el_sylwana 17.01.06, 10:46 znalazłam cos ciekawego do poczytania Duram czy Ty nie polecałas tej ksiąki o ktorej mowa w artykule? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agga_27 Re: cos dla mam dziewczynek 17.01.06, 11:09 el_sylwana dołącz link, bo chętnie bym poczytała Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana hehe oj gapa gapa 17.01.06, 11:11 kiosk.onet.pl/charaktery/1305316,1250,1,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: cos dla mam dziewczynek 17.01.06, 11:27 A ja z kolei kiedyś czytałam w Polityce artykuł, który udowadniał, że dla dziewczynki to tata jest najważniejszym punktem odniesienia w przyszłym życiu. Że to zachowanie taty i jego stosunek do świata determinuje przyszłe wybory dziewczynki, jeśli chodzi o relacje damsko-męskie. Bądź na zasadzie analogii (chcę miec takiego męża jakim był tata) bądź przeciwieństwa. Często jest to zupełnie podświadome. Pamiętam, że mój mąż czytał ten artykuł jak jeszcze byłam w ciąży i strasznie się przejął. U mnie na przykład by się to zgadzało - coraz częściej ze zdziwieniem zauważam, ile mój mąż i mój ojciec mają wspólnych cech - obaj mają niesłychane poczucie humoru, dobrze prowadzą samochód, obaj są duszami towarzystwa i są świetnymi gawędziarzami (nigdy nie palą dowcipów na przykład), obaj palą papierosy tylko przy alkoholu i obaj nie piją nigdy kawy. I mój maż i mój ojciec byli kiedyś sportowcami i obaj mają zdolnośc do języków. Mało? Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: cos dla mam dziewczynek 17.01.06, 12:25 i żeby nie było tak różowo (bo straszna laurka wyszła): obaj czytają w kiblu i obaj sa potwornymi bałaganiarzami. Ciągle mało? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: cos dla mam dziewczynek 17.01.06, 12:31 Zgadza się. Polecałam Cramera jakis czas temu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32911&w=30816263&a=31130626 Jak sądzę spokojnie mogą jego książkę przeczytać również mamy chłopców. I na pewno nie będzie to strata czasu! Odpowiedz Link Zgłoś