Dodaj do ulubionych

pytanie o te gre :Super farmer

25.09.12, 13:32
Czy dobra to jest gra dla 4,5 latka? Czy wersja np taka kieszonkowa, ktora jest tansza duzo jest tez fajna, czy raczej jednak ta de luxe.
Obserwuj wątek
    • aihnoa Re: pytanie o te gre :Super farmer 25.09.12, 14:04
      Ta kieszonkowa moim zdaniem jest dużo fajniejsza - ma ładniejsze obrazki i łatwiej ją spakować na wyjazdy.
      Odnośnie wieku - jeśli 4,5 latek umie dobrze liczyć, to polecam.
      • patir23 Re: pytanie o te gre :Super farmer 25.09.12, 14:38
        a nie jest ona nuuudna zeby zapełnic te plansze? Bo to chuba jakos sie tam zapełnia tymi zwierzetami? Umie liczyc smile
        • panpaniscus Re: pytanie o te gre :Super farmer 25.09.12, 15:41
          Zdecydowanie kieszonkowa. O taką prosiłam rodziców dla mojej córki, niestety kupili tę wypasioną - niewygodna, dziecku obrazki nie podobają się, ma zupełnie nie potrzebne w tej grze plansze, co tylko zawadzają. Żetony za duże, żeby wygodnie grać na małym stoliku we 4.
    • minerwamcg Re: pytanie o te gre :Super farmer 25.09.12, 18:29
      Najfajniejsza jest wersja oryginalna, pod tytułem "Hodowla zwierzątek". Dla dzieci trochę zbyt siermiężna, ale jako gra rodzinna sprawdza się świetnie smile Do nabycia w sklepie Muzeum Powstania Warszawskiego.
    • patir23 Re: pytanie o te gre :Super farmer 28.09.12, 16:52
      w tej mini czyli kieszonkowej nie gubicie sie wogole z tymi obrazkami, jest ich bardzo duzo. I tutaj nie ma plansz tylko sie odkłada te obrazeczki? Nie bardzo wiem na czym polega ta gra tak dokładniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka