wenus.z.willendorfu 09.12.05, 10:32 Warto wiedzieć atrapa.net/chains/arlington.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: O mailach-łańcuszkach 09.12.05, 10:37 A to strona główna: atrapa.net/chains/index.html#falszywki Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: O mailach-łańcuszkach 09.12.05, 16:03 no to sobie oczy przetarłam... dzięki Wenus za stronkę Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: O mailach-łańcuszkach 09.12.05, 23:41 Dlatego ja zawsze ignoruję takie łańcuszki Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Jeszcze coś: 10.12.05, 22:27 Poza tym przy okazji warto poczytać o łańcuszkach, które służą również między innymi uzyskiwaniu przez cwaniaków aktywnych adresów e-mailowych, aby można było rozsyłać reklamy i wszelkie spamy w tym wirusy. Bardzo to wzruszające, ale niebezpieczne, dlatego warto ostrzec wszystkich znajomych aby nie ulegać zbiorowej histerii o ratowaniu komuś życia, bo to nie jest prawda. slash.aol.pl/cgi/wyswietl.pl?id=7787 i jeszcze: www.szukajcie.webpark.pl/lancuch.html Odpowiedz Link Zgłoś