renatka_sz 07.04.06, 23:10 nikt niczego nie polewal z okazji 45000?????? Tak o suchym pysku za przeproszeniem zle sie siedzi! Kto ma ochote na procenta jakies? Jutro sobota, weekend, mozna szalec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatka_sz Re: A dlaczego 07.04.06, 23:17 skoro nikt nie chce, to sobie sama Heinekenika otworze Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: A dlaczego 07.04.06, 23:18 Ty wiesz, że ja już wypiłam prawie pół butelki wina? I już absolutnie muszę iść spać. Dziecko mi zaraz wstanie, a jestem z nią sama. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: A dlaczego 07.04.06, 23:20 no to milej nocki zycze. No i zebys jutro wyspana byla Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: A dlaczego 07.04.06, 23:22 no dobra, to ja lecę po karmelka do kuchni! dzisiaj niestety muszę być trzeźwa, bo mam masę pracy, a to forum kurna mać kusi i nęci i od pracy odrywa Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: A dlaczego 07.04.06, 23:26 To forum to miejse wymiany MYŚLI, a więc miejse bardzo ważne. Ważniejsze od niejednej pracy )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: A dlaczego 07.04.06, 23:27 jak zwykle masz racje, Mooh. Rozwoj duchowy jest najwazniejszy. A ze czasem sobie cos chlapniemy przy okazji, to chyba nic zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: A dlaczego 07.04.06, 23:28 tak, najprawdziwsza prawda, ale tłumaczenie samo mi sie nie zrobi (chociaż bym chciała) a dedlajn mam na niedzielkę Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: A dlaczego 07.04.06, 23:30 Magda, nie wymiekaj, caluska sobota przed Toba. No i ewentualnie noc z soboty na niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: A dlaczego 07.04.06, 23:30 Magda, dziś dopiero piątek! Jeszcze cała sobota przed Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem sobota 07.04.06, 23:34 jutro o 13 wyjeżdzamy na basen z Mikołajkiem do Gdańska, potem spotkanie z koleżanką (spodziewającą się 2 maluszka), jakieś zakupy, czyli o 20 będziemy w domu, potem pewnie ugrzęznę na forum. Oj rozleniwiłam się na tym macierzyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: sobota 07.04.06, 23:37 no widzisz, Magda. Trzeba sobie odpowiednio ustalic priorytety. Na basen wyslesz meza, pogaduchy i zakupy sobie odpuscisz, w tym czasie zrobisz to tlumaczenie i wieczorkiem bedziesz sie mogla spokojnie wywiazac z obowiazku nadrzednego - czyli obecnosci czynnej na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: sobota 07.04.06, 23:41 myślę, że zrobię tak, jutro będę miała relaksującą sobotę, wg planu ww. a nocka i niedziela to ostra jazda przy wyłączonym necie Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: sobota 07.04.06, 23:42 hehehe juz widze ten wylaczony net Przeciez my wszystkie jestesmy UZALEZNIONE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: sobota 07.04.06, 23:51 buu, dobra wracam do roboty przynajmniej niech z jedno zdanko przekształcę.. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiek7 Re: sobota 07.04.06, 23:53 uzaleznione?? to mało powiedziane!! Ja od południa piszę tekst na zajęcia na jutro i tak sobie ciągle mówie:" ok, jeszcze tylko sprawdzę co na forum i już się biore" i tak mija pół godz., godz. bo skąd ja mogłam wiedzieć, że tu tyle fajnych for i teraz też siedzę i czekam na vene twórczą chyba.. ehh.. sekten czekają..paaa! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem a może 08.04.06, 00:07 skoro jesteśmy obie tak zapracowane to powinnyśmy się wzajemnie zmotywować! Więc, niniejszym motywuję Cię: DO ROBOTY!! Odpowiedz Link Zgłoś