mala.nawojka 27.04.05, 21:43 Czy jest jeszcze gdzieś dziecinka lub nieco większe dziewczę o tym imieniu? Pozdrawiam! Mama Nawojki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idaaa Re: Nawojka 28.04.05, 10:16 Przepiękne imię, nawiasem mówiąc imię Nawojka nosiła pierwsza studentka (ma się rozumieć płci żeńskiej) UJ Odpowiedz Link
kamila22-1985 Re: Nawojka 18.12.05, 18:06 pierwszy raz slysze ale uwazam ze nawojka to sliczne imie Odpowiedz Link
olioliwa Re: Nawojka 09.05.06, 23:51 My czekamy na naszą maleńką Nawojkę, która już się lada dzień pojawi po tej stronie brzuszka, a otki dzisiejsze jeszcze w brzusiu mamy a to kilka cudnych słów które dziś dane mi było przeczytać >>jak mi się podoba samo słowo Nawojka, nie masz pojęcia, kojarzy sie mnie i mężowi z dzwoneczkiem -powojem czymś letnim delikatnym, muśniętym<< Nawojka w brzuszku1 Nawojka w brzuszku2 Nawojka w brzuszku3 Nawojka w brzuszku4 Nawojka w brzuszku5 Nawojka w brzuszku6 Nawojka w brzuszku7 Biedroneczka Odpowiedz Link
mala.nawojka Re: Nawojka 20.05.06, 00:18 Ojej... to nasze dziewczę spotka imienniczkę? Trochę się zastanawiałam, czy tak wybierzesz, nawet nie wiedziałam, czy trochę ten zbieg okoliczności się nie przyczyni do odrzucenia imienia... ale w takim wypadku - GORĄCO POZDRAWIAM i życzę wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
olioliwa Re: Nawojka 06.06.06, 12:49 Pozdrawiam Dorotko, imię jeszcze w akcie urodzenia nie wpisane, ale to już tylko kwestia kilku dni Nawojka Odpowiedz Link