Gość: guest IP: *.* 26.09.01, 11:16 Jak sobie radzicie z wymagającym charakterem bąbli ? Mój smyk ur 14/11/99 wszystko co potrzebuje lubi na już Gabi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Mamy małych skorpionów IP: *.* 26.09.01, 12:14 co prawda moja corunia nie jest skorpionem - jest strzelcem ale za to prawie rowiesnica - 11/12/99 i tez chce wszystko teraz, natychmiast i bez gadania - no chyba ze uda mi sie odwrocic jej uwage bo jest juz za bardzo rozpieszczona i czasami robi uwantury w sklepie jak nei dostanie jaja czyt. jajko niespodzianka kinder Wika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Mamy małych skorpionów IP: *.* 26.09.01, 14:24 Hej!Mój mały skorpionik - Zuzanka (ur. 02.11.2000r) dokładnie tak samo się zachowuje - jak coś chce i nie dostanie tego od razu, to najpierw robi się cała czerwona ze złości, a zaraz potem słychać wrzask. I oczywiście ona musi mieć dokładnie to samo, co ja lub jej tata - np. Zuzia trzyma w rączce ciastko, ja sobie też biorę takie samo, a moja córcia wyciaga rączki i krzyczy tonem nieznoszącym sprzeciwu: "da!". A na razie ma tylko 11 mieś.Pozdr.EWA Odpowiedz Link Zgłoś