czaszka00 04.11.06, 22:18 gra któraś z was w tą wciągającą gierkę ?? ja już gram dłuugo i jestem prawie w top 1000 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_272 Re: Ogame :)) hehe 04.11.06, 22:23 Mój małż w to namiętnie gra juz jakieś 4 miesiące. A ja mu ostro kibicuję. Sama wolę forumować. Ja to sie szybko wkurzam, i jakby mnie ktoś kilka razy napadł to bym zabrała zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa78 Re: Ogame :)) hehe 04.11.06, 22:23 małż gra. wstaje nawet w nocy, żeby kogoś napaść ;p Odpowiedz Link Zgłoś
czaszka00 Re: Ogame :)) hehe 04.11.06, 22:25 buehehe mój męzulek też w to gra ale na innym uni ...w nocy nie wstajemy on rozwija sobie ekonomie a ja mam flote i napadam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa78 Re: Ogame :)) hehe 04.11.06, 22:27 Mój głównie napada. Jest w jakiś sojuszu. A myslałam, że tak się bawią tylko małolaty. Odpowiedz Link Zgłoś
czaszka00 Re: Ogame :)) hehe 04.11.06, 22:30 co ty ...duzo ludzi jest dorosłych "spotkałam" tam nie jednego faceta co ma zonkę ...i nie jedną babeczkę co ma męża sa też małolaty co się cieszą z 10 OW ) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: JA GRAM !!!! 04.11.06, 22:30 OD 1,5 roku. Ale to go...no wciagajace. Jestem teraz na 635 miejscu ( SPADLAM ( Buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
agga123 Re: Ogame :)) hehe 06.11.06, 11:47 a ja myslalam ze moj maż to jakiś odosobniony przypadek, ja gralam ale po 4 złomowaniach floty zrezygnowalam, a co do meża też wstaje w nocy itp. Wydaje mi się że ta gra uzależnia, nawet jak mamy jechać na zakupy (które trwają około 30 min) to musi wysłać flote żeby przypadkiem ktoś go nie napadł, a jak już ktoś leci na niego, to nie ma takiej siły żeby go oderwać od kompa. Chyba musze kogoś namówić żeby go napadł i zezłomował calą flote może przestanie grać Odpowiedz Link Zgłoś
magda_272 Re: Ogame :)) hehe 04.11.06, 22:29 No męża kumple to nie tylko wstają w nocy - oni nie spią po nocach!!! To juz chyba lekkie przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: Ogame :)) hehe 04.11.06, 22:31 Ja sobie budzik nastawiam. Ale przeciez poskanowac trzeba i pol nocki z glowy ) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa78 Re: Ogame :)) hehe 04.11.06, 22:31 Mój sobie nastawia budzik. I w pracy też gra a jak musi wyjść, to muszę pilnowac, czy nie ma czegoś na czerwono. jak widzę: misja : napadaj - to mi się śmiać chce Odpowiedz Link Zgłoś
czaszka00 Re: Ogame :)) hehe 04.11.06, 22:32 buehehe ja też nie spiępo nicach ...ale to już nie przez ogame tylko Aruś cyca chce ale jak mi flota wracała bardzo wcześnie rano to nastawiałam budzik Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Ogame :)) hehe 04.11.06, 22:30 ja tez - wciaga okropnie na poczatku jak mi nie szlo to co dwa tygodnie wlaczalam kasacje wi wylaczalam na dzien pred, teraz jest ok, chociaz czasami trudno tylko w pracy czasami patrza sie na mnie jak na wariatke Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: Ogame :)) hehe 04.11.06, 22:32 Hehe - a jednak sama nie jestem -> moze jakis sojusz mamusiek Odpowiedz Link Zgłoś
lidia23 Re: Ogame :)) hehe 04.11.06, 22:59 mój mąż w to grał i też był w top 1000. Lidia Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Ogame :)) hehe 05.11.06, 00:16 Jestem w pierwszej 500 i pnę się w górę Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaap-s Re: Ogame :)) hehe 05.11.06, 10:17 moj malz tez gra i strasznie mnie bawi kiedy przezywa gdy go ktos atakuje (choc wiem ze taka gra wciaga i to moze byc frustrujace Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Ogame :)) hehe 05.11.06, 11:35 grałam, najpierw mąż, potem ja mu zaczęłam konta pilnować, az je przejęłam i ja grałam. Ale 4 miesiace byłam bez netu (przeprowadzka) i mi chyba konto skasowano, w każdym razie hasła juz nie pamiętam Uzależnia i to nieźle, jakos wiecej czasu mam, odkąd nie gram Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: aaaa atakuja mnie !!!!! 05.11.06, 20:52 Obrony nie mam) Flote zaraz wysle ) Surowce poleca razem z flotka )) Nie ma to jak Walczaca Matka Polka Odpowiedz Link Zgłoś
sterngogo1 Re: Ogame :)) hehei 06.11.06, 15:54 Mój mąż był na ok. 300 miejscu, grał prawie rok i wynikiem tego był dość poważny kryzys w naszym małżeństwie Uzależnił się totalnie, wstawał w nocy, kładł się spać nad ranem, brak sexu, brak kontaktu z dziećmi, bo kiedy, tylko komputer i komputer. Floty leciały, przychodziły, inwestycje, a do tego czaty i forum ogame-owe. W końcu, po kilku powaznych rozmowach wziął sobie urlop, a po pewnych czasie oddał konto. Jestem z tego powodu przeszczęśliwa, bo wreszcie znowu ze sobą rozmawiamy i mamy czas dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sara.24 Re: Ogame :)) hehe 09.11.06, 21:48 Czy uważacie, że częste granie, wczuwanie się w to, poświęcanie bardzo wiele czasu grze jest normalne-sposób na relaks czy jest to jakaś forma ucieczki od rzeczywostości? Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: Ogame :)) hehe 09.11.06, 21:52 Grałam przez 2 miesiące rok temu, na UNI20. Mój rekord to 11 miejsce. Ale potem oddałam konto, bo doszłam do wniosku, że kolejnego miesiąca z 3 pobudkami noc w noc, 'bo trzeba zrobić atak i wysłać recki' nie przeżyję Później byłam jakiś czas GO na UNI17, a teraz w ogóle nie zaglądam na Ogame, żeby mnie znowu nie wciągnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
kika85 Re: Ogame :)) hehe 01.12.06, 23:22 Mój mąż też gra już bardzo długo ok. 1,5 roku. Jest w top 300. Ja próbowałam ale mnie nie wciągnęło. Czasem pilnuję mu konta. Jestem współuzależniona od ogame. Myślę, że ta gra uzależnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Ogame :)) hehe 17.12.06, 07:14 dla mnie ta gra to horror mój mąż gra w dzień w nocy czasami mam ochotę go.... aby się oderwał to tragedia dla rodziny ---------------------------------- www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1504759 Odpowiedz Link Zgłoś
aniab28 Re: Ogame :)) hehe 18.12.06, 22:58 Ja po przeczytaniu Waszych postów na temat tej gry zajerestrowałam sie na stronce i gram...a raczej próbuję bo zabardzo nie kumam co w tym takiego wciągającego..hmm narazie tylko buduję jakieś kopalnie...napiszcie mi tak ogólnie na czym to ogólnie polega ?? ile musze tych kopalń wybudować a co dalej ?? jak klikam na "galaktyka" widzę tam paru uzytkowników i co mam robić ?? nieee chyba tego nie połapię...hihi ta gra polaega tylko na tym budowaniu ?? co w tej grze Was tak wciaga ??? plisss pomóżcie stałe bywalczynie Ogame ))) Odpowiedz Link Zgłoś