beata-37 21.05.05, 16:14 W jakim wieku były Wasze pociechy, gdy zabraliście je pierwszy raz do ZOO?Mój maluszek ma 11 miesięcy i zastanawiam się nad wyprawą do ZOO. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamama123 Re: Kiedy do ZOO? 21.05.05, 18:25 My mieszkaliśmy niedaleko zoo i tam chodziliśmy na spacery. Ale dopiero jak synek miał około 9 miesięcy zainteresował się zwierzakami. A jak miał rok cały spacer mijał nam przy klatce z małpami. Nic innego nie było równie atrakcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Kiedy do ZOO? 21.05.05, 19:16 Córka gdy miała ok. 4 m-cy - nie mogła oderwać oczu od rybek W ZOO podobało się jej zawsze i wszystko Synek ma 15 m-cy i w zasadzie podobały mu się tylko strusie pijące wodę, bo śmiesznie chlapały i kózki, reszta go nie interesowała. Taki typ widać Myślę, że 11 m-cy to dobry czas na ogród zoologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
o1la Re: Kiedy do ZOO? 21.05.05, 22:19 dzisiaj po raz pierwszy wybralam sie do zoo z moim 6,5miesiecznym synkiem. Nie wiem na ile intresowaly go zwierzatka (troche na pewno)..Bylo bardzo przyjemnie (wroclaw), o wiele lepiej niz chodzenie wzdluz ruchliwych ulic. Po prostu mily spacer, ciekawsza sceneria Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: Kiedy do ZOO? 21.05.05, 22:54 My cały czas zastanawiamy się czy isć z Igorem..Bo skoro maja interesować Go tylko rybki to raczej nie(mamy w domu) Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: Kiedy do ZOO? 21.05.05, 23:57 Mój synek był pierwszy raz w zoo gdy miał prawie roczek. Najbardziej wtedy podobały mu się foczki bo super pluskały się w wodzie i ogromnie chlapały. Był wtedy bardzo zadowolony!!!Uważam,że spokojnie już możesz się wybrać do zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: Kiedy do ZOO? 22.05.05, 07:59 Nie zastanawiać się tylko iść i potraktować jako miły spacer. Mja córka ma 15 miesięcy i w tym momencie widzę, że zaczyna się interesować zwierzakami a nie tylko bieganiem po alejkach. Ale wczesniej tez było fajnie. Szczególnie polecam Mini Zoo.Przecież nie wszystko w zyciu wymaga rozpatrywania, a tym bardziej spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: Kiedy do ZOO? 22.05.05, 07:59 Nie zastanawiać się tylko iść i potraktować jako miły spacer. Mja córka ma 15 miesięcy i w tym momencie widzę, że zaczyna się interesować zwierzakami a nie tylko bieganiem po alejkach. Ale wczesniej tez było fajnie. Szczególnie polecam Mini Zoo.Przecież nie wszystko w zyciu wymaga rozpatrywania, a tym bardziej spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
beata-37 Re: Kiedy do ZOO? 22.05.05, 16:00 THX za odpowiedzi. Jednakże wyjście do ZOO nie jest dla nas "krótkim spacerem". Mieszkamy w Opolu i ZOO mamy na drugim końcu miasta (!) Takie wyjście zajmie nam z pół dnia... Ale na pewno w najbliższym czasie się wybierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś