kiniasek 01.04.06, 19:25 trochę mnie nie było na forumie...kłopoty z netem ((... z okazji jutrzejszego 10 miesiąca Julki ciastka, kawa i alkohole dla Wszystkich Pani Córka zaczyna chodzić...raczkowanie ją nie interesuje ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: kawka i ciastka dla WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!! 01.04.06, 19:49 Gratulacje dla dzielnej małej dziewczynki!!! Z tej okazji poproszę kawałek (ale duży!) ciasta czekoladowo-wiśniowego i do tego jakieś lekkie wino. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: kawka i ciastka dla WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!! 01.04.06, 19:55 Jeśli ciasto czekoladowo-wiśniowe jest z "prądem" to ja też poproszę. I do tego wiśniowy likier. A co tam, trzeba uczcić pierwsze kroczki małego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mooh 01.04.06, 20:15 Już mam wizytówkę i jednocześnie nie mam wizytówki Odpowiedz Link Zgłoś
be-ko Re: kawka i ciastka dla WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!! 01.04.06, 20:00 Jak świętować to świętować - ja poproszę jakieś białe ciacho - np. kokosowe i do tego... pifko Wiem, że zestaw jest nie bardzo ;-P I gratulacje dla Julki Odpowiedz Link Zgłoś