Dodaj do ulubionych

budzi sie z rykiem

IP: *.* 29.01.03, 10:11
Dzien Dobry wszystkim,Mam pytanie do badziej doswiadczonych mam. Moj roczny synek zaczal sie budzic po 2 godzinach snu ze strasznym rykiem i nie daje sie uspokoic przez godzine i tak od kilku nocy. Wczesniej spal normalnie (tzn budzil sie co jakis czas ale na chwile i jak dostal smoczka to zasypial) Nie wiem co to znaczy? czy ma rosnace zeby podlaczone do budzika, ustawionego na 23.00? Jest chory? Czy to jakis okres rozwojowy? A moze dlatego, że 4 tygodnie temu wrocilam do pracy? Czy Wasze dzieci reagowaly podobniew?Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: budzi sie z rykiem IP: *.* 29.01.03, 17:26
      my tez to przerabialismy, ale wystarczylo,ze przytulilam sie do Maxymiliana to juz bylo ccciiiuchutkoo. Tylko, ze rzeadko udawalo mi sie wymknac z powrotem "do ludzi".Mysle, ze dzieci tak maja. Tylko dlaczego maly placze godzine..???moze to faktycznie "efekt uboczny " powrotu do pracy..??powodzenia gosia
      • Gość: guest Re: budzi sie z rykiem IP: *.* 29.01.03, 18:30
        Mój synek też się tak budzi jak mu idą zęby, uspokaja się jak mu włoże czopek viburcol więc uprzedzam zdarzenia i wieczorem jak wiem że go ząbki swędzą to mu daję czopek i śpi normalnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka