wenus.z.willendorfu 20.05.06, 09:03 ten tytuł miał Was zmylić: POBUDKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:15 nie śpijcie już! Ja jestem na nogach od 7 (dzecię miało chyba Dzień Dobroci Dla Buszującej Po Nocach Mamy Mam rozmawiać sama ze sobą?! Odpowiedz Link Zgłoś
niemowlaki_maluchy Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:29 My nie śpimy! Niemowlaki i maluchy nigdy nie śpią Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:30 Cześć dzieciaki, a już myślałam, że jestem tu sama Odpowiedz Link Zgłoś
niemowlaki_maluchy Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:31 ależ skąd! My chętnie Ci potowarzyszymy dopóki nie przyjdzie ktoś dorosły. Co słychać, Wenus? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:32 przed chwilą wysłałam zdjęcia Frutki do naszej (w umie to chyba do Waszej) galerii Odpowiedz Link Zgłoś
niemowlaki_maluchy Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:33 nie możemy się doczekać, żeby je zobaczyć! A teraz już spadamy, bo chyba zaczynają się budzić nasi rodzice i pewnie też będą chcieli porozmawiać na forum Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:34 to pa! bardzo miło się z Wami rozmawiało Odpowiedz Link Zgłoś
frutka.od.wenus Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:40 Mamo, daj już sobie spokój z rozdwojenem jaźni. Włącz mi lepiej Krecika i zrób tatusiowi śniadanie, bo idę go obudzić, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:41 Dziecko drogie, bardzo proszę bez sadystycznych sztuczek od rana! Tata to też człowiek przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
frutka.od.wenus Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:43 oj, mamo, nie bądź wapniakiem! ja mu tylko otworzę paluszkiem oczy, żeby zobaczył, jaka ładna dzisiaj jestem Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:45 Frutko! Proszę natychmiast odejść od komputera! I od taty te na razie z daleka. Pomożesz mi zrobić śniadanie, kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
frutka.od.wenus Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:46 oczywiście mamusiu, chodźmy do kuchni! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 09:50 po trzykroć dzien dobry droga Wenus Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 10:00 po trzykroć dziękuję, droga Wioletto Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 10:06 ależ nie ma za co droga Łucjo co Ci się tak rozmnożyła jaźń? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 10:14 bo nikt inny ze mną nie chciał rozmawiać ... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem witam z rana 20.05.06, 10:14 cześć dziewczyny, o rany ale jestem niewyspana!! Taka wczoraj byłam głodna internetu, że siedziałam do 3.30 na necie. Wenus jesteś twórcza od samego rana, jak tak można! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Wiolka 20.05.06, 10:22 a co robiłaś wczoraj wieczorem?! Bo na GnW Cię nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Bardzo interesujący wątek :-) 20.05.06, 11:59 Ja też nie śpię. Od wczoraj szukam karty tel, bo mi wcieło. Może Wiki zjadła, ale chyba nie, bo pewnie przez gardło, by jej nie przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Wenus:-) 20.05.06, 14:04 Tak się pięknie Twój dialogo-monolog rowinął, że aż westchnęłam z żalem, kiedy nagle dobiegł końca. Nie ma to jak boska samowystarczalność A tak w ogóle to dzień dobry WSZYSTKIM. Własnie odłożyłam "pospacerowe" umęczone dziecko i zaraz skoczę za domek stróża zobaczyć jak się wczoraj buszowanko rozwinęło... A potem idę jakieś żarło dla Pana Męża zrobić, bo po 15.00 ma się zameldować w domu. Odpowiedz Link Zgłoś