Dodaj do ulubionych

Bardzo interesujący wątek :-)

20.05.06, 09:03
ten tytuł miał Was zmylić: POBUDKA!!!
Obserwuj wątek
    • wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:15
      nie śpijcie już! Ja jestem na nogach od 7 (dzecię miało chyba Dzień Dobroci Dla
      Buszującej Po Nocach Mamy smile
      Mam rozmawiać sama ze sobą?!
      • niemowlaki_maluchy Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:29
        My nie śpimy! Niemowlaki i maluchy nigdy nie śpią wink
        • wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:30
          Cześć dzieciaki, a już myślałam, że jestem tu sama
          • niemowlaki_maluchy Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:31
            ależ skąd! My chętnie Ci potowarzyszymy dopóki nie przyjdzie ktoś dorosły.
            Co słychać, Wenus?
            • wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:32
              przed chwilą wysłałam zdjęcia Frutki do naszej (w umie to chyba do Waszej)
              galerii
              • niemowlaki_maluchy Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:33
                nie możemy się doczekać, żeby je zobaczyć!
                A teraz już spadamy, bo chyba zaczynają się budzić nasi rodzice i pewnie też
                będą chcieli porozmawiać na forum smile
                • wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:34
                  to pa! bardzo miło się z Wami rozmawiało smile
                  • frutka.od.wenus Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:40
                    Mamo, daj już sobie spokój z rozdwojenem jaźni. Włącz mi lepiej Krecika i zrób
                    tatusiowi śniadanie, bo idę go obudzić, he he.
                    • wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:41
                      Dziecko drogie, bardzo proszę bez sadystycznych sztuczek od rana! Tata to też
                      człowiek przecież...
                      • frutka.od.wenus Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:43
                        oj, mamo, nie bądź wapniakiem! ja mu tylko otworzę paluszkiem oczy, żeby
                        zobaczył, jaka ładna dzisiaj jestem wink
                        • wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:45
                          Frutko! Proszę natychmiast odejść od komputera! I od taty te na razie z daleka.
                          Pomożesz mi zrobić śniadanie, kochanie?
                          • frutka.od.wenus Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:46
                            oczywiście mamusiu, chodźmy do kuchni!
                            • wiolkak Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:50
                              po trzykroć dzien dobry droga Wenussmile
                              • wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 10:00
                                po trzykroć dziękuję, droga Wioletto smile
                                • wiolkak Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 10:06
                                  ależ nie ma za co droga Łucjosmile
                                  co Ci się tak rozmnożyła jaźń?
                                  • wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 10:14
                                    bo nikt inny ze mną nie chciał rozmawiać ...
    • magdalena_dem witam z rana 20.05.06, 10:14
      cześć dziewczyny, o rany ale jestem niewyspana!! Taka wczoraj byłam głodna
      internetu, że siedziałam do 3.30 na necie.
      Wenus jesteś twórcza od samego rana, jak tak można!
    • wenus.z.willendorfu Wiolka 20.05.06, 10:22
      a co robiłaś wczoraj wieczorem?!
      Bo na GnW Cię nie było...
    • katrem Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 11:45
      nie śpię, sprzątamsmile
      • sylwiawm Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 11:59
        Ja też nie śpię. Od wczoraj szukam karty tel, bo mi wcieło. Może Wiki zjadła,
        ale chyba nie, bo pewnie przez gardło, by jej nie przeszło
        • duramgama Wenus:-) 20.05.06, 14:04
          Tak się pięknie Twój dialogo-monolog rowinął, że aż westchnęłam z żalem, kiedy
          nagle dobiegł końca. Nie ma to jak boska samowystarczalnośćsmile

A tak w ogóle to dzień dobry WSZYSTKIM. Własnie odłożyłam "pospacerowe" umęczone
          dziecko i zaraz skoczę za domek stróża zobaczyć jak się wczoraj buszowanko
          rozwinęło...
          A potem idę jakieś żarło dla Pana Męża zrobić, bo po 15.00 ma się zameldować w domu.
          • kubona Re: Wenus:-) 20.05.06, 21:34
            buszowanko było super,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka