Gość: guest IP: *.* 03.11.02, 14:44 no wlasnie. jak zrobic dziecku przyjecie na 36 metrach, hehe? Jakie prezenty Waszym maluchom podobaly sie najbardziej? i jakie atrakcje? Urodziny Smoczurka juz w piatek, tadaam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: pierwsze urodziny IP: *.* 03.11.02, 22:08 Moje dziecko kocha książki, więc dostał wielką książkę ze sztywnymi kartkami. Pozatym dużą wywrotkę w którą wsiadał i się go popychało. A jeszcze nieźle spisało się jeździdło do odpychania nóżkami lub pchania przed sobą.Z atrakcji dla malca polecam dużo kolorowych baloników. Do tego nie za dużo gości, którzy nie będą siedzieć za długo, bo dziecko się szybko zmęczy w takiej ciasnocie (ja mam 40 metrów- było w sumie 5 dorosłych osób i "roczniak"). Zjadł owocowy torcik, obejżał prezenty i zaczął marudzić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDYTA_1 Re: pierwsze urodziny IP: *.* 04.11.02, 12:22 cześć,Miałam podobną sytuacje mieszkaniową.Na urodziny zaprosiłam tylko dzidkow i chrzesnych,z dzieci byl tylko Mateuszek.Z prezentów najbardziej się ucieszył gdy dostał stoliczek + krzesełko i jeżdzidełko.Oczywiście goście wyczuli sytuacje , że dluga wizyta bylaby zbyt męcząca dla solenizanta i po trzech lub czeterech godzinach wyszli.Ale wcześniej jest lepiej uprzedzić.Pozdrawiam Edyta z Mateuszkiem Odpowiedz Link Zgłoś