korzyna1 01.02.05, 16:52 Czy myślałyście kiedyś o tym, by wasz bobas - napiękniejszy i najbardziej czarujący - wziął udział w reklamie? Znacie agencje, ktore się tym zajmują? Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewik74 Re: dziecko w reklamie 01.02.05, 21:14 Ja swego czasu też tak myślałam bo mój dzidziuś jest przepiękny (pewnie tak jak dla każdej mamusi jej własny)i nawet się troszkę orientowałam. Ale wszystkie agencje jakie sprawdziłam były niestety dla mnie tylko w Warszawie a ja tam nie mieszkam. Obecnie nie mam takich marzeń ale jakby się nadarzyła jakaś okazja to pewnie spóbowalibyśmy )) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula78 Re: dziecko w reklamie 01.02.05, 23:18 Chyba bym się bardzo bała tego próbować. Bo może by mi się spodobało i zabrała bym mojemu synkowi dzieciństwo. Ktoś już mnie kiedyś do tego namawiał, bo, jak twierdził, kamery i aparaty go uwielbiają, ale ja jednak powściągliwa jestem w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: dziecko w reklamie 02.02.05, 11:45 Moja sąsiadka jest właścielką agencji reklamowej. Kuiedyś nawet szukała dziecka w wieku 2 lat( a tyle miala wtedy moja mała)zaprosiła nas na zdjecia próbne. I c nie było miło. Duszne studio, lampy dziecko ma siedzieć , albo stać albo leżeć raz na kanapie raz w wodzie raz z jakąś panią potem z innym dziećmi... ( dla nas było to nie do zrobienia). Męczarnia dla nas obu . Zostały nam na pamiątke zdjecia ( ok. 50 sztuk) i doświadczenie, ze nigdy wiecej mojego dziecka w coś takiego nie wrobię. jak będzie sama chciałą jako nastolatka prosze bardzo, ale dla malucha jest plac zabaw, przedszkole a nie duszne studio. A i jeszcze zdjęcia zrobine za darmo( to są koszty agencji ) DOBRA AGENCJA NIE POBIERA PIENIEDZY OD RODZICOW ZA ZDJECIA PRÓBNE . Przy podpisaniu kontraktu bierze procent i to wcale nie mały. Odpowiedz Link Zgłoś
monlud Re: Czym ostatnio rozbawili Was Wasi faceci??? 02.02.05, 09:40 Mój stwierdził, że trzeba dodać do mięsa GAŁKI MUSZTARDOWEJ Odpowiedz Link Zgłoś