Dodaj do ulubionych

NIE CHCE JESC!!!!!

IP: *.* 24.06.02, 20:50
Moja prawie roczna coreczka nie chce jesc!!! Trwa to juz ok. 2 miesiecy, przedtem jadla w miare dobrze, teraz odmawia glownie miesa, warzyw i jajek, dosc chetnie je kaszki, banany i twarozki. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, byla przyzwyczajana do jedzenia wszystkiego, co moze jesc niemowle. Poza tym rozwija sie dobrze, jest ruchliwa i wesola. Wazy nieduzo, 8,5 kg przy wzroscie 75 cm, ale zawsze z waga byla gdzies w dolnych centylach. Czy mam sie martwic i co robic????????
Obserwuj wątek
    • Gość: BAJBUS Re: TO NIECH NIE JE !!! IP: *.* 24.06.02, 21:24
      Moja też tak wisiowaładawaj jej duzo pić i to co lubi, napewno cos się znajdzie.Mojej Gabi mineło po około 3 miesiącach.Pozdrowionka bajbus
    • Gość: flaska Re: NIE CHCE JESC!!!!! IP: *.* 24.06.02, 21:50
      Wiesz dzeci tak czasem mają , że na jakiś czas odrzucaja pewne potrawy , a inne jedza namiętnie i na okrągło . Nie napisałaś czy karmisz jeszcze i czy podajesz jakieś witaminy i ile . Z tego co piszesz jada głównie "wapniowe" przysmaki , może juz za mało D3 (choc pogoda sloneczna wiec mało prawdopodobne ). Jeżeli długo nie bedzie jadła mięska to warto zrobić morfologię , tak na wszelki wypadek.Może spróbuj "przemycić" mięsko czy jajo .Na pocieszeni dodam ,że mój Kuba (16 m-cy)od miesiąca wypiął sie na chlebuś i wcina kaszki , a kiedy jadł chlebus to nie jadl kaszek...ewa
    • Gość: monikap Re: NIE CHCE JESC!!!!! IP: *.* 25.06.02, 07:38
      Moja Wiktoria ma dni kiedy nie je dosłownie nic , a następnie dni kiedy je i je i je.Od 2 m-cy nie tknęła jajka, a dawniej się nim zajadała - ale pizza to teraz rarytas. i ogórek surowy, zielony z białym serkiem. niech je co chce i ile chce. wpychanie dziecku jedzenia to niebezpieczna zabawa...monikap
      • Gość: guest Re: NIE CHCE JESC!!!!! IP: *.* 26.06.02, 16:40
        MOJA VERONIQUE MA 14 MIESIECY I MA W NOSIE JEDZENIE LYZECZKA. JAK JEJ PODAM OBIADEK W BUTELCE TO ZJADA, ALE SERKI,JOGURTY ZJADA LYZECZKA.MYSLE ZE JESLI WAGA I WZROST JEST DOBRY I ZDROWY TO NIE TRZEBA SIE MARTWIC.BO JA SIE NIE ZAMARTWIAM.CIERPLIWOSCI NAPEWNO NIE DLUGO PRZYJDZIE NA TO CZAS.POZDRAWIAM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka