Dodaj do ulubionych

dziecko w reklamie

01.02.05, 16:52
Czy myślałyście kiedyś o tym, by wasz bobas - napiękniejszy i najbardziej
czarujący - wziął udział w reklamie? Znacie agencje, ktore się tym zajmują?
Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?
Obserwuj wątek
    • ewik74 Re: dziecko w reklamie 01.02.05, 21:14
      Ja swego czasu też tak myślałam bo mój dzidziuś jest przepiękny (pewnie tak jak
      dla każdej mamusi jej własny)i nawet się troszkę orientowałam. Ale wszystkie
      agencje jakie sprawdziłam były niestety dla mnie tylko w Warszawie a ja tam
      nie mieszkam. Obecnie nie mam takich marzeń ale jakby się nadarzyła jakaś
      okazja to pewnie spóbowalibyśmy smile))
      • kasiula78 Re: dziecko w reklamie 01.02.05, 23:18
        Chyba bym się bardzo bała tego próbować. Bo może by mi się spodobało i zabrała
        bym mojemu synkowi dzieciństwo. Ktoś już mnie kiedyś do tego namawiał, bo, jak
        twierdził, kamery i aparaty go uwielbiają, ale ja jednak powściągliwa jestem w
        tym temacie.
        • edytek1 Re: dziecko w reklamie 02.02.05, 11:45
          Moja sąsiadka jest właścielką agencji reklamowej. Kuiedyś nawet szukała dziecka
          w wieku 2 lat( a tyle miala wtedy moja mała)zaprosiła nas na zdjecia próbne. I
          c nie było miło. Duszne studio, lampy dziecko ma siedzieć , albo stać albo
          leżeć raz na kanapie raz w wodzie raz z jakąś panią potem z innym dziećmi... (
          dla nas było to nie do zrobienia). Męczarnia dla nas obu sad. Zostały nam na
          pamiątke zdjecia ( ok. 50 sztuk) i doświadczenie, ze nigdy wiecej mojego
          dziecka w coś takiego nie wrobię. jak będzie sama chciałą jako nastolatka
          prosze bardzo, ale dla malucha jest plac zabaw, przedszkole a nie duszne
          studio. A i jeszcze zdjęcia zrobine za darmo( to są koszty agencji ) DOBRA
          AGENCJA NIE POBIERA PIENIEDZY OD RODZICOW ZA ZDJECIA PRÓBNE . Przy podpisaniu
          kontraktu bierze procent i to wcale nie mały.
    • monlud Re: Czym ostatnio rozbawili Was Wasi faceci??? 02.02.05, 09:40
      Mój stwierdził, że trzeba dodać do mięsa GAŁKI MUSZTARDOWEJ smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka