Dodaj do ulubionych

Sprzeczka z mężem

12.03.12, 09:48
Synek 5 lat prosił mnie o kolczyki. Uległam za namowa jego cioci. Pojechałysmy do kometyczki i wybrałysmy. Jasio bardzo sie nimi cieszy, ale maz jak wrócił z pracy zrobił mi awanture, że kalecze dziecko bez jego zgody. Cały weekend prawie sie nie odzywał. Co zrobić?
Obserwuj wątek
    • tempera_tura Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 09:51
      Jezu...
      Już nawet nie wiem od czego zacząć.
      • ewikowa Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 09:55
        troll
      • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 10:04
        Najlepiej od poczatku.
        • zjawa1 Re: 12.03.12, 10:11
          stal26 napisała:

> Najlepiej od poczatku.

Jesli od poczatku, to ten watek srednio pasuje na to forum.
          Poszukaj moze odpowiedzi na forach: Etata, zony itp.
          No chyba, ze meza postrzegasz w kategoriach ,,malego dziecka"....
          • stal26 Re: 12.03.12, 10:13
            Może masz racje. Niefortunnie dobrałam dział. Przepraszam. Jednak doradzic możecie.
            • zjawa1 Re: 12.03.12, 10:21
              Nie wiem, zrob mu masaz erotyczny dzis wieczorem???smile
            • viki711 Re: napisz na emamie 12.03.12, 10:21
              forum.gazeta.pl/forum/f,567,emama.html
    • viki711 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 09:57
      też bym się nie odzywała, nie tylko przez weekend....
      • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 09:59
        Ale dlaczego? Co w tym złego?
        • zjawa1 szkoda czasu na odp. Troll 12.03.12, 10:01

• kanna Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 10:23
      No, ale zataiłas najważniejszą informacje: GDZIE ten kolczyk :p. No i fot nie ma....
      • zjawa1 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 10:24
        Ano faktsmile Gdzie ten kolczyk?
        No chyba nie zaszalalas i nie zrobilas mu tego np. na jezyku?
        Bo wiesz, moze miec przez to w tym wieku problemy logopedycznesmile
      • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 12:03
        Nie kolczyk tylko kolczyki w uszkach. Takie małe delikatne.
        • ata99 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 21:16
          Serio zrobiłaś chłopcu takie coś?
          • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 14.03.12, 02:31
            Jakie coś? Zwykłe kolczyki.
          • dzoaann Re: Sprzeczka z mężem 15.03.12, 09:59
            a to dziewczynke mozna kaleczyc i jest ok, bo kultura daje przyzwolenie na obwieszanie uszu dziewczynek?
        • pralinkowa Re: Sprzeczka z mężem 14.03.12, 17:49
          aj tam; czepiajają się... kup jeszcze małemu sukieneczkę i torebusię - będzie ok. smile
    • camel_3d uzgadniac z mezem 12.03.12, 10:39
      Bo to nie ciocia jest rodzicem tylko maz.
      i takie rzeczy powinnas uzgadniac tez z ojcem dzeicka.
    • mondovi Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 10:49
      Może Jasio marzy o tatuażu? Zrób mu, wtedy taka błahostka jak kolczyki pójdą w niepamięć.
      • ewikowa Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 11:02
        ale jesli tatuaz, to lepiej pomyslec o takim ktory bedzie ladnie sie rozciagal jak dziecie bedzie roslowink
    • gemmi18 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 11:15
      Nie robić więcej z dziecka małego wieśniaczka, uzgadniać z mężem tak istotne decyzje (w pełni popieram jego postawę), a teraz wyjąć kolczyki, dziurki się jeszcze zrosną. Co za głupota.
      • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 12:09
        Jakiego wiesniaczka? Kiedys pracowałam w GB jako pomoc domowa i w tym domu chłopcy nosili kolczyki i nie było to nic nadzwyczajnego. Wyjać raczej teraz nie można dopóki sie uszka nie podgoja bo by za bardzo bolało i krwawiło.
        • gemmi18 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 12:43
          No to pracowałaś z chłopcami-wieśniaczkami. Nic w tym nadzwyczajnego, wręcz przeciwnie.
          • a.nna2 Re: Sprzeczka z mężem 13.03.12, 00:33
            W czym problem,krzywdy dziecku nie zrobilas.
            Jesli syn tego chcial jest zadowolony to moim zdaniem wszystko ok.
            A mezowi przejdzie foch.
            • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 13.03.12, 13:00
              Też tak myślę. Podobają mi się u niego kolczyki i to bardzo, ale do niczego nie zmuszałam i nie namawiałam.
    • joshima Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 11:15
      Przeprosić za głupotę?
      • katekate17 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 12:08
        Przecież to zwykła prowokacja, ludzie nie mają co z nudów robić to forum zaśmiecają...
        • joshima Re: Sprzeczka z mężem 13.03.12, 10:33
          A Ty to co robisz?
    • asiula1987 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 12:42
      nie sadze zeby cie dziecko "zmolestowalo" o te kolczyki w ciagu jednego dnia i ze podjelas decyzje w kilka godzin, sadze ze to byl dluzszy temat i nie w porzadku ze nie skonsultowalas sie z mezem tylko jakas ciocią. wcale sie mezowi nie dziwie bo to nie jest to co kupienie spodni ktore tacie dziecka sie moga nie podobac...to jest inwazyjny zabieg na malutkim dziecku, wiec ma pelne prawo sie gniewac

p.s. co to wogole za pomysl zeb y 5 letniemu i to w dodatku chlopakowi przebijac uszy....jestem lekko zniesmaczona, nawet dziewczynce bym nie przeklula w tym wieku a co dopiero chlopakowi, taka moda u ciebie panuje? gdzie mieszkasz, w polsce czy za granica??

ja bym wyciagnela to swinstwo jak najszybciej i dziecko na tym skorzysta i meza moze ublagasz zeby ci wyrzutow nie robil ( a ma o co!!)
      • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 13:24
        No nie w ciągu kilku godzin. Prosił o nie od dawna. Teraz mieszkam w PL ale spędziłam sporo czasu za granicą. Teraz nie wyciągne bo mu beda krwawić i boleć. A wogóle co jest złego w tym że mały słodziak ma takie delikatne złote kuleczki w uszkach? mnie sie podoba.
        • zjawa1 stal26???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.12, 13:35
          O co Ci chodzi? O meza czy o ciagniecie jak Ci sie zdaje ,,kontrowersyjnego" tematu noszenia kolczykow przez chlopcow?
          Chcesz zablysnac, bo masz tylko jeden wpis na Gazecie?
          Jak tak, to wymysl lepsza problematyke.
          Bo jak widzisz, malo sie kto przejal ,,krwawiacymi uszami u twojego dziecka" oraz obrazonym mezem.
          Jak ci sie podoba, ze ,,maly slodziak ma takie zlote kuleczki w uszkach" to po co ciagniesz temat z,,krwawiacym uchem"? Zostaw, twoj problem i decyzja.
          Jak maz Ci sie nie podoba to sie rozwiedz i po ,,problemie".
          • stal26 Re: stal26???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.12, 13:40
            Ja nie ciągne tematu tylko odpowiadam na pytania. Poczytaj wczesniejsze wpisy. Każdego można skwitować w twoim stylu:"twój problem i decyzja".
            • zjawa1 Re: stal26???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.12, 13:46
              A czyj to jest problem moj? Czy moze innych uczestniczek tego forum?
              A moze to my jestesmy winne?
              Przestan Trollowac. Jak juz chcesz to robic, to rob to z klasa, bo na tym forum raczej nie przejda takie wyimaginowane bzdury.
              • stal26 Re: stal26???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.03.12, 13:00
                ?
        • asiula1987 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 22:26
          stal26 napisała:

> No nie w ciągu kilku godzin. Prosił o nie od dawna. Teraz mieszkam w PL ale spę
          > dziłam sporo czasu za granicą. Teraz nie wyciągne bo mu beda krwawić i boleć. A
          > wogóle co jest złego w tym że mały słodziak ma takie delikatne złote kuleczki
          > w uszkach? mnie sie podoba.

skoro prosil od dawna to jakim cudem maz o tym nie wie?? cos u wasnie tak z komunikacja, a mnie sie to nie podoba, tym bardziej ze chlopak, wiec wiadomo bojki zabawy w piratow itd dziecko sie pokaleczy pożądnie z takim swinstwem, szkoda go
          • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 13.03.12, 14:57
            Co nie tak z komunikacja? Nie rozumiem. Mąż wiedział że prosi o kolczyki, ale nie wiedział że ja ulegnę tym prośbom. Jak się zagoi to można przecież wyjmować takie kolczyki do ostrych zabaw.
            • asiula1987 Re: Sprzeczka z mężem 13.03.12, 15:49
              no to skoro maz wiedzial ze syn prosi to jakie bylo jego zdanie? jesli bylo na nie to jakim prawem przeklulas dziecku uszy??
              jesli byl na tak to byla wiec wasza wspolna decyzja to po cholere zakladasz watek "co teraz zrobic?"
              nie mogl sie nie wypowiedziec na ten temat musialobyc albo na tak albo na nie (masz odpowiedzi wyzej) a jesli sie nie opowiedzial po zadnej ze stron to w takim razie macie problem z komunikacja

to wyjmuj prosze bardzo...zycze powodzenia, no chyba ze chodizsz z 5letnim synem non stop za raczke i masz nad nim 100% kontroli na placu zabaw itd jesli nie masz ale chcesz w razie w sciagac to po cholere zesmu te uszyska przeklula?;/
              • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 15.03.12, 16:36
                Oczywiście że mąż słyszał jak mówił że chciałby mieć kolczyki. Jednak nigdy nie zabrał głosu w tej sprawie, pewnie nie traktował tego poważnie.
        • memphis90 Re: Sprzeczka z mężem 14.03.12, 16:27
          Istota męskości opiera się na posiadaniu "kuleczek", ale nie w uszach...
    • mag_pie Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 13:55
      zmień leki
    • ola_mi Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 13:56
      nie wiem, co Ty myslisz, ale ja myślę, że masz bardzo fajnego ojca swojego dziecka
      i jako ojciec ma praw mieć nerwa (pomijajac fakt okaleczenia dziecka), że nie uzgodniłaś z nim tego.
      • senait Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 14:05
        5-letni chłopczyk z kolczykami?! Masakra! Komuś się w głowie poprzewracało! Mąż ma rację i kompletnie mu się nie dziwię.
        • bbuziaczekk Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 14:11
          Chlopak 5 letni z kolczykami ? ty mowisz powaznie czy sobie jaja robisz ? jak powaznie to ty chyba nie jestes powazna.....5 letni chlopak z kolczykami! szok! az mnie wcielo
          • bbuziaczekk Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 14:17
            A meza zazdroszcze! Bo przynajmniej jeden NORMALNY czlowiek w tej rodzinie.
          • kalina17_0 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 18:50
            bbuziaczekk napisała:

> Chlopak 5 letni z kolczykami ? ty mowisz powaznie czy sobie jaja robisz ? jak p
            > owaznie to ty chyba nie jestes powazna.....5 letni chlopak z kolczykami! szok!
            > az mnie wcielo
            Naprawdę popieram w 100% , też mnie wcięło.

MASAKRA
    • mama-ola Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 14:28
      > maz jak wrócił z pracy zrobił mi awanture, że kalecze dziecko bez jego zgody.

A co, mąż awanturnik też chciał wziąć udział w kaleczeniu?
    • alex_200 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 14:55
      najlepiej kup mu takie z rózowymi oczkami to dopiero slodko bedzie wygládal, prawie jak dziewczynka. sorry ale nigdy nie popieralam noszenia kolczyków przez chlopców (a facetów doroslych to juz wogóle) wiec dla mnie to jakis kosmos ze uleglas 5-latkowi. ja swojemu tlumacze ze sa rzeczy które powinny nalezec tylko dla dziewczát i glupio wygládaja na chlopcach. a jak bedzie chcial nosic spódniczke to tez mu pozwolisz bo tak bedzie wygládal slodko? no prosze Cie..
      • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 15:33
        spódniczka to co innego. Kolczyki wypatrzył u sportowców. Tez mi porównanie.
        • lexie007 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 15:52
          aleeeee wiochhaaaaaaa.... kup mu jeszcze kreszowe spodnie na sciagaczach, zlota ,gruba bronzolete na reke i na szyje,sygnet pierscien na palec, maly tatuazyk na plecach w stylu " jesus never died" i wtedy bedzie juz kompletny..
          a mezowi wcale sie nie dziwie ... ja bym sie nie odzywala ,az do rozprawy sadowej o rozwod.

• stal26 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 16:41
            Ja nie wiem jak wygladają "kreszowe spodnie". A wiochy szukaj u siebie.
            • bbuziaczekk Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 19:29
              A ze tak zapytam z ciekawosci....
              Co inni na to ? chodzi mi o rodzine, znajomych, kolegow, kolezanki z przedszkola itp ? jak zareagowali ?
              • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 21:58
                Do przedszkola nie chodzi. A jesli chodzi o rodzine to siostra męża była z nami u kosmetyczki i pomagała wybierać.
            • lexie007 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 21:08
              sklepdando.pl/product.php?id_product=433

o tak npsmile

wiochy u siebie nie znajde , bo moj synek nie ma kolczyczkow zlotychsmile
        • alex_200 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 19:34
          a jak wypatrzy cos nowego równie glupiego to tez sie zgodzisz? ja moglabym zrozumiec nastolatka który chce miec jeden kolczyk, ok- taka moda niech mu bedzie (chociaz uwazam ze ta moda dawno minéla) ale dzieciak 5-letni?? i to dwa ? jak ja mialam nascie lat to dwa kolczyki u chlopca dawaly powód innym do nazywania go gejem, czasy sie zmieniajá ale chyba sa jakies granice...
    • balb11 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 19:50
      hi hi hi, sporo osób dało się wciągnąć w dyskusję jak widzę. Karmicie trollasmile
    • gosi-a-k Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 20:21
      Jak widać, nikt jak na razie nie podzielił Twojego entuzjazmu, zastanowiłaś się dlaczego? A męża doskonale rozumiem i współczuję mu żony...
    • joann_80 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 23:42
      hej trollu jesteś scjentolożką? big_grin
    • aniasa1 Re: Sprzeczka z mężem 12.03.12, 23:50
      Przestac łączyc alkohol z psychotropmi to moze Jasio kidys bedzie normalny.....
      • angela10086 Re: Sprzeczka z mężem 13.03.12, 10:51
        idiotka
        • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 13.03.12, 12:51
          Ale kto jest idiotą ja, czy autorka poprzedniego wpisu?
          • angela10086 Re: Sprzeczka z mężem 13.03.12, 16:45
            mam nadzieje ze jestes trollem, a jesli nie to jednak swoja poprzednia wypowiedz kieruje do ciebie.
    • kalina17_0 Re: Sprzeczka z mężem 13.03.12, 19:32
      stal26 napisała:

> Synek 5 lat prosił mnie o kolczyki. Uległam za namowa jego cioci. Pojechałysmy
      > do kometyczki i wybrałysmy. Jasio bardzo sie nimi cieszy, ale maz jak wrócił z
      > pracy zrobił mi awanture, że kalecze dziecko bez jego zgody. Cały weekend prawi
      > e sie nie odzywał. Co zrobić?
      To jest tak smutne i żałosne , że wyjmij mu te kolczyki czym prędzej.
      • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 13.03.12, 20:30
        Czemu smutne? On z tego powodu smutny nie jest. A już pisałam, że wyjąć można jak się zagoi żeby oszczędzić dziecku bólu i krwawienia.
        • kalina17_0 Re: Sprzeczka z mężem 13.03.12, 22:19
          Uważam, że smutne.Choćby z tego względu, że jeśli podejmiecie decyzję o ich wyjęciu(kolczyków)tych pięknych złotych co Wasz maluch powie ? jaki będzie miał żal wtedy ? nie będzie mu przykro ? Nie wyobrażam sobie tego .Zostanie mu zabrana rzecz , której tak bardzo chciał.
          Ale mimo wszystko te kolczyki muszą z uszu zniknąć.
        • memphis90 Re: Sprzeczka z mężem 14.03.12, 16:30
          Jakiego krwawienia? Jakiego bólu? Wyjęcie teraz gwarantuje szybkie zagojenie. Ale- tłumacz sobie jak tam chcesz.
    • aura1508 Re: Sprzeczka z mężem 14.03.12, 07:18
      No cóż...nie dziwię się mężowi. W końcu jest to ingerencja w ciało dziecka i zmiana jego wyglądu, nawet jeśli dyskretna. Poza tym to tylko 5 latek, jeśli będzie chciał zrobić tatuaż też się zgodzisz? A może zachce mieć silikonowe pośladki bo zobaczy w TV, że tak można?

Wybacz ale uważam, że Twoje zachowanie wobec dziecka i męża jest nieodpowiedzialne a już w ogóle słuchanie namów cioci dziecka, bez komentarza. Nie mam nic przeciwko kolczykom u dzieci ale jak ktoś dobrze napisał, robienie z 5 latka małego wieśniaczka to porażka.
      • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 14.03.12, 12:38
        Czy wy piszecie poważnie? Czy w PL mamy taki zaścianek? Nie widziałyście nigdy kolczyków u chłopca?
        • zjawa1 Re: 14.03.12, 13:05
          Skoro nie odpowiada Ci ,, PL zascianek" to pisz na forum zagranicznym.
          Nie wiem, o jakim kraju piszesz. Sadzac po ,,modzie" zacwiekowanego, obuusznie 5 -latka, obstawiam jakies prowincje: Bialoruskie czy Rosyjskie.

Jak to mowia,, Kazda potwora znajdzie swego amatora".
          I to, ze nie gustuje przykladowo w takich panach:
          www.kotek.pl/kotek/1,87050,8583412,Najbardziej_wytatuowany_czlowiek_swiata___GALERIA.html?page=10&order=najnowsze&v=1&obxx=8583412
          Nie ma nic wspolnego z zasciankowoscia.
          Zreszta probonuje poznac znaczenie tego slowa, jesli juz chcesz go uzywac.
          W przyblizeniu: Ogół negatywnych cech przypisywanych mieszkańcom obszarów opóźnionych w rozwoju cywilizacyjnym i kulturalnym; prowincjonalizm, parafiańszczyzna.
          I tak Ci powiem, ze to wlasnie w rejonach z opozniona cywilizacja lubuja sie w zacwiekowaniu roznych czesci ciala. Jako przyklad: rozne plemiona Afrykanskie.
          • stal26 Re: 14.03.12, 13:31
            Ale błysnęłaś tą definicją. Szkoda się pocić, znałam ją. Jak już wczesniej pisałam pracowałam kiedyś u jednej rodziny w GB i tam chłopcy nosili kolczyki, a ich wielu kolegów też. Jak sie mieszka w lesie to potem sa takie zdziwienia.
        • aura1508 Re: Sprzeczka z mężem 14.03.12, 13:26
          Nie uważam, żeby kolczykowanie 5 letniego chłopca było przejawem nowoczesności. Owszem młody mężczyzna jeśli chce mieć kolczyk, może sobie zrobić nawet na penisie ale kolczykowanie 5 latka za namową cioci uważam za przejaw głupoty a nie nowoczesności.
          • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 14.03.12, 14:11
            Ale ciocia tylko trzymała stronę syna. A to on sam chciał mieć kolczyki. Ona tylko powiedziałam że powinna się zgodzić. To Był wymysł, prośba i decyzja dziecka. to nie było za namową cioci.
          • kalina17_0 Re: Sprzeczka z mężem 14.03.12, 15:46
            aura1508 napisała:

> Nie uważam, żeby kolczykowanie 5 letniego chłopca było przejawem nowoczesności.
            > Owszem młody mężczyzna jeśli chce mieć kolczyk, może sobie zrobić nawet na pen
            > isie ale kolczykowanie 5 latka za namową cioci uważam za przejaw głupoty a nie
            > nowoczesności

Baaaaardzo trafna uwaga smile
        • memphis90 Re: Sprzeczka z mężem 14.03.12, 16:31
          Ależ w PL to niezwykle popularne- szczególnie wśród niepiśmiennych mniejszości narodowych. Lubują się w takich z brylancikiem czy innym świecącym oczkiem.
          • anetchen2306 Re: Sprzeczka z mężem 14.03.12, 17:34
            .. z perspektywy mieszkania w De: jezeli kolczyk(i) nosi chlopiec, to na 90% ma na imie Kevin, Brian lub Justin. A kolczyk jest potwierdzeniem diagnozy imienia wink Bo imie jest najczesciej swoista diagnoza srodowiska, z ktorego w/w pochodza ...
          • biala-kawa Re: Sprzeczka z mężem 15.03.12, 10:21
            Tak trochę na marginesie... Byłam z małą swego czasu na szczepieniu - drugie chyba to było. Za nami wchodzili rodzice z dziewczynką taką z półroczną może... mała miała w uszach kolczyki, a wchodzili ze skierowanie od neurologa na zintegrowaną szczepionkę bo mała chyba wcześniakiem była. To dla mnie też kosmos. Niezależnie od płci, kolczyki u tak małego dziecka są dla mnie kwestią mocno dyskusyjną.
    • aniaurszula Re: Sprzeczka z mężem 14.03.12, 22:47
      mam akurat corki ale niewyobrazam sobie aby 5 latkowi uszy przekuwac ,nie dziewiw sie twojemu mezowi, ale z grupie corki jest chlopiec z dlugimi wlosami , niegdy nie wyczesanymi i z grzywka w oczach ale coz niektorym rodzicom myla sie plcie
      • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 15.03.12, 09:58
        Nie myla się płcie tylko o włosy trzeba dbać. Gdyby miał schludnie uczesane a nie grzywke w oczach to pewnie nie wzbudzałby twojego oburzenia.
        • zjawa1 Re: Stal 15.03.12, 20:06
          Jak Cie tak czytam, to zaczynam podejrzewac, ze mozg masz tez chyba zaćwiekowanysmile
          No, jedynym usprawiedliwieniem Twoich bredni moze byc fakt, ze jestes Trollem...
          Nie sadze, zeby jednak realnie ktos byl az tak durny...
          • stal26 Re: Stal 15.03.12, 20:52
            Dziękuję to bardzo miłe co piszesz. Masz klase, nie ma co!
            • angela10086 Re: Stal 15.03.12, 22:11
              nie dziw sie ze dziewczyny po tobie jada, to jest tak niemadre co zrobilas, ze nawet mnie zaskoczyłas a wiele w zyciu widzilam. Tez mam 5 latka i okaleczenie tak malego ciala jest dla mnie skrajna glupota. I powiem ci wiecej mam tez 2-letnia corke i zgadnij: ma kolczyki, nie ma?
        • ela4591 Re: Sprzeczka z mężem 15.03.12, 21:21
          Oj tam, oj tam, będzie mały wieśniaczek cwaniaczek.
          • kalina17_0 Re: Sprzeczka z mężem 15.03.12, 21:43
            Kolczyki wyjęte ?????????????????????????????
            • zjawa1 Re: ) 15.03.12, 21:58
              Nie czytalas z uwaga, czy co?smile
              Przeciez autorka watki pisala juz tutaj nie raz, ze:,, nie wyciagnie kolczykow, bo krew sie poleje"smile
              Swoja droga, nie wiem jak ona zaćwiekowała swojego syna?!
              • stal26 Re: ) 15.03.12, 23:04
                Zamiast wyzywać od wiesniaków itd to może zobaczcie sobie to:

www.youtube.com/watch?v=G2GJEkuYoVo&feature=related
                • zjawa1 Re: ) 15.03.12, 23:54
                  To bylo do mnie? Czy juz jestes na tym etapie, ze sama do siebie piszesz?
                  Kobieto, kto tu kogo ,,wyzywa od wiesniakow"?
                  Masz jakies problemy z wlasna tozsamoscia?
                  Samo stwierdzenie, ze ktos jest ,,wiesniakiem" jest skrajnie infantylne i proste...
                  Ech.. zatracilas sie juz w tych, swoich patologiach...
                  • stal26 Re: ) 16.03.12, 00:24
                    Przecież pisałam w liczbie mnogiej. Rzeczywiście mogłaś tak odebrac bo podpięłam pod ostatni post który był twój. Sorry!
    • alex_200 Re: Sprzeczka z mężem 15.03.12, 23:10
      ale bzdury próbujesz wcisnác dziewczynom. chyba naprawde jestes trolem. ja mieszkam w GB od 8 lat i nie spotkalam sie z ZADNYM chlopcem który nosilby kolczyki w tym wieku, mój syn ma 7 lat i w jego klasie oni jeden chlopczyk ich nie ma, a klasie córki 4,5 letniej tez nie. wiec albo glupio sie usprawiedliwiasz albo troll...
      • kalina17_0 Re: Sprzeczka z mężem 16.03.12, 10:57

Normalnie powaliłaś na kolana tym filmikiem.
        Ty chyba jesteś jeszcze bardzo młodziutka .
        • stal26 Re: Sprzeczka z mężem 16.03.12, 13:38
          Ale dlaczego?
          • zjawa1 Re: 16.03.12, 21:48
            Co, dlaczego??
            Chodzi ci o filmik?
            Hmmm...na mnie tez zrobil duze wrazenie, nie pamietam kiedy ostatnio, az tak bardzo jakis film nie ruszyl.
            Podobne klimaty jak przy tym Twoim-jak dobrze pamietam- mialam ogladajac np.takie filmiki:
            www.youtube.com/watch?v=MRGG48qiv9c
            • stal26 Re: 17.03.12, 10:30
              Szkoda słów. Co mają jakieś pasożyty do tematu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka