Dodaj do ulubionych

N6210, S45, J70 - który lepszy

IP: *.dolsat.pl 23.03.02, 11:45
Właśnie planuje się przesiąść z N3210 na inną słuchawkę. I teraz mam spory
problem. Według mojego rozeznania są to trzy różne telefony ale są najlepsze na
rynku obecnym (oczywiście po umiarkowanej cenie). Chciałbym poznać wasze zdania
na temat tych telefonów. A najlepiej ich użytkowników.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktoś Re: N6210, S45, J70 - który lepszy IP: *.dolsat.pl 23.03.02, 11:46
      Ja używam 6210 od pół roku i jest the best. Ale dzisiaj to juz staruszek i
      proponuje S45 lub J70.
    • Gość: xxx Re: N6210, S45, J70 - który lepszy IP: *.dolsat.pl 23.03.02, 11:48
      Always NOKIA. Nie ma lepszego.
    • Gość: BB Re: N6210, S45, J70 - który lepszy IP: *.dolsat.pl 23.03.02, 11:49
      To oczywiste - Siemens. Nokie moze kiedys i byly ale zeszly na psy. Nie masz
      się co zastanawiać nawet nad Nokią. Jak teraz kupisz 6210 to za 3 miechy to
      będzie przyżytek.
    • Gość: Ja Re: N6210, S45, J70 - który lepszy IP: *.dolsat.pl 23.03.02, 11:51
      A ja wam mówie że ten soniacz jest najlepszy. Żaden z tych telefonów nie ma
      dźwięku poli a on ma. Zajebiste melodyjki i wszystkie potrzebne funkcje. NO I
      TA CUDOWNA BATERIA.
      • Gość: agnes Re: N6210, S45, J70 - który lepszy IP: 212.160.130.* 10.07.02, 12:15
        Gość portalu: Ja napisał(a):

> A ja wam mówie że ten soniacz jest najlepszy. Żaden z tych telefonów nie ma
        > dźwięku poli a on ma. Zajebiste melodyjki i wszystkie potrzebne funkcje. NO I
        > TA CUDOWNA BATERIA.

O co chodzi z tą baterią? Czy jest tak długo wytrzymała jak Nokia. Bo ja też chcę
        zmienić telefon ale najbardziej zależy mi na długości ,,życia" baterii bo
        sttrasznie dużo gadam.
    • Gość: pidżej Re: N6210, S45, J70 - który lepszy IP: 193.178.164.* 04.04.02, 15:50
      miałem przez chwilę J70, teraz się bawię ME45. Oba znakomite ale o
      nieporównywalnych możliwościach. To są modele z różnych półek, j70 to może
      odpowiednik c45 ale nie S/ME45. S45 odrzuciłem - funkcjonalnie i cenowo
      identyczny z ME45, ale ten drugi jest heavy duty i wygląda cooool, jak Jeep
      Wrangler przy, za przeproszeniem, Neonie czy Stratusie.
      Dzwonki w soniaku rzeczywiście fenomen, tylko nie próbuj nagrywać własnych bo
      se popsujesz całe wrażenie - najlepiej nagrywają się szumy. PJ
      • soso45 nokia jest technicznie przestarzala 16.04.02, 10:47
        Nokia jest technicznie przestarzala. Bazuje na starej platformie sw zmieniajac
        opakowania i mnemotechnike. Prawdziwie odlotowy srodek ma siemens. Nowoczesny
        software o 2 klasy do przodu w porownaniu z nokia. No i te tandetne
        nokia_plastiki! Dajcie sobie spokoj z nokia! Proponuje kolejnosc: ustalenie
        firmy (tu latwo o podpowiedz: siemens), 2. ustalenie modelu (wgl potrzeb i
        kasy).

pzdrw
        • Gość: Wladca Re: nokia jest technicznie przestarzala IP: *.acn.waw.pl 28.05.02, 22:19
          soso45 napisał(a):

> Nokia jest technicznie przestarzala. Bazuje na starej platformie sw zmieniajac
          > opakowania i mnemotechnike. Prawdziwie odlotowy srodek ma siemens. Nowoczesny
          > software o 2 klasy do przodu w porownaniu z nokia. No i te tandetne
          > nokia_plastiki! Dajcie sobie spokoj z nokia! Proponuje kolejnosc: ustalenie
          > firmy (tu latwo o podpowiedz: siemens), 2. ustalenie modelu (wgl potrzeb i
          > kasy).
          >
          > pzdrw

Jak krytykujesz plastik Nokii to porównaj sobie wykonanie N 6310 i Siemensa SL45.
          Siemens ze swoją obudową to deska klozetowa .
          • marcib Re: nokia jest technicznie przestarzala 02.06.02, 16:12
            Tego Siemensa porównuj tylko do nokii 8310

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka