joannaemi 16.04.20, 14:36 Cześć Wam zachęcam do wzięcia udziału w kampani społecznej #przytuldziecko która skierowana jest do rodziców. Przytulajmy swoje dzieci zwłaszcza w tym trudnym czasie. Zajrzyjcie na Facebooka wpisując przytul dziecko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz.mrz Re: #przytuldziecko 22.04.20, 15:59 Kampania jest bardzo na czasie, zwraca uwagę na potrzeby emocjonalne dzieci. Dołączyłem do kampanii i wszystkich gorąco do tego zachęcam. Zajrzyjcie na stronę www.przytuldziecko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k_w_o_j_u Re: #przytuldziecko 27.04.20, 15:18 fajna inicjatywa, też polubiłem na swoim fb - polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
joannaemi Re: #przytuldziecko 29.04.20, 13:27 Wiecie kto organizuje ta kampanie? Odpowiedz Link Zgłoś
k_w_o_j_u Re: #przytuldziecko 29.04.20, 14:28 pogrzebałem trochę i znalazłem: zobacz sobie na lyke.dk/ - mają sporo fajnych artykułów na temat zabaw z dzieckiem, wychowania etc. Odpowiedz Link Zgłoś
joannaemi Re: #przytuldziecko 29.04.20, 14:36 Właśnie przeglądam, możesz coś więcej powiedziec o firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: #przytuldziecko 30.04.20, 01:12 Hmmm. Nie ma to jak gadka z samym sobą Odpowiedz Link Zgłoś