chimba 15.09.05, 08:59 Słuchajcie, synek 2 latka, ajk tylko zobaczył Shreka, tak teraz tylko to chce oglądać... zarowno część 1 jak i drugą. Czy Wasze dzieci też tak mają? Po prostu u nas jest terror shrekowy.... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnauk Re: Shrek - fenomen 15.09.05, 09:11 hej u nas sezon shreka już minął, teraz mała "katuje" nodiego i krecika hehe... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: Shrek - fenomen 15.09.05, 09:29 Mieliśmy tak samo - Shrek przez 7 dni w tygodniu ( czasem nawet 2 razy dziennie ) - ale na szczęście to już przeszło mojej córci . Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: Shrek - fenomen 15.09.05, 09:44 Moja corka katuje Kubusia Puchatka, wczesniej byl Zakochany Kundel, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiola6 Re: Shrek - fenomen 15.09.05, 09:53 moje dziecię 2 lata teksty na pamięć zna...a shrek na butelkach,księżeczkach ,maskotki.. Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: Shrek - fenomen 15.09.05, 10:59 Zdecydowanie tak. Shrek jest hitem (obie części) na równi z drugim filmem "Potwory i spółka". Jak raz dziennie nie obejrzy, to jest "chora" ;-D Na szczęście jeszcze wierzy mi jak mówię, że Shrek poszedł spać i nie mogę go włączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-mama-majki Re: Shrek - fenomen 15.09.05, 14:02 hmmmm u nas shrekowa mania trwa już rok i nie zapowiada się, żeby się skończyła Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: Shrek - fenomen 15.09.05, 14:06 U nas od ponad roku króluje Toy-Story z Buzzem Astralem na czele. Ciągle Buzz astral lata po domu, dworze i przedszkolu i strzela z lasera, a każde dziecko to niedobry Zork. Nie wiem co będzie dalej, Strach pomysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
kin2 Re: Shrek - fenomen 15.09.05, 15:55 oj tak, znam to. 1 i 2 bez przerwy i non stop tekst zna już na pamięć i potem moje dzieciątko moje wywody kwituje tekstem " koniec kwestii". Ostatnio "odkrył" z pomocą tatusia "Kubusia i Hefalumpy" kolejna ulubiona bajka to "Rudolf czerwononosy renifer". pozdrawiam małych telemaniaków Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: Shrek - fenomen 15.09.05, 19:28 U nas mała "męczy" Kubusia i Hefalumpy... Shreka nie chciała nigdy po scenie z I cz. jak Ogr ryczy na kmiotków, tak sie wystraszyła (miała 2 lata), że zaczeła płakać. Od tej pory, wszytko tylko nie Shrek. Odpowiedz Link Zgłoś