maja9991 06.11.06, 14:54 Dziewczyny co najlepiej kupic na gwiazdke dla 3 i pol letniej dziewczynki i 3-letniego chlopca? cena: do 60zl za prezent. dzieki z gory za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanniittaa Re: prezenty gwiazdkowe 07.11.06, 09:12 Moja córka (3 lata i 3 mies.) "pisała" wczoraj list do Mikołaja. Zazyczyła sobie: różową szminkę, różowe kartki do rysowania, słodycze, lalkę Agatkę (reklama w TV, lalka, która ma urodziny), książeczki, gry, świnkę morską, różowy sweterek A dla chłopca może zestaw Hot Wheels? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: prezenty gwiazdkowe 07.11.06, 09:15 To zależy, co lubią te dzieci i czym się interesują - są dziewczynki nie uznające lalek, kosmetyków itp., są chłopcy preferujący książki nad wyścigi samochodowe itd.. Najlepiej zapytać zainteresowanych :o) Uniwersalny prezent to ciastolina - duży zestaw z mnóstwem gadżetów, albo zestaw fajnych stempelków. Mój trzyipółlatek od roku nieodmiennie zachwyca się też grą Elefun. Odpowiedz Link Zgłoś
wasil_ka Książki! 07.11.06, 09:42 Dla chłopca - piękna rozkładana ksiązka o piratach a dla dziewczynki też jest w czym wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
neomia Re: prezenty gwiazdkowe 08.11.06, 11:29 Zorientuj się, jaka jest ich ulubiona zabawka, zabawa. Moja córcia lubi lalki - kłąść, karmić, zabawę w kuchni, rysowanie, lepienie ciastoliną i zabawę mozaiką. Synek natomiast zabawy samochodami, drewnianą kolejką, klockami. Odpowiedz Link Zgłoś