truscaffka 20.08.09, 09:35 czy tylko ja mam ten problem, czy takich biednych duszyczek jak ja jest więcej? znowu jakiś hacker się panoszy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kejzi-mejzi Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 09:38 ja też :( ale cierpienie :D Odpowiedz Link
gavagai1 Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 09:42 "The Chustoforum database has encountered a problem" :/ Odpowiedz Link
koire-moress Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 09:46 Tu Koire, Chyba padlo!!!! ;-( a ja wolne wzięlam i chcialam spokojnie poczytać!!! Odpowiedz Link
goswiek Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 09:51 A ja czekałam na pw :/ Oby to było chwilowe... Odpowiedz Link
gavagai1 Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 10:01 mam nadzieję, że nie jest to przyczynek do kolejnego odwykowego wątku na ponad sto postów:] Odpowiedz Link
kejzi-mejzi Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 10:05 jak nie jak tak :D Odpowiedz Link
ksiamie Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 10:05 aaaaaaaa nie chce odwyku!!!! Odpowiedz Link
kejzi-mejzi Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 10:04 Lobby nosidełkowo-wisiadełkowe walczy :) Odpowiedz Link
tumtum Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 10:55 Hmmm, ostatni odwykowy wątek tak mnie rozbawił, że postanowiłam zalogować się na "Waszym" forum. Więc może to nie hakerzy, nie wisiadełkowcy, a sami zamotani za tym stoją ;)? Odpowiedz Link
lillyofthevally Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 11:15 ja też nie potrafi sie logować!!!!!! przyznac się KTÓRA kable poodcinałą??? :> Odpowiedz Link
kuku1978 Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 10:30 Wstydźcie się dziewczyny, zaraz ktoś napisze, że mu nas żal... ;) Odpowiedz Link
agnen Żal mi was :P 20.08.09, 10:38 dziewczyny, własnego życia nie macie, dzieci w łazienkach zamknięte, a Wy się tu użalacie nad sobą bo Wam forum padło. Dziećmi się zajmijcie, nakarmcie je, przewińcie, pewnie nawet nie wiecie jak to się robi, tylko ciągle to forum i forum ]:-> :P LOL A tak na serio to mam nadzieję że szybko się podniesie.... Odpowiedz Link
dordulka Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 10:42 A ja myslalam, ze to moj komp swiruje. No coz, znak niebios, trza sie wziac za porzadki:-) Odpowiedz Link
scharon Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 10:48 uuuu.....buuuuuuu ;( dobrze ,ze teraz bede miala gosci ,pozniej wizyta u lekarza -ale jak wroce to mam nadzieje odpalic juz stronke normalnie :) ech a mi nie przeszkadza ,ze dziecko zamkniete ,glodne i brudne -wazne zeby forum dzialalo :D:D:D Odpowiedz Link
emi.la Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 10:50 He he, fajne komentarze. Boże, czego chce to dziecko? Znowu jeść? Przecież czytam ;) Odpowiedz Link
truscaffka A ja myślę, że to sabotaż 20.08.09, 10:52 którejś z forumek - nie udało się którejś jakiegoś didka na chustostraganie upolować, i się wkurzyła :D Odpowiedz Link
martajotka Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 10:53 O! a już myślałam, że tylko ja mam ten problem, bo młody doskonale opanował przycisk "reset" i mi komp przez to głupieje;)> Odpowiedz Link
mama_frania1 spotkanie w Finsbury Park dzisiaj 20.08.09, 10:53 elbazetka, paula - mam nadzieje, ze czytacie :) bo ja kompletnie nie wiem gdzie i o ktorej sie spotykamy. bede kolo 13, ale nie wiem gdzie dokladnie.... napisalam, moge isc otworzyc lazienke, niech se dziecko pobiega :D Odpowiedz Link
agnen coś takiego: 20.08.09, 10:56 https://www.youtube.com/watch?v=N5bTVTJOsGc :) ]:-> Odpowiedz Link
czana37 problem z logowaniem 20.08.09, 11:14 Z samego rana działało,a teraz klops :-(( Odpowiedz Link
machma Re: problem z logowaniem 20.08.09, 11:28 hahahaha, wiedziałam,ze Was tu znajde ;) Odpowiedz Link
milorzab Re: problem z logowaniem 20.08.09, 11:40 Nie działa. A miało być tak pięknie :( Odpowiedz Link
emi.la Re: problem z logowaniem 20.08.09, 12:14 A jak to możliwe, że nie zepsuła się ta perwersja? Odpowiedz Link
truscaffka Re: coś takiego: 20.08.09, 11:52 buhehehe:) podziwiam kolesia :) "rozumiem pani rozgoryczenie"-boskie :D Odpowiedz Link
carolinecat Re: coś takiego: 20.08.09, 17:04 boskie, dziękuję za niezły ubaw :) "ta obrzydliwa perwersja, zrobili bagno w Polsce". baba się zachowuje, jakby ją od narkotyków odcięli. a facet jest cudownie niewzruszony, podziwiam Odpowiedz Link
kuku1978 Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 11:55 Kto rano wstaje... ja se o 7, a co! ;) Dziecka w łazience nie trzymam. Do żłobka je zaprowadziłam rano :P Ja to mam luz, co? ;) Odpowiedz Link
ewadbr Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 12:25 Padł im serwer chyba :( No szkoda :( Odpowiedz Link
konvalinka Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 12:33 dziś pierwszy raz od trzech tygodni mam możliwośc posiedziec na forumie a tu takie rozczarowanie... ech, mały spi, to może jakis obiad zrobię ? ;) jana Odpowiedz Link
robertynka_ka Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 12:33 A już się martwiłam, że nie poczytam, bo mi dziadek dziecko "wyspał" na spacerze (całe dzikie pół godziny spało, w domu spi 3h). Widać tak miało być, będę się z nim teraz bawić do wieczora bez poczucia straty ;-) Odpowiedz Link
ewadbr Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 12:34 .... chyba się zamknę z dzieckiem w łazience i sobie popłacze...buu :( Odpowiedz Link
paskowka1973 Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 12:57 Cha, cha, cha, skąd wiedziałam, że Was tu znajdę? Wchodzę na chusty.info, patrzę błąd, myślę:idę na gazetowego, nasi na pewno tam juz są:))) Nie pomyliłam się. Miłego dnia, choc juz prawie południe:) Odpowiedz Link
macierzanka.asia Elipsy lavendel brak adresu 20.08.09, 13:05 Dziewczynę, której sprzedałam elipsy lawendowę, poproszę pilnie o adres. Nie zdążyłam zapisać i nie mogę ich wysłać. Odpowiedz Link
lavia78 Re: co się dzieje 20.08.09, 13:16 znowu jakaś "glina"??hmmm nie dośc że mam mało czasu dla siebie to jak znajdę to ni mogę wejsc cholera Odpowiedz Link
aj-a Re: co się dzieje 20.08.09, 13:30 buuu a miałam nadzieję ze was TU nie znajdę .... bo to oznacza że awaria trochę już trwa :( Odpowiedz Link
czukczynska Re: co się dzieje 20.08.09, 13:35 Hej :) Nie będę oryginalna-myślałam,że to mój komp siadł. No cóz,trzeba uzbroić się w cierpliwość.. Odpowiedz Link
miedziana Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 13:36 I ja wiedziałam gdzie Was szukać :) Dziecko śpi, zupa się gotuje... to co ja mam robić ?? sprzątać... ?? :)) Oby szybko się udało podnieść... trzymam kciuki za tych co nam serwer podnoszą !! Odpowiedz Link
rybka303 Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 13:54 \A mój małż właśnie powiedział, że dobrze i ktoś nas wreszcie do pionu sprowadził ;) ja to u taty sprawdzam, czy to aby nie mój dostawca netu się zbiesił bo akurat do poczty też się dostać nie mogę. Trudno muszę teraz wolny czas z rodziną spędzić ;) Odpowiedz Link
nianja Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 13:54 no ja też od razu tu zajrzałam w poszukiwaniu swoich :) mój m pewnie coś z tą awarią ma wspólnego co bym przed wyjazdem się odrobiła ze wszystkim :) :) Odpowiedz Link
nianja Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 13:56 rybka równo idziemy :) a Ty z mężem siedź a nie na forum :) Odpowiedz Link
i_n_a Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 14:30 hehe... nałogowce same! chostoholizm, chustomania, chusto-patologia normalnie ;) Odpowiedz Link
budzik11 Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 14:41 Ej no, bez jaj, bo będę musiała prasować jak forum nie działa, a tego bym nie chciała :-/ Odpowiedz Link
ewadbr Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 15:09 Wiecie jesteśmy jak te żulki co skoro świt begną do swojego ulubionego baru. Dziś zamknięte i spotkałyśmy się w najbliższej bramie :) Tak to przynajmniej skwitował mój M :) Widze, że jesteście i flaszki już zaczęte :).. Odpowiedz Link
doominikaa Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 15:23 witam współuzależnione :) Odpowiedz Link
katya3 Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 15:30 no normalnie jakbym pierwszy raz na głodzie była:) Odpowiedz Link
stokrotka.a dominikaa! :) 20.08.09, 18:50 Wyślij mi na gazetowego maila swój adres bo nie mogę do pw się dostać,a chciałam ci wysłać kurtkę od babolka :) Odpowiedz Link
aniakom1 Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 15:40 Witajcie! Co to za dzień bez ulubionego "baru", buu... A ja co dopiero miałam odwyk na wakacjach. Aż z rozpaczy poszłam sobie załatwić pracę i umyłam kuchnię. mam nadzieję na zwyczajowy wieczór na forum, proszę!... Odpowiedz Link
budzik11 Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 16:38 Ja stawiam na to, że jakiś wkurzony mąż nam zhakował forum. Dzieci w łazience płaczą, w domu bałagan, obiadu nie ma - no ileż tak można? ;-) Podejrzewam mojego. Skarży się na moje forumowanie i jest informatykiem ;-) Odpowiedz Link
no_glory Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 17:27 matko to ja chyba bede musiała magisterke pisac......armagedon staśka Odpowiedz Link
roszpunkowo Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 17:35 Mam na imie ..... I jestem uzależniona Witajcie hihihi Odpowiedz Link
garlicgirl Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 17:47 mam nadzieję, że Jazzoo nie jest na urlopie ;) Odpowiedz Link
madziuchna23 Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 18:14 wiecie co!!! Stado poszło na dwór, mam wolną chatę i zamiast przyjemnie spędzać czas na forum chyba naczynia i pranie będę musiała poskładać :( Odpowiedz Link
smiecha20 roszpunko... 20.08.09, 18:53 Kubuś i Lenka u mnie - cudo! "love" "cmok" itp... Mayka1981 :) Odpowiedz Link
roszpunkowo Re: roszpunko... 20.08.09, 20:21 sie ciesze strasznie!!! Z mojej strony wszystko powysyłane nie bedzie mnie do niedzieli mam nadzieje ze dołek minie i przyjade z nowa energia Ps szydełko zabieram dla tyc co czekaja na cos hihi Aniu dziekuje !!!!!! Odpowiedz Link
ilonsa Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 20:34 Siedzę sobie rano w sądzie czekam na rozprawę a tu w przeciągu pół godziny 3 smsy czy mi forum działa;) Po powrocie jak tylko przywitaam się z Hanulą (żeby nie było, że dzieckiem się nie interesuję;)) siadam do komputera i zoonk, nie ma. Żalę się mojemu M. na gg, że mi forum padło a on na to: "moje modlitwy zostały wysłuchane":) I tak o to można liczyć na wsparcie męża... Odpowiedz Link
wegielek Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 21:05 toz to jest zlosliwosc rzeczy martwych! kiedy wreszcie mam czas i kiedy wreszcie mam dostep do sieci, to forum pada. ech, chyba czas na odwyk. trzeci juz w te wakacje. i najgorszy bo przymusowy :( Odpowiedz Link
jazzoo Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 21:14 Czesc dziewczyny. Bylam caly dzien w pracy. Dopiero teraz przyszlam do domu, zagladam na forum a tam klops. :( Rozmawiam i probuje naprawic problem z hotelem (hosting) gdzie jest wystawiony forum. Przepraszam, jestem w szoku, mialo juz problemow nie byc, a tu znowu...:( Pozdrawiam Odpowiedz Link
ypsi79 czy zagląda tu stasiu-lova? 20.08.09, 21:20 jak ktoś ma do niej maila to proszę przekazać wymiary bodziaków - bo miałam napisać stosowne info na chusty.info ale... same wiecie :( wymiary: 41 cm od ramienia do uda, 49 cm od ramienia do kroku dziękuję z góry! Odpowiedz Link
sabciass Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 21:22 Jazoo, czekamy niecierpliwie i trzymamy kciuki :D Odpowiedz Link
madorcia Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 21:33 no proszę, to juz od rana prawie...? Jak dobrze, że dowiedziałam się dopiero teraz... Mam nadzieje,że szybko się naprawi... Odpowiedz Link
martajotka Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 21:35 "awarie się zdarzają' hihih;) ja rozumiem, że rano była awaria, ale dzieć śpi, wolny czas matek a tam nadal "error"! !! Chyba spędzę wieczór z książką...;0 Agnen, dzięki za umilacz:) Odpowiedz Link
lillyofthevally inka!!! 20.08.09, 21:38 ja tylko chcialm napisać, że z tej inki to rezygnuje!!!!!! :) starczy mi bio zielona :) więc spełniam chyba marzenie kolejnej osoby co się za na ustawiła :> jakaś kawa mi się za to należy czy coś ;) Odpowiedz Link
rzufig Re: inka!!! 20.08.09, 22:10 lilly!!dzięki wielkie!! pedze przekazać podwójnej !! aaaa i pomacam inkę niedługo !! :) Odpowiedz Link
smiecha20 Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 21:32 Jazzoo wierzymy że i tym razem dacie sobie radę! Odpowiedz Link
smiecha20 Re: I JUZ DZIALA!!!!! - prawie... 20.08.09, 21:54 brawo! tylko "nowe posty" wywala, ale to nic, damy radę :D Odpowiedz Link
michalkowa1 Re: I JUZ DZIALA!!!!! 20.08.09, 22:30 Jazzoo, jesteś wielka. :) Aż mi się podskakiwać chce, tak mi się humor poprawił, he, he. Odpowiedz Link
dordulka Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 21:42 W ramach odwyku od forum (na ktorym aktywnie jestem od niedawna a i tak nie umiem zaczac poranka i skonczyc wieczoru bez niego) kupilam wlasnie stylowa perelke nati:-) Wg sklepowej deklaracji ostatnia:-) Informacja Natalii o wyczerpujacych sie zapasach przyspieszyla decyzje! Teraz zbieramy na jedwab:-) Odpowiedz Link
edoro Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 21:56 oo, cieszę się że nie jestem sama w swoim "głodzie" forumowym- jest nas więcej w tej bramie ;) no trudno, trzeba będzie jutro znowu spróbować... Dzięki za te filmiki! Ubawiłam się do łez! "rozumiem pani rozgoryczenie" :D :D :D i jeszcze- "to jest przekaz myśli" :D - to może teraz tak się porozumiewajmy póki co, hihi, "w nocy łatwiej bo mniej ludzi myśli" pozdrawiam inne chustocholiczki!! Odpowiedz Link
kejzi-mejzi Re: Problemy z logowaniem na chusty.info 20.08.09, 22:14 ooooooooooooooooooo! spadamy :D Odpowiedz Link