Dodaj do ulubionych

Kiedy do ZOO?

21.05.05, 16:14
W jakim wieku były Wasze pociechy, gdy zabraliście je pierwszy raz do ZOO?Mój
maluszek ma 11 miesięcy i zastanawiam się nad wyprawą do ZOO.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lola211 Re: Kiedy do ZOO? 21.05.05, 18:09
      Moja miala 9 mies.
      • agamama123 Re: Kiedy do ZOO? 21.05.05, 18:25
        My mieszkaliśmy niedaleko zoo i tam chodziliśmy na spacery. Ale dopiero jak
        synek miał około 9 miesięcy zainteresował się zwierzakami. A jak miał rok cały
        spacer mijał nam przy klatce z małpami. Nic innego nie było równie atrakcyjnesmile
    • zona_mi Re: Kiedy do ZOO? 21.05.05, 19:16
      Córka gdy miała ok. 4 m-cy - nie mogła oderwać oczu od rybek smile W ZOO podobało
      się jej zawsze i wszystko smile
      Synek ma 15 m-cy i w zasadzie podobały mu się tylko strusie pijące wodę, bo
      śmiesznie chlapały i kózki, reszta go nie interesowała. Taki typ widać smile
      Myślę, że 11 m-cy to dobry czas na ogród zoologiczny.
    • o1la Re: Kiedy do ZOO? 21.05.05, 22:19
      dzisiaj po raz pierwszy wybralam sie do zoo z moim 6,5miesiecznym synkiem. Nie
      wiem na ile intresowaly go zwierzatka (troche na pewno)..Bylo bardzo przyjemnie
      (wroclaw), o wiele lepiej niz chodzenie wzdluz ruchliwych ulic. Po prostu mily
      spacer, ciekawsza sceneria
      • demika Re: Kiedy do ZOO? 21.05.05, 22:54
        My cały czas zastanawiamy się czy isć z Igorem..Bo skoro maja interesować Go
        tylko rybki to raczej nie(mamy w domu)
    • karakalka Re: Kiedy do ZOO? 21.05.05, 23:57
      Mój synek był pierwszy raz w zoo gdy miał prawie roczek. Najbardziej wtedy
      podobały mu się foczki bo super pluskały się w wodzie i ogromnie chlapały. Był
      wtedy bardzo zadowolony!!!Uważam,że spokojnie już możesz się wybrać do zoo.
    • kasia1302 Re: Kiedy do ZOO? 22.05.05, 07:59
      Nie zastanawiać się tylko iść i potraktować jako miły spacer. Mja córka ma 15
      miesięcy i w tym momencie widzę, że zaczyna się interesować zwierzakami a nie
      tylko bieganiem po alejkach. Ale wczesniej tez było fajnie. Szczególnie polecam
      Mini Zoo.Przecież nie wszystko w zyciu wymaga rozpatrywania, a tym bardziej
      spacer.
    • kasia1302 Re: Kiedy do ZOO? 22.05.05, 07:59
      Nie zastanawiać się tylko iść i potraktować jako miły spacer. Mja córka ma 15
      miesięcy i w tym momencie widzę, że zaczyna się interesować zwierzakami a nie
      tylko bieganiem po alejkach. Ale wczesniej tez było fajnie. Szczególnie polecam
      Mini Zoo.Przecież nie wszystko w zyciu wymaga rozpatrywania, a tym bardziej
      spacer.
      • beata-37 Re: Kiedy do ZOO? 22.05.05, 16:00
        THX za odpowiedzi. Jednakże wyjście do ZOO nie jest dla nas "krótkim spacerem".
        Mieszkamy w Opolu i ZOO mamy na drugim końcu miasta (!) Takie wyjście zajmie nam
        z pół dnia... Ale na pewno w najbliższym czasie się wybierzemy. smile
        • kasia1302 Re: Kiedy do ZOO? 22.05.05, 17:34
          Myślałam, że na drugim końcu Polski smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka