Dodaj do ulubionych

prezent dla noworodka

29.07.06, 14:36
Znajomym urodził się synuś, chciałam maleństwu zrobić prezent, niestety rodzice nie chcą mi pomóc i otwarcie powiedzieć czego by chcieli, nie chcę kupować trzeciej karuzelki, a z paczką pieluch, które coprawda się przydają, jakoś dziwnie pójść. Nie wiem czy kupić jakieś ubranko, czy coś typu mata edukacyjna ( mają starszą córkę, ale w czasach Jej niemowlęctwa jeszcze takich códów nie było, a jest szansa, że noworodkowi jeszcze nie zdążyli kupić ) albo leżaczek, ewentualnie zabawkę. Mój synek już ma ponad dwa latka, a od tego czasu na rynku sporo się pojawiło nowości. To raczej ma byc cos praktycznego niż pamiątkowego, nie jesteśmy bardzo bliskimi znajomymi.
Obserwuj wątek
    • honi_29 Re: prezent dla noworodka 29.07.06, 14:41
      Zaraz moderatorka odeśle Cię na forym zakupy.Już kiedyś tu o tym pisałam,ale
      napiszę raz jeszcze:
      muzyka relaksująca dla mamy i dziecka,albo kołysanki
      kocyk
      pościel do łóżeczka
      książka-album dla dziacka-nazywa się album małego dziecka,gdzie wpisuje się
      ważne wydarzenia z życia dziecka do 3 roku życia,wkleja zdjęcia itp.
      jakiś pluszak
      lampka nocna dla dzieciątka
      miś-pozytywka

Pieluchy nie są zbyt dobrym pomysłem jak zauważyłaśsmileTo jak kupno wkładek
      laktacyjnych czy podkładów dla mamy,hehe
      • a.lenard Re: prezent dla noworodka 29.07.06, 23:27
        honi_29 napisała:
        > jakiś pluszak
    • suesslein Re: prezent dla noworodka 29.07.06, 16:56
      ja w takiej sytuacji najczesciej kupuje ksiazke, tego- moim zdaniem- nigdy za
      wielesmile
    • paraga Re: prezent dla noworodka 29.07.06, 23:32
      a ja polecam zawsze termometr elektroniczny do mierzenia temperatury w uchu.
      Sama taki dostałam i wiem jaki jest super. Ja mam Brauna, ale są już w sprzedaży
      od jakiegoś czasu innych firm, tańsze, polecam nawet jako prezent na chrzciny smile
      • a.lenard Re: prezent dla noworodka 29.07.06, 23:35
        o tez dobry prezent, napewno sie przyda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka