Dodaj do ulubionych

Chciałabym zrobić dziecku zdięcie

IP: *.* 11.02.02, 12:24
Takie w stylu portrecik. Czy ktoś może polećić dobrego fotografa. Takiego, który specjalizuje się w robieniu zdjęć małym dziecio.Ja osobiście mam kilka zdjęć ze swoich lat dzieciństwa - takich z jakimś pieskiem, a to z łabędziem.Niestety teraz nie jestem na czasie i zupełnie nie wiem czy ktoś jeszcze takowe zdjęcia wykonuje. I gdzie w Warszawie? Poszukuję jakiegoś pewnika.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Chciałabym zrobić dziecku zdięcie IP: *.* 11.02.02, 13:03
      Celu, mój mąż jest artystą malarzem, grafikiem i fotografikiem, robi piękne portrety i zdjęcia portretowe, jeśli chcesz mogę zapytać ..... Maria
      • Gość: guest Re: Chciałabym zrobić dziecku zdięcie IP: *.* 11.02.02, 14:31
        Ja też jestem zainteresowana czy moglibyście przesłać mi jakieś przykładowe zdjęcia wykonane przez Twojego męża i cennik na e-mail kborz@go2.pl Pozdrawiam , KAsia Borzemska
    • Gość: guest Re: Chciałabym zrobić dziecku zdięcie IP: *.* 11.02.02, 15:04
      ja mam bardzo fajnego fotografa, jego niamiary jako fotografa sesji slubnych kraza po znajomych i jeszcze nikt sie nie zawiodl. Ja mialam tylko zdjecia z dziecmi i bylo super- dzieciaki rozluznione, ujecua bardzo ladne. Rok temu moja kolezanka zaplacila za 10 zdjec kolo 40 zlotych to chyba dosyc unmiarkowanie, dostala stykowki z sesji za darmo... Jak bedzie trzeba wyciagne jego telefon i adres :)
      • Gość: guest Re: Chciałabym zrobić dziecku zdięcie IP: *.* 11.02.02, 15:09
        Gosia pewnie że szukaj a ta cena to rewelacja, ja ostatnio robiłam u Nasierowskiej i tam tyle to chyba kosztowało jedno zdięcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka