zona_mi 06.11.05, 21:25 Popatrzcie jaką mam zdolną i mądrą córkę (SAMA założyła sobie wątek!): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=31357921 Jednocześnie Panie Moderator informuję, że zamierzam od czasu do czasu narzucać się Wam i podnosić chwalipięcki wątek do góry )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Niesamowite! 06.11.05, 21:48 masz NAPRAWDĘ ZDOLNĄ córkę!!! Jak pomyślę, że Frutka sama mogłaby założyć jakiś wątek... (ale o tym już Duramgama napisała wierszyk, więc nie będę nieudolnie po niej powtarzać). Nie wspominając już o uzdolnieniach plastycznych Martynki... No, no, no, jestem pełna podziwu! A Pani Moderator informuje, że to forum m.in. i do chwalenia się i swoich dzieci służy i niech Pani Zona_mi podciąga go, ile dusza zapragnie Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek już bym chciała... 06.11.05, 21:54 ...żeby mój Pancernik takie robił! (o zakładaniu wątku nawet nie wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
olga04 Re: Moja kolej na chwalipięctwo :) 07.11.05, 07:33 Gratuluje naprawde zdolnej corki. i tak mnie wlasnie naszlo, ze chcialabym bardzo zeby moja Olka tez miala jakas taka pasje, ja w wieku Martynki namietnie szylam ubranka dla lalek i tak mi juz zostalo z ta roznica ze teraz szyje dla siebie ale chyba juz niedlugo wroce do tych lal Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 chwal sie, chwal:-)) 07.11.05, 10:40 Bo masz naprawde kim - zdolna cora, sliczne kartki) I ksywka fajna) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: chwal sie, chwal:-)) 07.11.05, 10:43 Mnie to takie rękodzieła wzruszają! Zona_mi, zdolniacha z Twojej córci! Już się nie mogę doczekać bazgrańców mojej Niny! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Kochane jesteście :) ale... 07.11.05, 11:47 ... jeśli mogłabym coś zasugerować nieśmiało - mogłybyście czasem skrobnąć swoje pochwały w wątku Martynki? Będzie jej BARDZO miło Gdybyście zapomniały, to będę od czasu do czasu przypominać )) A i nowe kartki pewnie się pojawią. Dziękuję jeszcze raz i pękam z dumy Zona Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Kochane jesteście :) ale... 07.11.05, 21:00 Pękaj z dumy. Oj pekaj! To naprawdę fantastyczne kartki! Jakie to szczęście, że są jeszcze dzieci, którym się chce coś robić, poza ślęczeniem przed telewizorem... Ale takie mamy maluchy, jakich mamy rodziców (taaa... I tu Ci, Zonko, pozbawiony polotu komplement sprawiłam, a co tam! Z utęsknieniem czekam na rękodzieła mojej Srajdzinki Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: Moja kolej na chwalipięctwo :) 08.11.05, 17:57 Już pochwaliłam Martynkę, a teraz gratuluję dumnej mamie! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Nowa seria - wakacyjna :) 10.11.05, 14:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=31733537 Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Nowa seria - wakacyjna :) 10.11.05, 15:05 Świetne! Podoba mi się, że Martynka, jak rasowy malarz, pracuje nad jednym tematem tak długo, aż uzna, że jest Ok. Albo rysuje różne wersje, w różnych technikach. Widzę również, że Cię trochę córka podkablowała, że wakacje spędziłaś statycznie, na leżaczku. Te dzieci to nieźli obserwatorzy są... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Zona, nie to, żebym się czepiała...;-) 10.11.05, 15:26 ale faktycznie całe wakacje spędziłaś na leżaku? Martynka jest naprawdę niesamowita! Chodzi na jakieś zajęcia plastyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Zona, nie to, żebym się czepiała...;-) 10.11.05, 18:24 Myślicie, że ten brzuszek to od nadmiaru leżaczka... ? Czasem wstawałam, żeby dojść na stołówkę... Hi hi - to ilustracja do wierszyka wakacyjnego, który Martynka słała krewnym i znajomym Najbardziej wzruszają mnie klapki leżące koło leżaczka... Masz rację, Wenus, Martynka jest niesamowita. Talent wrodzony Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi NOWE - BOŻONARODZENIOWE! 21.12.05, 22:34 Zapraszam do wpisywania komentarzy zachwyconych porażającym talentem Martynki )) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=33816534&v=2&s=0 Pozdrawia Dumna matka Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: NOWE - BOŻONARODZENIOWE! 22.12.05, 07:30 Dumna Mamo, naprawdę masz z kogo być dumna! Martynka chyba bardzo wszechstronnie uzdolniona jest: tu kartki świąteczne, tam narnijskie zagadki... Tak przy okazji: to jakie bajki dla dzieci piszesz i gdzie je można przeczytać?? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: NOWE - BOŻONARODZENIOWE! 22.12.05, 10:15 Dumna mamo już podziwiałam dzieła Twojej córki... Masz powody do dumy Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi :) 22.12.05, 18:11 A tu na przykład: dziecko.nestle.pl/in_menu1_003_bajka4_n.asp Ta, którą wydałam, rozeszła się już dawno, a tymczasem pracuję pracuję nad czymś innym, więc trzeba poczekać, albo dostać ode mnie e-mailem Dziękuję Wam za miłe słowa dla Martynki - nie macie pojęcia jaka jest szczęśliwa, że jej karteczki ktoś chwali! )) Odpowiedz Link Zgłoś