mygdula 01.08.05, 11:08 No jak tam mamusie??? udało wam się wygrać bluzę w konkursie gerbera. Wyniki powinny się pojawić lada moment, dajcie znać. Pozdrawiam mygdula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkkasiaaa1 Re: KONKURS GERBERA III 01.08.05, 12:04 Ja juz naewt nie sprawdzam. Wygralam i koszulke i spodenki i nic do mnie nie dotarlo ((. Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.kamilek Re: KONKURS GERBERA III 01.08.05, 12:19 Musisz do nich zadzownić. Ja wygrałam spodenki i je dostałam. Teraz czekałam na wyniki III etapu. Pozdrawiam Arleta Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: KONKURS GERBERA III 01.08.05, 12:44 Dzwonilam i mila Pani mi powiedziala ze wysylki byly i na pewno wyslano na moj adres. Wiec co mam rozumiec ze na poczcie albo w firmie ktora zajmowala sie wysylka pracuja zlodzieje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia8 Re: KONKURS GERBERA III 04.10.05, 10:43 Witajcie, Ja własnie chciałam się pożalic, że też nie otrzymałam rzekomo wygranej nagrody. Jak napisałam maila do Gerbera, to poprosili o adres i niby mieli wysłać jeszcze raz listem poleconym. ALe chyba przez miesiąc to polecony nie idzie? Oszukują i tyle! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ewulka3 Re: KONKURS GERBERA III 02.08.05, 14:12 A ja jak wbijam swoje dane to mam informację, że wygrałam spodenki, a na III edycję wysłałam w pierwszym dniu Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 Re: KONKURS GERBERA III 02.08.05, 14:15 ja wysyłałam na spodenki a pisze że wygrałam koszulke - co nie zmienia faktu że jej nie dostałam...... Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: KONKURS GERBERA IIIdo agulka 02.08.05, 15:47 Dopisz sie na wątku konkurs Gerber II etap. Tam tworzymy liste osób, które nie otrzymały nagród. Może jakos zadziałamy wspólnie. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
guinda Re: KONKURS GERBERA IIIdo agulka 03.08.05, 01:06 Ja tez wyslalam w 1 dzien i nie wygralam (( Bez sensu... Moze zle zrobilam ze na kuponie wpisalam podwojne nazwisko? Łeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: KONKURS GERBERA IIIdo agulka 03.08.05, 11:45 Wyniki z trzeciego etapu będą znane dopiero pojutrze czyli 5.VIII. Ja liczę że i tym razem wygraliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: KONKURS GERBERA III 05.08.05, 07:28 buuuu-ja nie wygrałam(( Od dziś przerzucamy się na BOBOVITE!) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Jednak wygrałam:))) 05.08.05, 19:33 mamaemmy napisała: > buuuu-ja nie wygrałam(( > Od dziś przerzucamy się na BOBOVITE!) A teraz wpisałam znów-i wygrałam bluzę! Ale się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 wyniki są! 05.08.05, 18:36 napisali mi "wygrała Pani dwie nagrody" i nie wiem czy dwie w III etapie czy 1 w pierwszym (bo wygrałam) i jedną w trzecim. A wy co macie napisane na stronie gerbera?? Odpowiedz Link Zgłoś
agaklaudia2 Re: wyniki są! 05.08.05, 20:26 Ja też mam napisane jak cocosek1 że 2 nagrody.I na 3 etap wysłałam 2 zgłoszenia.I nie wiem czy to będą 2 bluzy czy liczą z koszulką.Spodenek niestety nie udało się wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: wyniki są! 05.08.05, 21:37 ja tez wyslalam w trzecim etapie 2 zgłoszenia, dlatego nie wiem czy dwie bluzy czy bluza i koszulka. Poczekamy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: wyniki są! 05.08.05, 23:40 wydaje mi się że licza te koszulki ja wygrałam ogrodniczki i teraz tezmam to samo co Wy ze wygrałam dwie nagrody a zgłoszenie wysłalam jedno Odpowiedz Link Zgłoś
guinda Re: wyniki są! 06.08.05, 00:57 O! A teraz wpisalam i okazalo sie ze wygralam bluze!( wlasciwie moja corcia wygrala). Strasznie sie ciesze, bo dzis ( bo juz po polnocy ) ma swoje pierwsze urodzinki, wiec to jej pierwsza wygrana w zyciu i to akurat w taki dzien! HURRA! Odpowiedz Link Zgłoś
iguloo Re: KONKURS GERBERA III 08.08.05, 11:00 ...a moje dane cały czas wywala....czasami pojawia się info o tym ,ze wygrałam spodenki, innym razem, ze nic! Wysłałam trzy zgłoszenia (każde pierwszego dnia promocji - listem poleconym!). Chyba też zamienimy produkty Gerbera na bobo vitę! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: KONKURS GERBERA III 16.08.05, 18:50 No i co?????????jaka ta bluza???????Bo do mnie jeszcze nie dotarła.............. Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: KONKURS GERBERA III 16.08.05, 19:59 do mnie tez jeszcze nie dotarła... czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
wera305 Dostalam dzisiaj:-)) 18.08.05, 13:53 doszly 2 sztuki, bo ja wygralam i maz bluza z bawelny cieniutkiej jak podkoszulki, na rekawie logo gerber bluza biala nic specjalnego, ale bedzie na pare razy do zalozenia Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: Dostalam dzisiaj:-)) 18.08.05, 14:12 Ja tez dostałam. Zachwycona nie jestem, ale może być. Najgorsze były te ogrodniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mygdula Re: HEj ja też dziś dostałam 18.08.05, 18:23 Przyszłą dzisiaj bluza, więc mam wszystkie 3 nagrody, Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: HEj ja też dziś dostałam 19.08.05, 14:13 ja wczoraj dostalam bluze cienka ale nawet ładna. Faktycznie najgorsze to byly ogrodniczki! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia8 Re: KONKURS GERBERA III 19.08.05, 14:20 Witajcie! Mój mąż wczoraj mi powiedział, że też jest na liście zwycięzców Mamy dostać bluzę Magda Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: KONKURS GERBERA III 19.08.05, 19:00 dostaliśmy bluzę. Jedną a zgłoszenia w tym samym dniu wysłałam dwa. Ale niech będzie. I tak nic ciekawego taka bluza, no i kolor... kto widział białą bluzę dla małego brudaska.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzankak Reklama wprowadziła w błąd 20.08.05, 20:22 Hasło reklamowe: "Wygraj tysiące nagród" nie wydaje się podejrzane, chociaż wachlarz nagród jest ubogi, bo w każdym etapie tylko jedna rzecz, ale za to w ilości 10 000. Czytając slogan i zasady konkursy kalkujemy sobie, że wysyłając po 1000 zgłoszeń do każdego etapu(po 20 etykiet każde!), wygrywamy 1000 koszulek (I etap), 1000 spodenek (II etap) i 1000 białych bluz (III etap), a więc mamy te obiecane "tysiace nagród", a tymczasem... każdemu uczestnikowi przysługuje w każdym etapie jedna nagroda! A więc wysyłanie 2, 3 lub więcej zgłoszeń nie ma raczej sensu, jedynie zwiększa się szansa wygrania nagrody głównej, czyli wycieczki do Grecji. Wiem to, bo zadzwoniłam na początku promocji, pytając się o kupony, czy tylko z gazet, pani na infolinii odpowiedziała mi na kilka pytań, m.in. na to, czy mogę wysłać więcej złoszeń. Dzięki mojej dociekliwosci uniknęłam rozczarowania. Słyszałam, że jest jakieś stowarzyszenie, które zajmuje się nieuczciwymi reklamami. Czy wiecie coś więcej? Znacie adres? Z góry dziękuję. P.S. Z tych wszystkich nagród najbardziej podoba mi sie bluza Odpowiedz Link Zgłoś
kilineczka Re: Reklama wprowadziła w błąd 22.08.05, 13:12 Ja jeszcze nie dostałam bluzy Czy jest jeszcze ktoś kto nie dostał? Mija już trzeci tydzień i nic Odpowiedz Link Zgłoś
galanina Re: Reklama wprowadziła w błąd 22.08.05, 20:59 Oj, Gerber sie nie wysilil z ta bluza....Myslalam, ze bedzie ladniejsza a przynajmniej grubsza.... Odpowiedz Link Zgłoś