jabella 01.10.04, 21:00 Robie mojemu synkowi urodziny w KFC.Mam małe mieszkanie a dzieci będzie około 10 więc musiałam coś wymyśleć. Mój syn ma 6 lat i był już na kilku takich urodzinach. Wydaje mi się że to dobry pomysł. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cubus1 Re: urodziny w KFC 01.10.04, 21:33 Myślę że większość wypowie się na nie, ale ja powiem że : fajnie. Uważam że jeśli nie jest to rutyną to może być całkiem interesująco. Przecież przez 5 lat miało urodziny w domku. Ja mam dopiero 2,5 latka więc wszystko przed nami ale powiem Ci ze 1 i 2 urodziny spędziliśmy na atrakcjach dla dziecka tzn było w ZOO(1 rok),Jak ja to nazywam zabawowni dzięciecej(2 latka) i oczywiście frytki z Mc Donalds'a (2 latka). Teraz na 3 latka też muszę coś wymyślić. A rodzinę zapraszamy w następną sobotę bo dla dzieci to naprawdę nie jest atrakcja(poza tortem) a to jego święto. A Twoj pomysł jest fajny.Myślę że nie będziesz żałować a choć raz nie narobisz się. Aha,ostatnio bylismy na urodzinach kuzynki w takiej zabawowni dzięcięcej na Targówku.Były to 7 latki i naprawdę fajnie się bawiły.Dla dzieci była to naprawdę atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś