ans1 14.02.06, 22:58 Poszukuję butów dla dziecka , lekarz kazał mi kupić jakies zdrowotne np. firmy Postęp. Pomóżcie gdzie to kupić. Jestem z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamasary1 Re: Buty zdrowotne Postęp 14.02.06, 23:09 Możesz je też kupić w każdym sklepie Bartka Odpowiedz Link Zgłoś
lu73 Re: Buty zdrowotne Postęp 15.02.06, 08:22 lepsze (nieznacznie wyższa pięta i lepiej wyprofilowany but w srodku) od Pstępów (i znacznie tańsze) są moim zdaniem buty ortopedyczne Baj But. Można je kupić w sieci sklepów ortopedycznych w warszawie Ormex www.ortopedia.waw.pl, lub www.ormex.com.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś
urszulas1 Re: Buty zdrowotne Postęp 15.02.06, 12:32 Kupiłam mojej rocznej córeczce te butki i myslałam, że są super a mój ortopeda jak je zobaczył to powiedział, ze są bardzo sztywne (podeszwa się nie wygina , nie jest elastyczna wystarczająco ). i tak w nich chodziła ale rzeczywiście pozostały sztywne do końca i nie chodzi tu o sztywne trzymanie pięty, tylko o to, że cały but był sztywny. Nie wiedziałam o tym kupując. moze nie upieraj się na nie, bo są dosyc drogie a wiem ,że inne można kupić taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_mum Re: Buty zdrowotne Postęp 15.02.06, 13:35 Nasz ortopeda bardzo je poleca i synek od ponad pół roku używa ich w domu, ale rzeczywiscie, mają bardzo sztywną podeszwę, a wszędzie czytam, że powinna być elastyczna, hm.... Odpowiedz Link Zgłoś
annaewa26 Re: Buty zdrowotne Postęp 15.02.06, 14:59 Widziałam niedrogo na Allegro- nie wiem, czy są w tej chwili. Czasami mozna dostać w Smyku. Bywają w zwykłych polskich sklepach z butami. Buciki sa godne polecenia, szkoda tylko że są tak drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
nina2006 Re: Buty zdrowotne Postęp 15.02.06, 22:59 W sklepiach medycznych. Moja córka też w takich bucikach chodziła ale ja zauważyłam, że bardziej krzywi nogę w nich niż w innych paputkach i przestałam je kupować. Odpowiedz Link Zgłoś