podzwoń, popytaj
      szukaj.sluzbazdrowia.pl/Kardiologia-dziecieca/Lodz/D54,W10,M846,20,1.html
      masz skierowanie konkretnie na echo? ja miałam skierowanie ze szmerem nad sercem, młoda miała zrobione ekg i lekarz, który ją badał później stwierdził, że echo niepotrzebne. ogólnie szybko i sprawnie wszystko poszło smile byłam u dra Woskowicza w Matce Polce (byłam ja z młodą i jeszcze jedno dziecko zapisane na cały dzień, więc chyba trzeba naciskać na wizytę, bo inaczej powiedzą, że brak terminów...)
    • paulamalinka Re: Echo serca - Łódź 09.10.11, 21:30
      My robiliśmy w przychodni - poradni Jarmed NZOZ Generała Jarosława Dąbrowskiego 17/21, Łódź, 42 663 54 14
      Fachowo, krótkie terminy, najnowszy sprzęt
      • yoshi25 Re: Echo serca - Łódź 14.10.11, 22:05
        Dziękiwink W poniedziałek zadzwonie i się dowiem szczegółów. Tak jak myślałam - pewnie zakończy się na prywatnej wizycie. Skierowanie mamy (choć pewnie prywatnie nie będzie potrzebne). Mała ma szmery w serduszku. Jest wcześniakiem i pani doktor myślała że miną,ale niestety nie mineły wiec każe zrobić echo. I troche jestem w panice,bo wiem,że to bezbolesne,ale mała ogólnie jest osobą nieufną, boi się każdego obcego i wiem,że nie położy się spokojnie i nie da sobie zrobić tego echa. Czy może orientujecie się czy lekarze mają jakieś sposoby na takich pacjentówwink? Przecież jak się bedzie wyrywać czy też przytulona do mnie nie uda się zrobić tego badaniacrying
    • hop_angel Re: Echo serca - Łódź 15.10.11, 11:51
      W Medaxie u prof. Moll 250 zł wizyta plus echo, czekałam 2 tygodnie na wizytę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka