IP: *.* 17.05.02, 11:59
Witam Was, napiszcie jakie znacie, czytacie czasopisma, te fachowe i mniej. Byc może było o tym już na forum, ale jestem z Wami o niedawna, więc może jakiś namiar. Mam półroczną Basię i cały czas mam wrażenie, że moglabym zrobić dla niej więcej, lepiej, tzn. dotyczy to wszystkiego: zdrowia, zabawy itd, dlatego chciałabym jak najwięcej czytać w tych wolniejszych, choć krótkich chwilach.Pozdrawiam Was gorąco, Fasio
Obserwuj wątek
    • Gość: Vialle Re: Lektura IP: *.* 17.05.02, 15:55
      ja czytam teraz "drugi i trzeci rok zycia dziecka" (moj synek ma rok), wczesniej czytalam "pierwszy rok zycia" i znakomita wiekszosc tego co w niej byl napisane potwierdzali lekarze a z drugiej strony w zasadzie na wszystkie pytania znajdowalam tam odpowiedzi. Bedac w ciazy czytywalam wszystkie magazyny dzieciece, ale teraz nie mam na to czasu, tematy sie tam strasznie powtarzaja i trafiaja sie obiegowe i niezbyt madre informacje. Kupilam "Gry i zabawy z niemowlakami" i "z malymi dziecmi", tlumaczenie jest skandaliczne, ale niektore pomysly sa fajne. Jak mi sie przypomni cos jeszcze to napisze. A w ogole to ostatni staram sie po prostu przypominac sobie co ja robilam jak bylam mala oraz pytac kolezanki ktore maja male dzieci jak sie nimi opiekuja i bawia (czyli to co Ty wlasnie zrobilas). Pozdrawiam
      • Gość: Madziarek Re: Lektura IP: *.* 17.05.02, 21:53
        HejkaNie wiem,czy dobrze zrozumiałam pytanie. Ja co miesiąc kupuję i namiętnie czytam takie pisemka:"Mamo To Ja" , "Rodzice", "Dziecko", "Twoje Dziecko".Sądzę, że każda mama znajdzie tam coś dla siebie, coś o swoim dziecku, obojętnie w jakim dziecko jest wieku.Mam również super książkę "Gry i zabawy z niemowlakiem".PozdrawiamMadzia i Nataniel (3 i pół miesiąca)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka