Dodaj do ulubionych

pomocy czerwone jąderka ?!

26.06.04, 21:26
prosze pomocy mam syna 15 miesięcznego ma bardzo zaczerwienione przyrodzenie
i małe krosteczki w pachwinkach na pewno nie jest uczulony na pampersy bo je
odstawiłam i jest w tetrze i nie jest to tez odpażenie próbowałam już
scudocremu, zwykłego pudru, rywanolu teraz sype mąką ziemniaczaną (po
kompieli w naparze z rumianku). Ne jest jakiś specjalnie płaczliwy albo
marudny nie wie co robić jakl miałyście podobną sytuacje albo wiecie co robić
pomocy mój GG to 5296577 albo tu na forum zadajcie jakieś pytania jestem przy
kompie ania
Obserwuj wątek
    • 123polka Re: pomocy czerwone jąderka ?! 26.06.04, 22:33
      czy są gorące lub cieplejsze od reszty ciała i czy bolesne?
      może zauważyłaś asymetrię lub powiększenie jąderek?
      • annakto Re: pomocy czerwone jąderka ?! 26.06.04, 23:00
        nie są cieplejsze wydaje mi sie że są nieco wieksze jak chodzi po domu bez
        pieluchy to łapie sie za penisa na ktorym zauwarzyłam jakieś powiekszenie z
        jednej strony myjąc go chciałam dotknąć członka ale nie dał i sie zdenerwował
        po kompieli a raczej w czsie jest spokojniejsz jakiś rodzaj ulgi nie wiem co
        jeszcze pisać ania przepraszam karmiłam go i nie mogłam wczesniej odpisać jest
        jeszcze na piersi
        • 123polka Re: pomocy czerwone jąderka ?! 26.06.04, 23:10
          ja bym się wybrała do chirurga dziecięcego albo do dobrego pediatry. UWAGA
          gdyby jaerko zrobiło się nagle gorące , tkliwe w dotyku jedź natychmiast - może
          być skręt powrózka nasiennego - operuje się w trybie pilnym z dobrym skutkiem.
          Jeśli nic gwałtownie się nie dzieje myślę, że możesz poczekać do poniedziałku
          (może wodniaczek się tworzy albo odczyn zapalny- z przesiękiem płynu stąd
          powiększenie jąderek) w każdym razie lepiej pokazać niż przenosić zapalenie. Na
          odległość ciężko ocenić ale jeśli nie pozwala się dotknąć widocznie odczuwa
          jakiś dyskomfort. A w wodzie pewnie go mniej boli i nie obciera o nóżki i
          penisa stęd woli być w wodzie
          • annakto Re: pomocy czerwone jąderka ?! 26.06.04, 23:19
            dziekujemy jak bliżej sie przyjrzałam to wydaje mi sie że jąderka dziwnie
            kurczy czy przesuwa torebke moszny włożyłam pod pache termometr czekam na
            rezultat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka