joa8 06.02.06, 20:14 Kochane, mam prośbę trochę od czapy naszego forum Otóż, poszukuję jakiegos solidnego i niedrogiego majstra od łazienek z Wawki. Może macie kogoś zaufanego, polecanego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_olka Re: ogromna prośba 06.02.06, 23:44 Joa, ja znam bardzo solidnego,zaufanego i polecanego, ale nie jest niestety niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
joa8 Re: ogromna prośba 07.02.06, 09:21 Mamo_Olka, dawaj go znleżć dobrego fachowca, a potem się z nim umówić, to wyczyn na miarę umówienia się do rozchwytywanego terapeuty Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: ogromna prośba 07.02.06, 09:55 moge polecic z Wroclawia.Nie dosc ze szybki, solidny, uczciwy i z pomyslem to na dodatek super przystojny i przesympatyczny a takiego znalezc to wielka sztuka) Odpowiedz Link Zgłoś
joa8 Re: ogromna prośba 07.02.06, 11:04 no tak, ale z Wrocławia do Wawki pewnie się nie wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: ogromna prośba 07.02.06, 11:12 pewnie nie pisze, tylko zebyscie wiedzialy jacy we Wroclawiu sa przystojni fachowcy, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: ogromna prośba 07.02.06, 22:19 ja tez mam,nie z wawy ale pracuje w wawie, jak nam wykańczał mieszkanie to w nim mieszkał. super solidny z pomysłem dokładny i w ogóle same ochy i achy ale tez nie jest niedrogi Odpowiedz Link Zgłoś