Dodaj do ulubionych

mamusie dostalyscie zabawki od Pampers?

09.12.05, 18:12
ja dzisiaj, i nawet nie czekalam krotko, smile))
Obserwuj wątek
    • kkkasiaaa1 Re: mamusie dostalyscie zabawki od Pampers? 09.12.05, 18:40
      No ja tez dostalam. Przyszla 6 grudnia w sam raz na mikolaja. smile)
    • magda.u Re: mamusie dostalyscie zabawki od Pampers? 09.12.05, 21:52
      mamusie, jak dostałyscie zabawki to czy kody, które macie są Wam jeszcze
      potrzebne, bo ja zbieram ale marnie mi to idzie
      Pozdrawiam Magda
      • mamusiamartusi Re: mamusie dostalyscie zabawki od Pampers? 11.12.05, 17:34
        ja czekam smile list z kodami poszedł 7 grudnia smile - 22 gru wyjeżdzamy już do
        babci na świeta - mam cichą nadzieję smile, że zabaweczka dojdzie przed wyjazdem smile

• sandra.w Re: mamusie dostalyscie zabawki od Pampers? 11.12.05, 18:10
          a ja tez dostałam i strasznie sie zawiodłam. zamówiłam sensoryczne klocki.
          miałam nadzieje ze przyjdą jakies ladne (oglądałam wczesniej w sklepie),
          kolorowe a tu..... paskudne, czarno-czerwone z jakimiś zwierzętami i karuzelą.
          dziecko nawet sie nie zainteresowało nimi. pewnie pampers kupił od fisher price-
          a te które sie nie sprzedają i zrobił promocje. nigdzie takich nie znalazłam. a
          ytle jest fajnych rodzajów tych klocków. a moze tylko ja miałam takiego pecha?
          czy któraś z was tez zamawiała te klocki?
          a jest mi o tyle żal ze jak sie dowiedziałam o promocji to kupiłam 7 jumbo
          paczek pampersów na raz. i tak zużyje, wiem....
          • karynk klocki sensoryczne? 11.12.05, 18:25
            Hmmm, my zbieramy na klocki sensoryczne.
            Ale czy w takim przypadku warto?

Jaką zabawkę otrzymałyście i jest warta polecenia?

karynk
            • mygdula Re: klocki sensoryczne? 12.12.05, 11:58
              Ja wysłąlam kody lisetm poleconym 14 listopada
              mieli przysłać zabawkę do mikołajek, do dzisiaj nie dostałamsad((
              Napisalam maila z żądaniem wyjaśnień, oczywiście przepraszali i zapewniali ze 5
              grudnia wysłali zabawkę.
              Dziś jest 12 i zabawki nadal nie ma. Przykre...
              • natali101 Re: klocki sensoryczne? 12.12.05, 12:17
                ile trzeba mieć kodów?
                czy tylko z pieluch?
                • edycia274 Re: klocki sensoryczne? 12.12.05, 17:46
                  ja nie zbieralam kodow tylko punkty zpampersow i chusteczek
                  • domin19761 do edycia274 12.12.05, 22:56
                    a jakie ty punkty zbierasz, z chusteczek tez mozna?
                    • aga0904 Re: do edycia274 12.12.05, 23:31
                      mam pytanie o co chodzi z tymi kodami bo nie jetem w temacie
                      • edycia274 Re: do edycia274 13.12.05, 18:26
                        punkty sa dawane za zakup piluszek pampers i chusteczek ale to chyab bylo do
                        grudnia pozdr
                        • mamusiamartusi Re: do edycia274 14.12.05, 13:01
                          powiedz cos blizej o zbieraniu tych punktow - plissss
                          • edycia274 Re: do edycia274 15.12.05, 13:49
                            ale te punkty byly tylko do grudnia, juz chyba sie skonczylo
                            • mamusiamartusi Re: do edycia274 15.12.05, 16:56
                              myslalm ze do konca grudnia - dlatego bardzo chcialam zebys napisala co i jak wink
                              • edycia274 Re: do edycia274 15.12.05, 21:25
                                przy zakupie pampersow i chusteczek dostajesz punty, potem wysylasz odpowiednia
                                ilosc do zabawki jaka chcesz, wysylasz zgloszenie i paragony, nie pamietam do
                                ktorego grudnia nie mam juz tej ksiazeczki pozdr
                                • justy01 Re: do edycia274 16.12.05, 10:40
                                  Czy chusteczek tez...bo z tego co patrze do tej ksiazeczki to jest mowa tylko o
                                  pieluszkach??? a termin do konca lutego...przynajmniej w mojej ksiazeczce.
                                  • madziarna1 Re: do edycia274 16.12.05, 12:48
                                    W mojej książeczce termin nadsylania kodów można wysyłac do 30.04.2006 r. I
                                    również mowa jest tylko o kodach z pieluszek, a na temat chusteczek nic nie
                                    piszą , to chyba nie.
                                    Pozdrawiamy, M
                              • vaniliaa1 Re: do edycia274 16.12.05, 13:19
                                byla promovcja w careefour tez z pampersami..ale to 2 rozne promocje..
                                • edycia274 2 rozne promocje !!!!!!!!!! 16.12.05, 13:29
                                  ja mopwie o punktach a nie kodach !!!!!!!!!!!!
                                  • mamusiamartusi mamusie dostalyscie zabawki od Pampers? 07.01.06, 22:19
                                    dostałam wybrałam krolewne z jednorozcem w małego królestwa :0 a przyszedl
                                    zestaw z rycerzem koniem i smokiem smile hehe

ale nic to Marta bardzo lubi rycerza i konikasmile!! moze wyprosimy na jakis
                                    prezent księzniczkę i jednorożca smilesmilesmile
    • mama1232 Re: mamusie dostalyscie zabawki od Pampers? 09.01.06, 10:54
      czy moga byc same kody bez paragonow?
      • mamusiamartusi Re: mamusie dostalyscie zabawki od Pampers? 09.01.06, 13:47
        tak odpowiedzialam ci na gazetowysmile
        • mama1232 Re: mamusie dostalyscie zabawki od Pampers? 09.01.06, 14:26
          dzieki
          • ania800 może macie jeszcze jakieś nepotrzebne kody?? 09.01.06, 22:33
            pisze już wszędzie pszysłali mi broszurkę mam parę kodów tylko problem w tym że
            mały wyrósl z 4 a 4+ się nie liczasad((
            jak macie to poratujciesmile z góry wielkie dzięki
            • justy01 Re: może macie jeszcze jakieś nepotrzebne kody?? 10.01.06, 12:53
              Ja swoja broszurke poslalam juz 22.12 i do tej pory nic...cisa ale dalej
              czekam...moe przysla......
              • anola jakie pieluszki? 11.01.06, 20:51
                Ja czekam na broszurkę... możecie mi napisać z jakich "wielkości" pieluszek
                dobre są kody? czy tylko "3" czy też "4", czy może wszystkie...?
                pozdrawiam
                anóla mama
                Marty i Magdy
                album dziewczynek
                • malinka255 Re: jakie pieluszki? 11.01.06, 21:39
                  czy ta promocja na wysyłanie kodów (zbieranie punktów) jest jeszcze aktualna?
                  do kiedy?
                  malinka
                  • mamusiamartusi Re: jakie pieluszki? 12.01.06, 10:47
                    trwa do kwietnia a pieluszki na pewno 3 i 4 chyba tez dwojki ale 4+ i 5 juz nie sad
                    • 2nmagda5 Re: jakie pieluszki? 12.01.06, 10:55
                      ja dostałam broszurkę z promocją do czerwca, a kody można zbierać z 2, 3, 4.
    • aluczak76 Re: co zrobić aby zdobyć tę broszurkę??? 12.01.06, 11:46
      Ten numer 022 5120112 jest non-stop zajęty. Mail na który napisałam też nic nie
      dał. W Instytucie Pampers mówią, że można się dodzwonić. O co chodzi????
      Pomóżcie
      Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka