patir23 25.09.12, 13:32 Czy dobra to jest gra dla 4,5 latka? Czy wersja np taka kieszonkowa, ktora jest tansza duzo jest tez fajna, czy raczej jednak ta de luxe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aihnoa Re: pytanie o te gre :Super farmer 25.09.12, 14:04 Ta kieszonkowa moim zdaniem jest dużo fajniejsza - ma ładniejsze obrazki i łatwiej ją spakować na wyjazdy. Odnośnie wieku - jeśli 4,5 latek umie dobrze liczyć, to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: pytanie o te gre :Super farmer 25.09.12, 14:38 a nie jest ona nuuudna zeby zapełnic te plansze? Bo to chuba jakos sie tam zapełnia tymi zwierzetami? Umie liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
panpaniscus Re: pytanie o te gre :Super farmer 25.09.12, 15:41 Zdecydowanie kieszonkowa. O taką prosiłam rodziców dla mojej córki, niestety kupili tę wypasioną - niewygodna, dziecku obrazki nie podobają się, ma zupełnie nie potrzebne w tej grze plansze, co tylko zawadzają. Żetony za duże, żeby wygodnie grać na małym stoliku we 4. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: pytanie o te gre :Super farmer 25.09.12, 18:29 Najfajniejsza jest wersja oryginalna, pod tytułem "Hodowla zwierzątek". Dla dzieci trochę zbyt siermiężna, ale jako gra rodzinna sprawdza się świetnie Do nabycia w sklepie Muzeum Powstania Warszawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: pytanie o te gre :Super farmer 28.09.12, 16:52 w tej mini czyli kieszonkowej nie gubicie sie wogole z tymi obrazkami, jest ich bardzo duzo. I tutaj nie ma plansz tylko sie odkłada te obrazeczki? Nie bardzo wiem na czym polega ta gra tak dokładniej Odpowiedz Link Zgłoś