Dodaj do ulubionych

Trzylatek na basenie

04.03.06, 20:15
Drogie mamy czy chodzicie ze swoimi maluchami na basen? Jak to wygląda w praktyce, jakie sa ceny i jakie baseny polecacie(chodzi o Wrocław)? I czy w ogóle polecacie?
Obserwuj wątek
    • jskr1 Re: Trzylatek na basenie 04.03.06, 20:21
      zaczelam chodzic na basen z synkiem jak skonczyl 4 miesiace. byla to dla niego
      swietna zabawa, ladnie sie rozwijal, uksztaltowaly mu sie juz miesnie. teraz ma
      prawie 3 lata i umie juz plywac. chodzilismy w wawie do "szkoly plywania dla
      niemowlat i malych dzieci" na potocka, grupy dobrane wedlug wieku, trenerzy z
      odpowiednimi kwalifikacjami. bardzo polecam basen, dzieci to przewaznie lubia
    • bernihor Re: Trzylatek na basenie 04.03.06, 21:06
      Ja mogę powiedzieć jak to wygląda właśnie we Wrocławiu. Osobiście polecam
      szkołę prowadzoną przez wykładowców AWFu - Toni do której uczęszczam od 7
      tygodnia życia starszej - dziś 2,5 letniej córci. Polecam nie tylko z
      sentymentu do mojej uczelni ale przede wszystkim bo zajęcia są prowadzone z
      głową. Istnieje podział na grupy wiekowe, w tygodniu dzieciaczków jest nie tak
      dużo jak w soboty, bo ok. 8 w grupie 3 latków. Zajęcia trwają 30 min. ale
      zazwyczaj zostajemy dłużej. Koszt kursu trzymiesięcznego to 382 zł. Zajęcia są
      urozmaicane coraz to nowymi ćwiczeniami lub pomocami naukowymi tak, że nawet
      najbardziej spokojne dziecko się rozrusza. Nie ma też czasu na nudę. Z okazji
      Mikołaja, Dnia Dziecka itp. dzieci otrzymują zabawki kąpielowe a na wakacje
      koszulki rzecz jasna z logo szkoły. Atmosfera jest przyjazna i choć nie mam
      porównania do innych miejsc nie chcę nawet sprawdzać jak tam jest. Obie moje
      dziewczyny uwilbiają pławić się w wodzie więc korzystamy z basenu jak tylko
      często się da. Polecam więc akurat tę szkołę. Marta
      • kate8025 Re: Trzylatek na basenie 04.03.06, 21:31
        Dziekuję Marto za bardzo dokładne informacje smile
    • jagnak Re: Trzylatek na basenie 05.03.06, 18:45
      my zaczęliśmy jak miała 2 mies. najpierw sami na basenie w Brzegu Dolnym-
      fajnie tylko ta woda nie dla alergików z AZS..
      potem jak zaczął się rok szkolny to Szkoła Pływanie "Fariaszka"- prowadzi pani
      z AWF i czasem jej uczennice-(studentki-pływaczki)
      a sami rodzinnie chodzimy najczęściej a raczej jeżdzimy do Bielawa fajny system
      basenów- mają stronę www, dużo frajdy dla małaych i dużych, jakuzzy solankowe i
      sauna za 2zł, fajna woda czysto miło tylko ok. godz. trzeba jachać- my jeżdzimy
      co niedz.
      a dziś byliśmy wpolkowicach dla dzieci fajnie dla niepływających też gorzaj
      jak ktoś chce pływć- maja www i też godzinka jazdy
      kilka razy byłam w Redeco, ale nie oceniam tego ośrodka dobrze- tłok, wieje
      wchodzisz na gwizdek i zero atrakcji w porównaniu z innymi j/w
      acha w swiebodzicach też fajny system basenowy z jakuzzy gejzerami i inne tyle
      żę wymagają czepków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka