Dodaj do ulubionych

nocne pogaduchy

10.08.05, 22:25
Obserwuj wątek
    • viviene12 cos za szybko mi sie wcisnelo... 10.08.05, 22:28
      no wlasnie - czemu jeszcze nie spicie? I o ktorej chodzicie spac?
      Moj Maly zasypia ok. 21.30 i zawsze obiecuje sobie, ze tym razem to ja tez ...
      ale zawsze kusi 1000 rzeczy i jakos nigdy nie trafiam wczesniej do lozka niz
      okolo 23.30. A potem to jestem tylko zla na siebie - i tak do nastepnego
      wieczora. Kiedy ja wreszcie zmadrzeje?
      • schaapje Re: cos za szybko mi sie wcisnelo... 10.08.05, 22:36
        moge sobie zadac to samo pytanie...

ale teraz to juz naprawde ide spac... cichej nocy zycze!
      • sylwiawm Re: cos za szybko mi sie wcisnelo... 10.08.05, 22:36
        Ostatnio nie mogę oderwać się od komputera i chodzę spać koło 1. Nie wysypiam
        się. W rezultacie wstaję o 11 rano, a właściwie w południe wink. I tak śpimy
        sobie z córeczką.
        • viviene12 szczesliwi Ci, 10.08.05, 22:40
          ktorym dzieci daja spac do JEDENASTEJ.

...a moze to prowokacja?smile
        • schaapje Re: cos za szybko mi sie wcisnelo... 10.08.05, 22:42
          my wstajemy o 7.00, Lidka czasem jeszcze pospi do 8.00
          no ale o 3 karmienie (skad ona w ogole wie ze jest 3 w nocy???), wiec
          najdluzszy sen mam wlasnie do 3.00

a spicie razem? zazdroszcze..
          • sylwiawm Re: cos za szybko mi sie wcisnelo... 10.08.05, 22:44
            To tak jak ja. O której bym jej nie położyła to wstaje o 3.00. Zdarzały się
            jednak wyjątki.
            • mamaaga5 Re: cos za szybko mi sie wcisnelo... 10.08.05, 22:49
              u mnie to samo, zawszze pobudka o 3 a potem o 6 i 9 i 12 (choc ostatnio zaczelam
              wstawc o 10 a nie w poludnie), tylko u nas to nie jest wysypianie, bo po
              obudzeniu mala ryczy zawsze ok 1,5 godziny, wiec ja zasypiam o 4.30, 7.30, 10.30.
              A nie spie jeszcze bo siedze przykompie, w dzien nie ma czasu.
            • ka-ja Re: cos za szybko mi sie wcisnelo... 10.08.05, 23:06
              Postanawiam i postanawiam wcześnie spać,a pózniej i tak siedze do niewiadomo
              którejwinkAle Kamisiu to słodki maluch i daje mamie pospać do 8.On budzi sie
              wcześniej ale nadaje sam do siebie i przytula sie do cycusia.
              W nocy też pije mleczko,ale śpi z nami więc ja czasem nawet nie pamietam,że Go
              karmiłam...
    • aniab28 Re: nocne pogaduchy 10.08.05, 22:52
      Ja też strasznie chodzę pózno spać(ok.00.30)a rano nieprzytomna jestem,bo alarm
      mam ok.4.30-5.00.
    • anias29 Re: nocne pogaduchy 10.08.05, 23:58
      Kajtek zasypia o 19-20, ale ja kładę się koło północy. Za to wstajemy razem, ok
      6.30 smile)
    • wenus.z.willendorfu Re: nocne pogaduchy 11.08.05, 07:11
      Gdy Wy wczoraj wieczorem gadałyście, to ja już byłam w objęciach Morfeusza.
      Za to pobudka dzisiaj o 5.17 sad(( Dodam z przykrością, że dziecię me w ogóle
      mało śpi, a w dzień to góra godzinka i dlatego ja też jestem mało przytomna.
      • schaapje mnie to wlasnie zastanawia 11.08.05, 07:15
        dziecie malo spi, to i Ty malo spisz. i co? dziecie jest przytomne, a Ty nie.
        nie sadzicisz, ze to ciekawe, jak one to robia?? maja jakies zapasy sil z tych
        9 m-cy leniuchowania, czy co?
        • viviene12 good morning ! 11.08.05, 08:18
          to juz kiedys zostalo wyjasnione na starym forum. My po prostu mamy w domach
          male cyborgi. Moj na ten przeklad wczoraj w dzien nie spal wogole i boje sie, ze
          mu tak juz zostanie. A bardzo sie przyzwyczailam do tych kilku chwil wytchnienia
          w ciagu dnia.
          • wenus.z.willendorfu Re: good morning ! 11.08.05, 08:28
            Good morning, Guten Tag, Bon jour i ogólnie cześć!
            Sama się zastanawiam, jak to jest możliwe, że niemowlę potrzebuje mniej snu niż
            jego rodzice? Frutka na dobę śpi jakieś 10 godzin, z czego 9 w nocy. Fakt,
            później od niej chodzę spać, a w dzień nie śpię w ogóle- ale dlaczego dalej
            jestem niewyspana??!!
    • mamuska21 Re: nocne pogaduchy 11.08.05, 09:21
      i tak macie dobrze,jak czytam ,,spie do 11".ja chodze spac ok 23 bo malego
      jeszcze wybudzam zeby zjadl.2 pobudki w nocy a potem dzien zaczynam gora o 7.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka