Dodaj do ulubionych

same nowości

13.02.06, 19:53
witajcie drogie panie. otoż udało mi się dodać siebie do naszej mapki, gdzie załączyłam fajne zdj. popatrzcie tylko.
No i na "galeria niemowlaki i maluchy od końca do początku" dodałam nowe zdjęcia zapraszam.
no i kolejną nowością są narodziny wiktorii. Ja mam jeszcze 6 tygodni czasu....
Obserwuj wątek
    • enja11 Re: same nowości 13.02.06, 20:09
      juz oglądałam twoje maluchy: są superwink) bardzo bym chciała mieć trójkę
      dzieci, ale teraz to dla mnie czysta abstrakcja. Tym bardziej podziwiam cię, no
      i zazdroszczę takiej gromadkiwink)
      • hipcia5 Re: same nowości 13.02.06, 20:14
        dlaczego abstrakcja? no chyba że ze zdrówkiem coś nie tak, albo z pracą, albo..........z mężęmsmile
        • enja11 Re: same nowości 13.02.06, 20:29
          Z mężem jak najbardziej w porządkuwink) Tylko ja jestem po cc i muszę odczekać
          swoje, a co do pracy... cóż - braksad((
    • z1mka Re: same nowości 13.02.06, 20:26
      Ja też chcę mieć trójkę, ale dla mnie to abstrakcja z racji braku własnego
      mieszkania, własnej pewnej pracy i jeszcze paru innych rzeczy... Na razie myślę
      że drugie tak za 2 lata a trzecie... jak Bozia kiedyś da, to będzie miłosmile
      • hipcia5 Re: same nowości 13.02.06, 20:31
        nie mamy własnego mieszkania, pewnej pracy(bo dzisiaj nic nie jest pewne, możesz mieć 5 fakultetów a z pracą jest różnie), ale wiesz teraz tak myslę, że nie to jest najważniejsze, te sprawy 2 rzędne często odciągają nas od posiadania dzieci, a potem kiedy już mamy lepszą pracę, albo lepsze mieszkanie........nie możemy mieć dzieci bo juz za poźno. Ty jesteś w o wiele lepszej sytuacji bo chociaż masz jednosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka