Dodaj do ulubionych

Poszedł!!!

IP: *.* 15.04.02, 05:21
13- go czyli przedwczoraj, Alex skończył 11 miesięcy i jak co miesiąc dla uczczenia tego cudownego dnia odbył się rodzinny obiadek z udziałem babć i dziadków.W pewnej chwili mój ukochany synek, stojący sobie przy kanapie, na oczach wszystkich zebranych jakby nigdy nic odwrócił się i spokojnie powolutku pospacerował do przeciwległego końca pokoju gdzie leżała kupa jego zabawek. Nie zrobił tego jak zwykle na czworaka, ale na swoich dwóch nózkach a nam, siedzącym przy stole gęby się pootwierały i zamarliśmy wszyscy wstrzymując oddech. :ouch: Wczorajszy dzień minął na doskonaleniu nowej umiejętności i wieczorem nie bylo już mowy o czworakowaniu.Tak strasznie sie cieszę :bounce: :bounce: :bounce:
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Poszedł!!! IP: *.* 15.04.02, 05:34
      heheehGratulacje. Od dawna obserwuję rozwój małego Alexa na forumi muszę powiedzieć, że jest tu moim pupilkiem. Moja Lenka niedawno też ruszyła i wiem jakie to przeżycie.
    • Gość: lionka Re: Poszedł!!! IP: *.* 15.04.02, 07:03
      Witaj!!!!! Strasznie Ci gratuluję!!!!! To super przeżycie i ogromna radość - Wiem coś o tym moja córcia też już chodzi. Pamiętam jaka byłam z niej dumna w ten dzień "pierwszych kroków".
    • Gość: guest Re: Poszedł!!! IP: *.* 15.04.02, 10:40
      Wszystkiego Najlepszego dla Alexa.Oglądałam jego zdjęcia na forum, są super.Mój Misiek też dołacza się do urodzinkowych życzeń.
    • Gość: AnetaLelonek Re: Poszedł!!! IP: *.* 15.04.02, 12:24
      Gratulacje mój synek 3 dni przed 11 m-cem równiez poszedł tak bardzo mnie to zamurowało ze niewiedziałam co mam robić. Dzis Kacper ma 13 m-cy i musze za nim biegac o czworakach nie ma mowyPapa
    • Gość: Gosia1 Re: Poszedł!!! IP: *.* 15.04.02, 14:09
      Edytko, no to ucałuj ode mnie tego Małego wędrowca!!! I to z całych sił, a najlepiej to po tych cudnych i silnych stópkach! Całuski Gosia
    • Gość: agnes Re: Poszedł!!! IP: *.* 15.04.02, 19:37
      Hip hip hura, no i serdeczne gratulacje!!!A swoją drogą jak ten czas szybko leci, no nie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka