Dodaj do ulubionych

witam serdecznie

IP: *.* 11.04.02, 10:44
Witam sredecznie. Jak mam tylko chwilę czasu w pracy, to z wielką przyjemnością śledzę Wasze listy. Nie długo ulegnie to zmianie i wasze strony będą również moje. Od 15 kwietnia przestaję pracować i całą swoja uwagę oraz czas poświęce mojej Olesi. Olka w marcu skończyła 2 lata i chyba nie muszę dodawać, że jest cudowna ! Bardzo się cieszę z tej zmiany ale jednocześnie jestem pełna obaw i wątpliwości. Na koniec powiem tylko, że teraz na spokojnie będziemy mogli pomyśleć z mężem o rodzeństwie dla Oli.Małgosia
Obserwuj wątek
    • Gość: M_iśka Re: witam serdecznie IP: *.* 11.04.02, 21:11
      Cześć!My już mamy Olę :)która skończyła 4 latka i juz sprezentowaliśmy Jej rodzeństwo :). Jaś ma teraz 8 miesięcy,siedzimy razem w domu i cieszymy się dzieciństwem i błogim lenistwem,któer się skończy kiedy Ola będzie musiała iść do zerówki :)Pozdrawiamy :hello:I życzymy szybkiego powiększenia rodzinyMonika z Olką-Manolką i Jasiem-Pajasiem :) :hello:
    • Gość: AnetaLelonek Re: witam serdecznie IP: *.* 11.04.02, 21:34
      Witaj Gosiu- ja ma synka ma 13 m-cy i na imie ma Kacper oraz niedługo przybędzie mu rodzeństwo gdyz jestem w 18 tyg ciaży.Równiez nie pracuję- ,jestem z Mysłowicpa
    • Gość: agnes Re: witam serdecznie IP: *.* 11.04.02, 23:33
      Witaj Gosiu!Jak to mój mąż powiada, tu nie ma co za dużo myśleć, tylko się brać .......:-)Ja mam siedmioletnią Magdę i dziesięciomiesięcznego Bartusia. Wszyscy Cię pozdrawiamy i życzymy rychłego zaprzestania myślenia :-), a co z tym idzie powiększenia rodzinki o jeszcze jednego człowieczka do kochania.Pozdrawiam.jaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka