sylwiawm 19.08.05, 14:12 I postanowiłam stworzyć konto, gdzie będzie można przesyłać piosenki itp. dla dzieciaczków. Jak zrobie to umieszcze. Będziemy mogły dodawac i ściągać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: Zainspirowałyście mnie 19.08.05, 14:17 super! Nie ma to jak informatyk jako moderator )) Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas problem w tym iz 19.08.05, 14:21 takie konta szybko sa kasowane ze wzgledu na to ,ze zbyt duza ilosc osob loguje sie w tym samym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas poswiecilam wczoraj godzine 19.08.05, 14:29 na rozsylanie linkow,ksiazki kucharskiej ,piosenek i nie doczekalam sie nawet dzieki,co niektorzy to na bezczelnego do mnie pisza cos w stylu ,,dawaj'' ,,przeslij'' no nie jeden post ze slowem ,,dziekuje'' dostalam. ja wiem ,ze mamy nie maja czasu ale spakowana juz ,,muzyke bobasa'' wysyla sie przez poczte dlugo a dodaje plik jeszcze dluzej. czy uprzejmosc mam z niemowlaka tak duzo ich kosztuje? wyzalilam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Zainspirowałyście mnie 19.08.05, 14:29 Login: dladzieci hasło:123456789 Jak ktoś będzie chciał to znajdzie. Nie umieszczam dodatkowo linky, bo może, żeczywiście zostanie za szybko skasowane. Przesyłam male co nieco Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Zainspirowałyście mnie 19.08.05, 14:33 To ja chyba mam szczęście, bo przeważnie dziekują. Wysłałam już Jasia i Malgosie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: bawie sie przy tym lepiej jak moja corka! 19.08.05, 15:44 Pewnie, że tak. Po to jest stworzona ta skrzynka, aby każdy wrzucał. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Zuzia laka nieduża 19.08.05, 15:58 A może macie jakieś typy piosenek, które chcecie. Jak będę miała to dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas a na wyspach Bergamuta? 20.08.05, 13:24 probowalam wyslac szalona zabe ale dlugo cos idzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kad78 Re: Zainspirowałyście mnie 20.08.05, 21:17 Wielkie dzięki! Jestem tu zupełnie nowa, niedawno Was odkryłam i jestem zachwycona - bijecia na głowę wszystkie inne fora. Sciągnęłam już pioseneczki i teraz czekam do rana, aż się moja malutka (20 miesięcy) Martusia jutro obudzi i zaraz jej puszczam - tym bardziej, że ona od rana domaga się "komputer i muzyczka!" Za chwilkę spróbuję dodać coś z repertuaru Pana Kleksa - Lenia i pioseneczki o zwierzątkach Brzechwy połączone refrenem o dzikim dziku - podrywają z foteli. A może ktoś ma piosenki Natalki - strasznie mi się marzą a nie mam skąd wziąć. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Matko!!!o czym Wy mowicie, bo nie łapie....! 20.08.05, 21:46 jakie kaczki, jakie melodie, skad sciagcie, gdzie sluchacie, co moge wyslac i gdzie i po co?? Jakas zacofana jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Puszek Okruszek juz poszedł 20.08.05, 22:18 dodam jeszcze bal moich lalek, Co powie tato, Mała smutna królewna. Mam dużo tego, ale pomieszana Fasolki i nie wiem co jeszcze śpiewa Natalka, bo te dzieci mają podobne glosy Odpowiedz Link Zgłoś
inaas jak mam ściągnąć sobie te piosenki? 20.08.05, 21:46 wiem jak tam wejść alejak je ściągnąć??? Odpowiedz Link Zgłoś
kad78 Kurczę chyba jestem zmęczona, bo znowu to zrobiłam 20.08.05, 21:58 Przepraszam za te dwie wpadki powyżej dopiero się wprawiam. Nie mogę niestety dodać tych piosenek z Pana Kleksa, bo okazało się,że to nie mp3, a nie mam odpowiedniego programu, żeby je przerobić buuuu, a tak chciałam się z Wami podzielić. Jak tylko mi się uda, to dołączę. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Ja dodam Natalkę 20.08.05, 22:02 Dla zainteresowanych: Skrzynka jest na wp Sciągnąć można odczytując wiadomość. Naciskasz na załącznik i wyskakuje Ci okienko czy masz zapisać. Zapisujesz i już masz Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: A kto śpiewa Ogórek wąsaty??? 21.08.05, 17:40 Nie chce mnie zalogować niestety podany login lub hasło jest błędne Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Pomyłka 21.08.05, 17:47 Pewnie dlatego, ze było już późno. Na gazecie jest skrzynka, a nie na wp jak napisałam. dladzieci@gazeta.pl Login: dladzieci hasło: 123456789 Odpowiedz Link Zgłoś