nannyjo32 04.09.12, 16:19 Hej Odpielucowywalam moja 2.5 latke 2 miesiace temu , problem polega na tym ze z siukaniem nie ma problemu, ale kupe zawsze robi do majtek tak jaby nie miala nad tym kontroli. Czy to normalne i kidy to minie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2plusik Re: kupa do majtek 04.09.12, 16:29 Mój Młodszy miał jakiś czas taki problem, bo bał się zrobić kupę (miał zaparcia), więc obwijał się kocykiem i robił wszystko, aby kupka nie wyszła Straszne to było. Kilka razy (niestety na siłę) posadziłam go na kibelek, jak już zaczynał robić. I w końcu mu przeszło - teraz siedzi na kibelku stanowczo za chętnie i za długo Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.7 Re: kupa do majtek 04.09.12, 16:31 syn 2 lata i 10miesiecy!! tez tak mial przez okolo miesiac czasu!..kupa w majty..spokojnie go mylismy i wszystko pralismy mowiac tylko na spokojnie ze kupke robi sie gdzie indziej..dopiero od tygodnia moze wola i robi kupe na nocnik.. mysle ze sporo jest takich dzieci..trudno trzeba to przejsc... Odpowiedz Link Zgłoś